Formunu özellikle okudum belki yardımcı olabilirim diye, ama acı olacak söleyeceklerim.
O bir erkek olarak çekilmiş kenara, bitirelim demiş, uğraşmamış, pasif kalmış yaşadıklarınız karşısında.
Senin yazdıklarına bakıyorum da, bunlar onun düşünmesi gereken şeyler.
Anlattığın erkek tipinden de iyi ki kurtulmuşsun derim sana.
Uzaktan konuşmuyorum bende yaşadım inan anlatamıyorum burada.
Erkeğin toparlaması, senin arkandan durması, çözüm üretmesi, ailesini ikna etmesi, ayakları üstünde durması gerekiyor. Yani onun sana ilişkiye yön vermesi gerekiyor.Ama o hiçbirşey yapmıyor ki kabul etmiş ayrılığı? Peki sana ne oluyor? Sen mi peşinden koşacaksın. Sen yaşadıysan o da yaşadı aranızdakileri sevgileri. Ama o senin kadar peşinden koşuyor mu bunların. Bitti gitti ayrıldık demiş.
Aklındaki dogum günü surprizini falanda anlıyorum, bu zamanlarda hep kendini ifade etmek, onu ne kadar sevdigini, ne güzel günler geçirdiklerini anlatmak istersin, anlattıkçada yetmez. Ama değmez canım tecrübeyle ispatlanmıştır bu söylediklerim. Kapısınada gitsen, yalvarsan ,ağlasan bile değişmez. Sen yine kendi kendini üzdüğünle kalırsın.
Bence bu durumda sessiz kal. En iyisi sessizliktir. Çünkü sen zaten elinden geleni yapmışsın. O napmış? Durumu düzeltmeye çalışmamış. Ayrılmayı üstelik kabul etmiş. Faceden yazmış kalbime gömdüm diye? Seven insan gömmez, yaşar. Demek ki pes etmiş, istemiyor mücadeleyi.
O yüzden canım sen hiçbirşey yapma. Bırak o düşünsün kaybettiğini. Doğum günü pastası defter falan gereksiz. defterine yazdıklarına gelince? Şu an ayrılmayı kabul etmiş bir insan var. O defterde yazılanlar şu an hiçbirşey ifade etmemeli. Evet sevmemiştir seni demiyorum. Ama şu an ki durumuna bakarak konuşuyorum ve o yuzden sen sakın üstüne düşme ve arama diyorum. Bu benim fikrim. Üstelik supriz bile yapma.
Burada alınması gücenmesi kırılması istenmeyen olarak hissettirilen sensin. Onun bu surprizleri düşünmesi gerek inan bana.
Umarım hakkında hayırlısı olur. Birşeyler olmuyorsada çok üstüne düşmemek lazım.Herşeyde inan bir hayır vardır arkadaşım. Şu an çok üzülebilirsin ağlayabilirsin ama ilerde iyiki kurtulmuşum diyeceksin.