- 23 Mart 2022
- 14.145
- 52.782
- 41
Okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnokudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnokudum
Okudum Allah kabul etsinOkudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn
Sizin için okudum.Allah hayırlısıyla duanızı kabul etsinOkudum Allah kabul etsin
Bende sizin için okudum Rabbim aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallahSizin için okudum.Allah hayırlısıyla duanızı kabul etsin
Teşekkür ederim.Sizin için okudum.Allahım dualarınızı en hayırlı biçimde kabul etsin inşallahBende sizin için okudum Rabbim aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallah
Allah razı olsunTeşekkür ederim.Sizin için okudum.Allahım dualarınızı en hayırlı biçimde kabul etsin inşallah
Allah gönlüne göre versin, okudumÜstteki üye ve tüm üyeler için okudum. Ben de yeni evliyim. Eşim benim memleketimde çalışıyor. Ben Ankarada. İkimize de tayin yasağı var. Bir araya gelemiyoruz. Lütfen bizim için dua edin de bir yolunu bulalım. Ben memleketime tayin olayım en kısa sürede
Rabbim gonlundekini nasip etsin okudumAllah gönlüne göre versin, okudum
Aynı çiçeği koymuşuz Allah razı olsun :)Rabbim gonlundekini nasip etsin okudum
SizdendeAynı çiçeği koymuşuz Allah razı olsun :)
Sizin için okudum.Allah sıkıntılarınızı gidersin inşallah.Sizdende
Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin sizin icinde okudum insallah feraha kavusursunuz biraz önceSizin için okudum.Allah sıkıntılarınızı gidersin inşallah.
İş yerinde gerilimli günler geçiriyorum.Kimseyle soruşturmalık,mahkemelik olmadan bu sürecin geçmesi için dua edebilir misiniz?
Sizin için ve anneniz için okudum rabbim Şafi ismiyle derman versin inşallah çok geçmiş olsunRabbim güzel kalbiyle, iyi niyetiyle tüm dua eden kardeşlerimin duasını kabul etsin. Ben de Allah rızası için duanıza talibim. Annemin şifası için dua ederseniz çok sevinirim Rabbim kimseyi sevdiğiyle imtihan etmesin inşallah
Sizin için dua ettim, okudumSizin için ve anneniz için okudum rabbim Şafi ismiyle derman versin inşallah çok geçmiş olsun