• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yaşına girecek oğlum için bisiklet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz sundan bakin. Severek kullaniyorlar cocuklar

Eklentiler

• Screenshot_20250113_141648_Chrome.jpg
    Screenshot_20250113_141648_Chrome.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 57
Globber dediginiz bisikletler en kötu 8 bin civari bir yaşında çocuğa böyle paralar verip alan varmı cidden ya
Bizimkisi bebek arabasinda 1 dk durmuyordu kendini yirtiyordu kendisi tombik oldugu icin kucakta da zor tasiyorduk mecburen aldik birkac ihtiyactan kısıp
Aldiktan sonra bebek arabasinda da durur oldu
Ama yine de bisiklette dolastiriyoruz disarida
Butcesini ayarlayip alabilen alsin tabi ilerki yaslar icin de bisiklete falan dönüsüyor ama sadece kargoyu odemek karsiliginda kimse kimseye boyle birsey hediye etmez
Sonucta bir ihtiyac degil lükse giriyor 💁‍♀️

Merhaba , oğlumun doğum günü yaklaşıyor , globber tarzı bir bisiklet istiyorum, şu an çalışmadığım için alamadım, elinde bu tarz bisiklet olup kargo karşılığı göndermek isteyen olur mu ? Bir şansımı deneyeyim dedim
Globber markası istiyorum demedim , ne tarz olduğunu anlatmak için örnek vermiştim , ben vakitnde elimde olup kullanmadığım ve pahalı da olan bir çok şeyi isteyen, ihtiyacı olanlara verdim ki , demekki herkesi kendi gibi sanmamak lazımmış , maşallah herkes ders vermek için sırada bekliyormuş , bravo 👏 👏 👏

Hayir birde isin su tarafi var, bu cocuk durumunun ne olduğunu bilerek buyumeli, aksi taktirde ac gözlü olur, doyumsuz olur, istedigine ulasmak icin her turlu kotu yolu deneyebilir.

Kimsenin maddi durumuna yorum yapmak heleki su ekonomide haddimiz degil ama gozu tok cocuklar buyutmek zorundayiz, maddi durumumuz o glo**i alacak duzeyde dahi olsa cocuklar gozu tok buyutulmeli.

Benim kizlarin market ve oyuncakciya gittiklerinde belli butce limitleri, aylik limitleri var mesela. Kizim 3 yasina girerken dedesi akulu range ro**r almak istedi izin vermedim, basit scooter aldirdim, neden? Bizimleyken maddi durumu bircok seye elverisli olabilir ama ya bizden sonrasi? O zaman ne olacak, bu kadar kumarbaz insan neden turedi? Hep açgözlülükten.

Uzgunum ama agac yas iken egilir derler.
Kızım birinci sıniftayken çocuğun biri kızima durduk yere benim iphonum var sen fakirsin eziksin demişti.
daha o yaşta cocuk iphone yoksa eziktir mantigini yerlestirmiş kafaya.
ben varsa yerim yoksa susarim mantigiyla buyutuldum kizimda varsa var olan kadar yer yoksa susar mantigiyla buyutuyorum.
Elimden geldigince luzumlu seylerde gucumun yettiginin en iyisini almaya calisiyorum, ama param yoksa yok diyorum.
Çocuklara üzülüyorum ben bizim zamanimizda hiç bir sey yoktu görmuyorduk varsada şimdi hersey ortada bir tikla dunya kadar ürun seriliyo gozunun önüne ve bu cılgınliga ancak biz dur diyebiliriz yoksa dediginiz gibi sonunu alamayacagiz bu işin ilerde.
Benim sunduklarimi benden sonra bulamazsa sorun başlayacak

Merhaba , oğlumun doğum günü yaklaşıyor , globber tarzı bir bisiklet istiyorum, şu an çalışmadığım için alamadım, elinde bu tarz bisiklet olup kargo karşılığı göndermek isteyen olur mu ? Bir şansımı deneyeyim dedim
onun yerıne 1 yasa uygun normal fıyatta bı bısıklet al cocuguna. ogluma ilk aldıgım sey buydu. 2.5 yasına kadar surdu ara ara sonra dırek buyuk bısıklete gectık yedek tekerlekli

Eklentiler

• maösa.webp
    maösa.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Globber markası istiyorum demedim , ne tarz olduğunu anlatmak için örnek vermiştim , ben vakitnde elimde olup kullanmadığım ve pahalı da olan bir çok şeyi isteyen, ihtiyacı olanlara verdim ki , demekki herkesi kendi gibi sanmamak lazımmış , maşallah herkes ders vermek için sırada bekliyormuş , bravo 👏 👏 👏
Biz ders veriyoruz da siz alıyor musunuz orası muamma.

Biz de hayır yapıyoruz ancak gerçekten ihtiyacı olanın da dile getirmeyeceğini, anons etmeyeceğini bilecek kadar görmüş geçirmişliğimiz var.

Hadi diyelim bir yufka yürek çıktı verdi size bunu. Gidip ikinci el olarak satmayacağınız ne malum?

