• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belakomşu

Valla hepimiz bir apartmanda yaşıyoruz.
Hiç konuşmadığınız, aranızda sorun olmadığı insanla kim dövüşür.

Sizden rahatsızlar demek ki sizde hiç umursamayıp oralı olmayıp konuşmadınız ki sorun büyüdü demek ki.

Bu apartman kavgaları küçük gibi görülüyor ama gidin bir avukata danışın ücretini ödeyerek anlatır size…

Sizi yargılamak için neden yazayım ki öyle bir konu açıyorsunuz ki sanki karşı taraf şizofren hayalinde soru yaşayıp sizi darp ettiler

Bızım üst kattakiler böyle kavga ettiler 3-4 ay ıcınde uzlaştılar biri taşındı gitti .
Çok teşekkür ediyorum 🙏 Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Çok teşekkür ediyorum.Peki arabulucu bize nasıl ulaşır ne kadar sürer bunun hakkında bilginiz var mı kavga olalı 3 hafta kadar oldu.
Arabulucu size savcılık üzerinden ulaşır ikinizlede görüşür anlaşırsaniz dava açılmaz ama anlaşma olmayınca açılır süreç uzun sürebilir öyle hemen 2-3 haftada Sonuc çıkmaz.

Sizde öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki yaşadığımda ya da öncesinde yanımdaydınız .Benimde daha önce başıma gelmedi ki bende konu açıp bura soruyorum.Umarım bir gün başınıza gelir ve empati duygusu yapabilirsiniz ilerleyen zamanlarda .Şizofrenide olabilir karşımdaki bu arada bunuda bilmiyorsunuz siz bana tavsiye vermeyin mümkünse ben soru sordum benim yargılayın demedim lütfen iletişim ya da idrak edebilme yeteneğiniz yoksa ki bence yok yazmayın bide sizle uğraşamam gerçekten
Konu açtığında eleştiride gelecek ve gelen eleştirilere bozulmayacaksın.
Karşındakini aşşalamayacaksın.
Kendi psikolojini yansıtma lütfen.

Bizim başımıza daha beteri geldi.
Biz sizin gibi saç saça baş başa bir erkekle kavga etmedik.
Üst kat komşumuzdu kapısını çaldığımızda merdivenlerin yarısına kadar iner açmalarını bekler, kapıyı açmaz açana kadar çalardık ama kapılarında asla durmazdık.
Çünkü yaptıkları sesi gürültüyı gayet iyi biliyorlardı. En son taşınıp gittiler, oglu boş eve on arkadaşını topladı neler yaptı. Polis çağırıcaz dedik.
Sizin gibi seviye yerlerde kavga etmedik.

He gene komşularla problem olur neden olmasın ama kanunu bildiğim için sizin gibi asla yapmam.

Gidin bir avukata danışma ücretini vererek sorun ne diyecek bakalım size…

Eleştirilere açıksan şu olayı en başından yazda oluyalım….

En az komşun kadar sende hatalısın…

Üst kat komşumuzdu kapısını çaldığımızda merdivenlerin yarısına kadar iner açmalarını bekler, kapıyı açmaz açana kadar çalardık ama kapılarında asla durmazdık.
Çünkü yaptıkları sesi gürültüyı gayet iyi biliyorlardı. En son taşınıp gittiler, oglu boş eve on arkadaşını topladı neler yaptı. Polis çağırıcaz dedik.

He gene komşularla problem olur neden olmasın ama kanunu bildiğim için sizin gibi asla yapmam.

Bak o kadar okul okudum diyorsunuz hala okuduğunuz anlamıyorsunuz.Bu işler okumakla olmuyo bende 2 üniversite mezunuyum .Eleştiri olayına gelince burada insanlar olay yaşayıp fikir almak için konuda açıyor benimki öyle bir şey değil soru sorup cevap almak (bilgisi olan,daha önce benzeri bir durum yaşanayanlardan)
O yüzden siz okulu falan bırakın kitap okuyun .

Yoruma daha açık,fikir isteyen ne yapmam gerekiyor diye konu açan yerlere yorum yapmanız daha doğru.Lütfen daha fazla konuşmak istemiyorum canım burnumda zaten olan olmuş biten bitmiş.Konuşmayı bilenlerden cevabımı aldım.Gerekirse avukatımı da tutarım zaten

Bak o kadar okul okudum diyorsunuz hala okuduğunuz anlamıyorsunuz.Bu işler okumakla olmuyo bende 2 üniversite mezunuyum .Eleştiri olayına gelince burada insanlar olay yaşayıp fikir almak için konuda açıyor benimki öyle bir şey değil soru sorup cevap almak (bilgisi olan,daha önce benzeri bir durum yaşanayanlardan)
O yüzden siz okulu falan bırakın kitap okuyun .
Senin komşu hakkını vermiş gibi ne dersin.

Biz daha beterini yaşadık sizin gibi yapmadık.
Çok kitap okuyana kadar bilgimiz var yaşadığımı yazdım okumadın mı???

Konunun içerigi bilinmeden size şöyle böyle dense ne olur hepsi havada.
Neden anlatmıyorsunuz çekindiğiniz detaylar var herhalde.

