- 11 Ağustos 2018
- 1.257
- 1.619
- 42
Allah razı olsun.Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin sizin icinde okudum insallah feraha kavusursunuz biraz önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun.Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin sizin icinde okudum insallah feraha kavusursunuz biraz önce
Teşekkür ederim Allah razı olsunSizin için dua ettim, okudum
Rabbim tüm dileklerinizi gerçeklestirsin
Sizin için okudum rabbim gönlünüzden geçen neyse hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Banada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin, sevinç gözyaşları dökmeyi nasip etsin inşallahTeşekkür ederim Allah razı olsun
Sizin ve anneniz için okudum Allah şifa versin inşallahAllah razı olsun kardeşim darda koymasın
Sizin için okudum.Allah kalbinizden geçeni kabul ve makbul eylesin ve hakkınızda hayırlı etsin.Sizin ve anneniz için okudum Allah şifa versin inşallah
Bende sizin için okudum Rabbim aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallahSizin için okudum.Allah kalbinizden geçeni kabul ve makbul eylesin ve hakkınızda hayırlı etsin.
Amin Allah razı olsun ben de sizin için okudum. Rabbim tüm dileklerinizi gerçeklestirsin inşallahSizin ve anneniz için okudum Allah şifa versin inşallah
Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden gecen duaları kabul etsin inşallahBende sizin için okudum Rabbim aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallah
Sizin için okudum.Allah niyetinizi kabul etsin ve hakkınızda hayırli kılsın.Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden gecen duaları kabul etsin inşallah
Sizin için dua ettim , okudum.Sizin için okudum.Allah niyetinizi kabul etsin ve hakkınızda hayırli kılsın.
Allahtan dileğim karşıma benim için iyi birini çıkarması ve hayırlı bir evlilik yapmam.Bu dileğimin kabulu için dua edermisiniz?
Allah razı olsun.Rabbim size de iki dünya güzelliği versin inşallahMerhaba duanız benim payıma düştü inşallah kabul olur mutlu huzurlu bereketli bir yuvanız olur. Okudum
Sizin için dua ettim, gönlünüzden geçen dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallahBenden üste olan her kesin isdediklerini Rabbim tez zamanda versin inseAllah
Rabbim razı olsun Rabbim bana ne verecekse iki katını sana versinSizin için dua ettim, gönlünüzden geçen dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallah
Sizin için dua ettim, gönlünüzden geçen dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallah
Usteki dualari icin okudum Allah kabul etsin benimde dualarim var okuyan kullarin hurmetine kabul olsun
Aminnn sagolunNiyetleriniz icin okudum, Allah tez zamanda kabul etsin insallah