- 9 Aralık 2016
- 152
- 70
- 48
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana göre tabiki çok ben 20 günde çözdüm ama yıllarca olmayan var kuzum. Ondan öyle dedim.2yil çok değil ama bizde aşırı hasarlar yarattı . başta eşim destek vermiyordu ama o da anladı istemsizce olduğunu.bende kendimi evli ve kadın gibi hissetmiyorum . daha dün gece çok büyük kavga ettim. Sen bunun için böyle üzüleceksen ben çocuktan da cinsellikten de vazgeçerim dedi ben kahroluyorum
biliyorum ben sadece bir çare arıyorum çok teşekkür ederim ilgin içinBana göre tabiki çok ben 20 günde çözdüm ama yıllarca olmayan var kuzum. Ondan öyle dedim.
Rica ederim bir de şunu söyleyeceğim umarım bir faydam olur. Biraz kontrolü eline al. Yani belki de denedin bilemiyorum . Açık da konuşamıyorum ama yukarda olmayı deneyebilrsin.biliyorum ben sadece bir çare arıyorum çok teşekkür ederim ilgin için
1 ay oldu ben yeneli.. 2 yıldır erteliyordum, şu gün olur bu gün olur diye.. Şimdi keşke ertelemeden doktora gitseymişim diyorum. 3 seansta toplam 9 günde bitti gitti. Hem de o parmak egzersiziymiş, kegel egzersiziymiş hiçbirini yapmadan.. Mutlaka bir uzmandan yardım alın.
anladım peki teşekkür ederumEvet maalesef o zaman biraz daha beklersiniz.
O benim işte o kadar kasmıştım ki . Oturmakta güçlük çektiğim günler oldu. Ve buralarda çok okudum . Oo aylar sonra geçecek diyenleri. Doğruymuş. Geçer Allahın izniyle rahat ol..Bu arada ilk seferinde zarı hissetmedim bile hatta kanama da olmadı. Çünkü tamamen gevşediğinde zorlanmıyor. Acı sıfır.. Canı acıyanlar ya tamamen gevşemeden yapanlar ya da zar şekli problemli olanlar..
bunun tek yolu gevşeyebilmekte o zamanO benim işte o kadar kasmıştım ki . Oturmakta güçlük çektiğim günler oldu. Ve buralarda çok okudum . Oo aylar sonra geçecek diyenleri. Doğruymuş. Geçer Allahın izniyle rahat ol..
daha uzun seneler çekenler var . Aşk evliliği bizimki ama o kadar denemenin sonucu hüsran olunca o da artık vazgeçti heralde bilmiyorum ki ben hep diyorum keşke bu kadar anlayışlı olmasan o zaman belki yenerdim bunuSakinlestirici almayi denesene 2 sene normal degil adam nasil bekliyor anlamadim.
Evet ben tamam bu sefer olacak dediğimde daha yaklaşmadan iterdim. Canım yanıyordu.Ben dedim aha vajinusmus oldum napacağım şimdi. Ama eşim artık yeter olacak bu gece bu iş dedi bitti mesele. Saniyelik olay. Kendini sanki suyun üstünde gibi salacaksınn. Gevşeyeceksin gevşeyeceksin. Konu sahibesi nasıl durumlar merak ettim . Biraz olsun faydamız oldu mu ?daha uzun seneler çekenler var . Aşk evliliği bizimki ama o kadar denemenin sonucu hüsran olunca o da artık vazgeçti heralde bilmiyorum ki ben hep diyorum keşke bu kadar anlayışlı olmasan o zaman belki yenerdim bunu
eşim yanaşmıyor ki aramız bu yüzden biraz kötü onun geçmesini bekliyorum denemek için . Allah bilir bu durumu bir de çekenlerEvet ben tamam bu sefer olacak dediğimde daha yaklaşmadan iterdim. Canım yanıyordu.Ben dedim aha vajinusmus oldum napacağım şimdi. Ama eşim artık yeter olacak bu gece bu iş dedi bitti mesele. Saniyelik olay. Kendini sanki suyun üstünde gibi salacaksınn. Gevşeyeceksin gevşeyeceksin. Konu sahibesi nasıl durumlar merak ettim . Biraz olsun faydamız oldu mu ?