Karşınızdakinin erkek olması darp raporu alması çok ilginç, enine boyunasınız galiba🧿
Siz olayı yazında en başında bi yorumlayalım…

Yoruma daha açık,fikir isteyen ne yapmam gerekiyor diye konu açan yerlere yorum yapmanız daha doğru.Lütfen daha fazla konuşmak istemiyorum canım burnumda zaten olan olmuş biten bitmiş.Konuşmayı bilenlerden cevabımı aldım.Gerekirse avukatımı da tutarım zaten
Avukat tutun size kesin lazım olacak…

Karşınızdakinin erkek olması darp raporu alması çok ilginç, enine boyunasınız galiba🧿
Sen kimsin ben senden çekiyim ? Muhatap olmak istemiyorum ama idrak yeteneği önemli

Karşındakinin erkek olduğunu ne biliyorsun ve enine boyuna olsam sanane hadsiz .Mahalle kadını gibisin daha okudum ettim yok yaşadım banane senin ne yaşadığından kardeşim senin gereksiz fikrini soran yok yazma idrak edemiyomusun yazık sana

Avukat tutun size kesin lazım olacak…
Seni hiç ilgilendirmez kendini elit gösteren mahalle kadını seni.YAZMA BÜYÜK YAZAYIM GERÇİ ANLAMAZSIN SEN HADİ GEREKSİZ YORUMUNU ÖTEDE YAP ÇAKMA KÜLTÜRLÜ SENİ .Bu arada evlenme gereği duymadım diyorsun ya bu gidişle duymazsın zaten senin gibi birini kimse almaz 😂😂😂😂

Karşındakinin erkek olduğunu ne biliyorsun ve enine boyuna olsam sanane hadsiz .Mahalle kadını gibisin daha okudum ettim yok yaşadım banane senin ne yaşadığından kardeşim senin gereksiz fikrini soran yok yazma idrak edemiyomusun yazık sana
Sen yazdın adam diye…
Bilmem ben senin gibi darp edilen kenar mahalle dilberi görmemiştim, sen galiba herkesi kendin gibi mahalle kadını sanıyorsun…

Seni hiç ilgilendirmez kendini elit gösteren mahalle kadını seni.YAZMA BÜYÜK YAZAYIM GERÇİ ANLAMAZSIN SEN HADİ GEREKSİZ YORUMUNU ÖTEDE YAP ÇAKMA KÜLTÜRLÜ SENİ .Bu arada evlenme gereği duymadım diyorsun ya bu gidişle duymazsın zaten senin gibi birini kimse almaz 😂😂😂😂
Sen gerçekten delirmiş bir kadınsın, komşun hakkını vermiş ama yetmemiş be kenarımın kenarı😂😂😂

Senin galiba bu platformda baya daldığın üyeler var, hatları karıştırdım.

Okurken gülmekten bi hal oldum
İn komşuna da seni biraz daha yağlasın😂😂😂

Hatları karıştırdın bayır gülü.
Sana üzücü bi haberim var, beni almayı bi kenara birak evlendi… be bayır gülüm.
Valla istediğin kadar kudur şu dakikadan sonra ben gülerin senin hat karışıklığına.
😂😂😂😂

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsin 🙏Alt komşu ile kavga ettik beni şikayet etmiş darp raporu almış beni karakoldan aradılar bende de vardı izler vurma vs bende rapor aldım darp raporu ifademi verdim.Sonrasında bir dava açılma olayı olur mu direkt gidip açmadığı sürece bide bundan bir şey çıkar mı ?
Dava açılır ama ikinizde hagb alırsınız 😂

Valla hepimiz bir apartmanda yaşıyoruz.
Hiç konuşmadığınız, aranızda sorun olmadığı insanla kim dövüşür.

Sizden rahatsızlar demek ki sizde hiç umursamayıp oralı olmayıp konuşmadınız ki sorun büyüdü demek ki.

Bu apartman kavgaları küçük gibi görülüyor ama gidin bir avukata danışın ücretini ödeyerek anlatır size…

Sizi yargılamak için neden yazayım ki öyle bir konu açıyorsunuz ki sanki karşı taraf şizofren hayalinde soru yaşayıp sizi darp ettiler…

Sizde öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki yaşadığımda ya da öncesinde yanımdaydınız .Benimde daha önce başıma gelmedi ki bende konu açıp bura soruyorum.Umarım bir gün başınıza gelir ve empati duygusu yapabilirsiniz ilerleyen zamanlarda .Şizofrenide olabilir karşımdaki bu arada bunuda bilmiyorsunuz siz bana tavsiye vermeyin mümkünse ben soru sordum benim yargılayın demedim lütfen iletişim ya da idrak edebilme yeteneğiniz yoksa ki bence yok yazmayın bide sizle uğraşamam gerçekten

Durduk yere niye birbirinize girdiğinizi çözemedim, tavuk kediye kötü bir yorum yapmamış ki,
dikkatli olun işin raconunu bilenler sizi haklıyken haksız duruma düşürür olmadı bir avukata danışın başınıza dert almayın diye uyarmış,
kedi de aslan kesilmiş sen kimsin bana yorum yazmayın diye.

Back