Ne güzel, veren olur mu bilmem ama daha birine istediklerini ya da istediğinizi alamıyorken ikinci çocuğu yapmasaydınız belki alabilirdiniz.
Bir gün beni eleştir kudra döv beni kudra lincle beni kudra diye bir konu acicam. yaratıcı bir konu olmalı 😇😇

Hayir birde isin su tarafi var, bu cocuk durumunun ne olduğunu bilerek buyumeli, aksi taktirde ac gözlü olur, doyumsuz olur, istedigine ulasmak icin her turlu kotu yolu deneyebilir.

Kimsenin maddi durumuna yorum yapmak heleki su ekonomide haddimiz degil ama gozu tok cocuklar buyutmek zorundayiz, maddi durumumuz o glo**i alacak duzeyde dahi olsa cocuklar gozu tok buyutulmeli.

Benim kizlarin market ve oyuncakciya gittiklerinde belli butce limitleri, aylik limitleri var mesela. Kizim 3 yasina girerken dedesi akulu range ro**r almak istedi izin vermedim, basit scooter aldirdim, neden? Bizimleyken maddi durumu bircok seye elverisli olabilir ama ya bizden sonrasi? O zaman ne olacak, bu kadar kumarbaz insan neden turedi? Hep açgözlülükten.

Uzgunum ama agac yas iken egilir derler.
Ya ben bunun doğruluğuna inanmıyorum. Çocuklarıma her şeyi aldım, herkes aldı, yani ciddi her şeyi aldım alıyorum diyebilirim. Ama mesela geçen ablam kendi çocuklarıyla markete götürdü eve geldiler onun çocukları her şeyi almış yiyorlar. Oğlum şey dedi “teyze bana da bir şey almış mıydın” diye. Ablam şok oldu nasıl sana almadım mı hep bunlar yüzünden yavrum diye , kendi çocukları hemen saldırır ki ablam da her şeyi almayan biridir. Oyuncakçıya gitsem hiçbir şey istemezler. Belki lego deney setleri o da ben alırsam sorarlar. Almazsam sorun etmezler. Bence her şeyi rahatça gören çocuk daha tok oluyor.

Ya ben bunun doğruluğuna inanmıyorum. Çocuklarıma her şeyi aldım, herkes aldı, yani ciddi her şeyi aldım alıyorum diyebilirim. Ama mesela geçen ablam kendi çocuklarıyla markete götürdü eve geldiler onun çocukları her şeyi almış yiyorlar. Oğlum şey dedi “teyze bana da bir şey almış mıydın” diye. Ablam şok oldu nasıl sana almadım mı hep bunlar yüzünden yavrum diye , kendi çocukları hemen saldırır ki ablam da her şeyi almayan biridir. Oyuncakçıya gitsem hiçbir şey istemezler. Belki lego deney setleri o da ben alırsam sorarlar. Almazsam sorun etmezler. Bence her şeyi rahatça gören çocuk daha tok oluyor.

Hayır ya. Benim kızın bebekleriyle bı oyuncakçı açarım hala bebek alıyoruz. Her yerde bebek. Hayır demeyi de bilmiyoruz,diyemiyoruz. Gözü tok falan değil bı kere de evet çok bebeğim var başka oyuncak alalım demedi.

Bizimkisi bebek arabasinda 1 dk durmuyordu kendini yirtiyordu kendisi tombik oldugu icin kucakta da zor tasiyorduk mecburen aldik birkac ihtiyactan kısıp
Aldiktan sonra bebek arabasinda da durur oldu
Ama yine de bisiklette dolastiriyoruz disarida
Butcesini ayarlayip alabilen alsin tabi ilerki yaslar icin de bisiklete falan dönüsüyor ama sadece kargoyu odemek karsiliginda kimse kimseye boyle birsey hediye etmez
Sonucta bir ihtiyac degil lükse giriyor 💁‍♀️
Söyledigim yanlis anlasilmis yada ben eksik yazdım aslında.
Alabilen çocuğuna isterse en lüksünü alsın, ancak alamayan da marka belirterek hayir istemesin yani.

ılk cocuk kullansa ıkıncı de kullanır dıye elde tutulan seyler bunlar ya da kardesıme verıym olmadı komsumun ogluna verım der gıbı. yani neyıne alındın onu da anlamadım. ders vermıyor kımse. 500 lıran varsa ona uygun bısı al demek ıstıyor..

Tanıdığımız bildiğimiz insanlara, bu konuda aracı olacak güvenli kişi ya da kurumlarla olur bu işler. Aklınız alıyor mu cidden buradan birinin size bisiklet göndereceğini? Sizin o gönderileni ne yapacağını kim nereden bilebilir? Örnek verdiğiniz markadan yola çıkarak da yapılan yorumlar gayet normal. Olayı insanlık ölmüş noktasına getirmeniz en az açtığınız konu kadar manasız.

Hayır ya. Benim kızın bebekleriyle bı oyuncakçı açarım hala bebek alıyoruz. Her yerde bebek. Hayır demeyi de bilmiyoruz,diyemiyoruz. Gözü tok falan değil bı kere de evet çok bebeğim var başka oyuncak alalım demedi.
Bilmiyorum benim çocuklar öyleler. Ama şöyle biz aldığımızı paylaşıyoruz da. Mesela köy okullarına ihtiyacı olanlara. Belki böyle öğretiyoruzdur bir şeyleri. Bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back