canım bence y kişisiyle kesinlikle görüşme.onun pişmanlığını görüp de ne yapıcaksın...boşver gitsin.
senin yerinde olsam arkadaşça bile görüşmezdim.
z kişisini de sevmiyosan sevmiyosundur..o zaman sadece hayatında bir dostun olarak kalmasına izin ver yeter.daha yaşın küçük ve sevdiğin birisi mutlaka karşına çıkacak.
güzelim.. kardeşim yaşındasın.. kardeşim böyle bir durumda olsaydı ona vereceğim tepki ve öğütleri sana da vermek istedim..
öncelikle yanlışılarını görüp düzeltelim..
y serserisiyle görüştün... kullanıldığını bile bile izin verdin...sen bile biliyorsun serseri olduğunu.. kendine nasıl yakıştırdın böyle bir insanı... 1. yanlış..
uzak bir şehirden z kişisiyle görüşmeye başladın.... ki çok uzak şehirler.. sanırım sen bu z ile internetten tanıştın..
internette doğru insanlarda olabilir ama inan buna ½ 80 i yanlıştır.. hergün haberlerde gazetelerde sıkça okuduğumuz gibi..yada basit bir örnek vereyim.. türkiye dışında bir arakadşımın tanıdğı ki yaş 30 a yakın.. nette biriyle tanışıp istanbula kadar geliyor.birkaç gün yüzyüze görüşmüşler.. sonra kız ülkesine dönüyor... adam buna meslek ve çalıştığı yeri söylüyor..ki memur olarak tanıtıyor kendini.. evlenme hayalleri kruyorlar birlikte..kızdan arada borç para alıyor.. derken birkaç ay içinde telefonlara ulaşılmaz oluyor.. ve biraz araştırınca adamın dedği işyerinde o isimde birisi yok!!!!!!!! ::1shok:
sana diyeceğim önümüzde güzel örneklerde olsa netten tanışıp evlenen şanslı insanlarmış.. ama sayısı o kadar azki emin ol..bu 2. yanlış...
lisede okuyorum meslek sahibi olmak isityorum üniversiteye gitmek istiyorum diyorsun.. hayatını bu kadar karmaşaya sokmanın ne anlamı var peki;? y ve z yi ayıramıyorsun birbirinden..
kusura bakma ama bana gelecek planlayan değilde liseyi bitirince evlenmeyi planlayan bir kız olarak gözüktün sen..
y yi de z yi de çıkaar hayatından..
önce geleceğini kurtar..
göreceksinki hayatında z den de y dende daha önemli daha kaliteli sana daha çok uyan insanlar karşına çıkacak..
17 yaşında cıvıl cıvıl olacağın bir dönemde kendine eziyet etmen reva mı?
aşka bu kadar erken dalarsan hayatada çok erken dalar ve çok yıpranırsın..
1. belirttiginin benim yanlısım oldugunu söyledim zaten.. Ailevi problemlerim çok fazlaydı ve depresyonda oldugum bi dönemdeydi..
2. ise internetten degil.. yüzyüze görüştügüm biri.. Ayrıca yası benm kdr oldugu ve disiplinli bi yurt ortamında kaldıgı icin yalan söyleme ihtimali cok az..
Ben sadece birilerini üzmeden düzeltmek istiyorum bunu.. Y ile istedigim bi erkek kız ilişkisinden çok öte bi şey yaşadıklarımı yaşamadan anlayamazsınız..
Ayrıca ben bu ikisinede aşık degilim şu an..
Çok tşk ederim yorumlarınız için..
Ama dedigim gibi gerçekçi yollarla halletmeye çalısıcam..
Haklıymışsınız en önemli ben olmaymışım..
Bunu hissettirip taviz vermeyi kesince o çok iyi olan z kişisi sırtını dönüverdi bana.. Tabii ayrılmak istemiyor ama yapıcagınıda yapıyor.. Şu an çok şükür ailevi yönden çok rahatım.. Hiç bi kısıtlamam hiç bi baskı yok üzerimde.. bu yüzden ne zaman arasa rahatım ne zaman sorsa boşum.. Biraz kısıtlayınca kendimi baktım normalde özlemesi şikayet etmesi gereken insan gayet rahat.. 4 gündür konuşmuyoruz dogru düzgün.. ve hiç bir sorun yok.. Hatta bide alttan almadım diye nazlamamı bekliyor.. Sanırım kendimi kandırmışım.. Oda değişmiş zamanla ben hep eski o sanmışım..
Bencillik gerekiyormuş anladım..
demistim canim sen kendine yetersin..
biraz kendinle kal gecmisi de gecmise gommeye calis hata ise hata yanli ise yanlis hepsi senindi zaten bi yere kaybolmadilar. ama sen onlari kaybet. bunu da birileri ile duzeltecegine inanma.. o zaman islerin daha da karisabilir..
seni hakkaten seven insan her sartta yaninda durur bunu da eklemeden gecmiim.