Bir vajinismuslu daha

elznmelzn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
20
8
1
32
Arkadaşlar merhaba.. Nolur nolur bu illeti yenen varsa bana yardım etsin. Bittim kurudum hayatım mahvoldu bu hastalık yüzünden . Aşanlar varsa lütfen Allah rızası için yardım etsin nolur

Onca yıl cinselliği baskılanan kadının vajinismusu da olur kuruluğu da, erkeğinin iktidarsızlığı da olur erken boşalması da...

Kafada biten rahatsızlıklar bunlar

Ben yendim sadece kendi çabam ve aparatlarla eşiniz destek veriyorsa en güzel

2 yıl çok değil 5 yıl bu sorunu atlatamayanları duydum. Öncelikle rahat olmanız lazım. Ben kısa bir süre yaşadım bu durumu bilmiyorum belki de hafif birşey benim yaşadığım ama gerçekten can sıkıcı. Kendimi evli ve kadın gibi hissedememiştim. Ve zamanla çözüldü. Bu kesinlikle psikolojik bir durum öncelikle bir yardım almalısınız. Ve rahat olmalısınız, ayrıca ben doğru pozisyonu bulunca atlatmıştım.

Ne aşamadasin peki. Birşeyler yaptın mı egzersiz falan
evet önce bacaklarımı bile açamıyordum korkudan titrerdim. bu sorunu bilen az çok bilir . 6 aydan sonra hastalığımı kendim teşhis ettim ve psikologa gittim . belli bir aşamadan sonra parmak egzersizi verdi ev ödevi olarak. çok direndim vazgeçtim yapamam dedim ama azim ettim yaptın. oraya bişey girebileceği girdi kafama. eş parmağıyla da bi süre denedim onu da yaptim . Ama su zar olayı varya orda duruyorum moralim çok bozuluyor. o kadar yıprandım ki hemen vazgeçiyorum

2 yıl çok değil 5 yıl bu sorunu atlatamayanları duydum. Öncelikle rahat olmanız lazım. Ben kısa bir süre yaşadım bu durumu bilmiyorum belki de hafif birşey benim yaşadığım ama gerçekten can sıkıcı. Kendimi evli ve kadın gibi hissedememiştim. Ve zamanla çözüldü. Bu kesinlikle psikolojik bir durum öncelikle bir yardım almalısınız. Ve rahat olmalısınız, ayrıca ben doğru pozisyonu bulunca atlatmıştım.
2yil çok değil ama bizde aşırı hasarlar yarattı . başta eşim destek vermiyordu ama o da anladı istemsizce olduğunu.bende kendimi evli ve kadın gibi hissetmiyorum . daha dün gece çok büyük kavga ettim. Sen bunun için böyle üzüleceksen ben çocuktan da cinsellikten de vazgeçerim dedi ben kahroluyorum

hiç sorma bana da kahraman gibi geliyor bunu yapabilen kadınlar . ve hamile kalanlar
Bir kere o zar hasar görürken can yakıyor. Kolay iş değil. Ama zar yırtıldıktan sonra can yanması kalmıyor ki zaten. O yüzden kafada halletmek gerek.Ama herkes çatır çatır yapıyor.

Back