Bir yanda Hayatım, Bir yanda Gelecegim..

üzülürse üzülsün.ölecek degıl ya!baskaları uzulmesın dıye kendınden ödün verme.ki uzulecegı seyde senı kaybetmek mı emin ol en fazla 1sene sonra hatırlamaz bile.ama sen simdi bunları dusunerek kendıne eziyet edıyosun.kendını dusunmelısın tabıkıde.okuyorsan sadece okulunu dusunmelısın boyle şeylerle ugrasma vakit kaybedıyorsun.karsına daha kımler cıkar..okuluna derslerıne odaklan.bende gectım o yaşlardan ama boyle olmaz kendı hayatın herseyden onemlı.okulundan onemlı degıl.

Ona söyLemem gerekiyo biLiyorum ama.. üzmekte istemiyorum yaLan söyLemekte.. :çok üzgünüm:

aylin her iki kişiyede diyeceğin şu " ben kendimi derlerime ve geleciğime vermek istiyorum önümde gireceğim büyük bir sınav var ve bu sınava sorunsuz bir şekilde hazırlanmak istiyorum bu yüzden şuan için hayatımda bir ilişki istemiyorum" bekliceklersede okulun bitene kadar veya hazirana kadar beklesinler seni tatlım..

evet madem cok sevıyorlar sınav olana kadar hıcbı sekılde rahatsız etmeden senı,beklesınler bakalım.seven insan bekler.(ki bence beklemezler sınava girdiginde senınde dusuncelerın degısecektır o zamana kadar hele ki universiteye baslarsan bir daha dönüp bakmazsın bile onlara)

canım evet belinaya kulak ver istersenn sende kendine zman ayırmış olursun hemde beynin dinlenir

fikirlerin değişebilir olmazmı canım

Bunu bende istiyorum.. ama üzmek istemiyorum birilerini..
ve o z kişisi çok üzülür.. zaten diyorum ya bizimki zarar veren bi ilişkide değil yanyana değiliz ve biz destek oluyo gibi bişeyiz birbirimize.. sevgiliden öte birbirini çok iyi anlayan insanlarız..

canımcım sana sadece zman vercek yaza kadar beklicek onu terketmiş olmcaksınn hayatım

anlar ve üzülmez senin üzülmenide göz önünde bulundur hayatım sende üzülüyosun

x'ler y'ler ve z'ler le hayatını çok bilinmeyenli denklem haline sokmuşsun..
bende öncelikle her ne yaşamış olursan ol kimseye mecbur değilsin. kendine değer ver canım. sen kendine değer verirsen karşındakide sana değer verir.
hayatta varolmak için illaki bir erkeğe ihtiyacın yok! geleceğini sana x'ler y'ler sağlamayacak sen kazanacaksın!!
hepsini at bi kenara işine gücüne eğitimine bak. x'ler y'ler ve hatta z'ler daha çok çıkar karşınasengözlerimebaksanab

ilk basta sunu soyleyim daha cok kisyle evlenmeyi dusunursun bu yasta cok ama cok erken hayatindan daha cok kisi gecer evlenmeyi dusunuyorum diyipte yanlis yollara sevdalar dusme daha cok xyz ler olur canim
ikinicisi hayatini nasil kazanmak istiyorsun onu anlamadim
yani ne olabilirki ondan alacagin tek sey anladiniz onu
zaten oyleyse bence mecbursun arada bir cinsel iliski diyim yoksa sallah gitsin oylesini mutlu oldugun kisyle hayatina devam et

burda ne demek istediniz açarmısınız?
ilişkiye girdiyse şayet ,onunla evlenmeye mecbur mu?

ne mecburu yaaaa saçmalamayın iyice.. destek olucaksanız olun yoksa susun!!

hayır yani olsada kimseye mecbur değilsin. ya da şöyle diyelim: hiçbir bayan cinselliği ilk yaşadığı adama mecbur değildir. öncelikle bu saçma tabuyu yıkın kafanızdan..

kim mecbur neye mecbur ne alaka ya kız zaten öyle bişe yok dio

olsada hiç bişeye mecbur değil..!!!

asi222 çok sagol özeldende yardım ettigin için çok tşk ederim gerçekten..
belinay_merve sanada çok tşk ederim..
Diger herkesede çok çok tşk ediyorum..

Bi cinsel ilişkim yok olmadı.. O zaman hata yaptm evet kabul ediyorum ama artık degişitm..
Ve haklısınız.. Gerçegi söylemek en iyisi.. Öyle yapıcam..
Derslerime ve okuluma gelince emin olun benim için hayatımın %70 i bunlar.. kültürsüz boş bi insan olmak en kötü durum benim için.. ki ben kendimi zaten geliştiriyorum..
Hayatımda bi insana ihtiyacım yok tabiki ama bana destek olan yanımda olan birini neden kaybediyimki ?
Diğer kişiye gelince.. onunla bi ilişkim olmicak.. sadece hayatım için onunla bi kaç kere görüşüp pişman oldugunu hissedicem.. zaten sık sık belirtiyorum istemedigimide..
Ki hayat herşeye ragmen güzel gerçekten.. Çok şükür Allah biliyo benim içimde ne oldugunu..

rica ederim tatlımmm..Hakkında hayırlısı neyse o olsun aylincimmm

canim gecmisin telafisi gecmisten gelen birisi ile olmaz. emin ol simdi ne kadar pisman gibi gozukse de onun tek bir hareketi ile tek bir lafi ile y kisisinden bahsediyorum yiine dgilman mumkun. o yuzden her kim olursa olsun sana zarar vermis olani senden uzak tutuacaksin kapina paspas olsa suratina bakmicaksin senden degerlisi senden kiymetlisi yok senin hayatinda.
olaylar cok uzun bir zaman diliminde degil biraz kisa zamanda olmus o yuzden hislerini kaybettgini sanman ve dahasi hissedememen normal bunun icin kendine yuklenmene ve dahi suclamana ve dahi beklentilere girmene gerek yok zaman verceksin kendine 1 sene bilemedin 2 sene/ bu zaman icersinde de seni uzen seylerden guclenene kadar kacip guclenince kendi icinde hesaplasip halledeceksin.
emin ol hayatini karmasik hale getiren sensin su anda.
x mis y mis z mis bak isimlerini bile vermemissin cekincenden hayatina dahi girmesinler birak.
sen kendine yetersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…