- 29 Mart 2012
- 1.699
- 1.765
Okudum, Rabbim kabul etsin.Sizin için okudum Allah kabul etsin
Benim için okuyacak olan arkadaşım niyetim eşimin işlerinin açılması hayırlı bereketli bol kazançlarinin olması şimdiden Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum, Rabbim kabul etsin.Sizin için okudum Allah kabul etsin
Benim için okuyacak olan arkadaşım niyetim eşimin işlerinin açılması hayırlı bereketli bol kazançlarinin olması şimdiden Allah razı olsun
Okudum bende Allah kabul etsin. Benim niyetim derslerimde basarili olabilmekOkudum, Rabbim kabul etsin.
Okudum Allah kabul etsinOkudum bende Allah kabul etsin. Benim niyetim derslerimde basarili olabilmek
Okudum, Rabbim tez zamanda hayirlisiyla kabul etsin duanizi.Okudum Allah kabul etsin
Okudum allah kabul etsinOkudum, Rabbim tez zamanda hayirlisiyla kabul etsin duanizi.
Ben gonlume gore bir is ve gonlume gore bir es istiyorum.
Okudum bende. Allah kabul etsinOkudum allah kabul etsin
Okudum bende. Allah kabul etsin
Okudum canim benim niyetim sinavlarimda basarili olabilmekOkudum, Rabbim tez zamanda kabul etsin.
Benim duam: hayirli, bol kazancli, bereketli yeni bir is ve gonlume gore bir iliski
Allah gönlündeki muradını versin tez zamanda dileklerin kabul olsun inşl . okudum
İnşallah başarılı olursunuz Allah kabul etsin okudumOkudum canim benim niyetim sinavlarimda basarili olabilmek
Okudum,Allah kabul etsin.İnşallah başarılı olursunuz Allah kabul etsin okudum
Benim uzun zamandır istediğim bir şey var inşallah hayırlısıyla bir an önce gerçekleşmesini istiyorum
Okudum,Allah kabul etsin.
Evlilik arefesindeyim,hayırlı bir evlilik olmasını istiyorum.
Okudum,Allah kabul etsin.
Evlilik arefesindeyim,hayırlı bir evlilik olmasını istiyorum.
Okudum. Allah dualarinizi kabul etsin inşallahOkudum, Rabbim kabul etsin, araniza hic bitmeyecek bir sevgi versin
Benim dilegim; beni mutlu edecek, hayirli, bol kazancli ve bereketli bir is ve ask
Okudum. Allah dualarinizi kabul etsin inşallah
Rabbimden hayırlı bir evlat nasip etmesini istiyorum
Okudum bende. Benim niyetim dersleri gecebilmekOkudum, Allah kabul etsin.
Okudum Rabbim derslerini gecmeni nasip etsin. Benim duam Rabbim tum sikintilarimi gidersinOkudum bende. Benim niyetim dersleri gecebilmek
Okudum, Allah kabul etsin.Okudum Rabbim derslerini gecmeni nasip etsin. Benim duam Rabbim tum sikintilarimi gidersin
Okudum canim Allah dilegini kabul etsinn.Okudum Allah kabul etsin.
Benim de uzun zamandır istediğim bir dileğim var tez zamanda kabul olsun inşallah.