- 26 Haziran 2022
- 2.126
- 3.487
Allah razı olsun bende sizin için 3 Fatiha okudum Rabbim sizinde niyetinizi kabul etsin inşallahSizin için 3 Fatiha okudum gönlünuzdeki kabul olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun bende sizin için 3 Fatiha okudum Rabbim sizinde niyetinizi kabul etsin inşallahSizin için 3 Fatiha okudum gönlünuzdeki kabul olsun
Bende sizin için 3 Fatiha okudum dilekleriniz hayırlısı ile kolaylıkla olsun aminAllah razı olsun bende sizin için 3 Fatiha okudum Rabbim sizinde niyetinizi kabul etsin inşallah
Yine size dua etmek nasip olduBende sizin için 3 Fatiha okudum dilekleriniz hayırlısı ile kolaylıkla olsun amin
Gönlünüzden geçen ne varsa nasip olması için okudum Allah kabul etsin inşallahYine size dua etmek nasip oldu
Sizin için 3 fatiha 3 ihlas okudum.
Allah kabul etsin
Okudum Allah kabul etsin inşallahGönlünüzden geçen ne varsa nasip olması için okudum Allah kabul etsin inşallah
Sizin icin okudum.Allahim gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla kolayca nasip etsinOkudum Allah kabul etsin inşallah
Sizin icin okudum.Allahim gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla kolayca nasip etsin
Dualarınızın kabulü için okudumSizin icin okudum, Rabbim duanizi hayirlisiyla en kisa zamanda kabul etsin
Sizin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnDualarınızın kabulü için okudum
Tez vakitte ins
Okudum. Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsinSizin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn
Bende sizin için 1 Fatiha okudum.Okudum. Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin
Hakkinizda en hayirlisi neyse onun olmasi icin okudum.Bende sizin için 1 Fatiha okudum.
Benim için hayırlısını diler misiniz?
Bende sizin için 1 Fatiha okudum.
Benim için hayırlısını diler misiniz?
Camille Duana dua etmek benim nasibimmis. Allah en tez vakitte duanı kabul eder hayırlı şekilde inşallah.. sabah ezanina da denk geldi güzel oldu.Tekrar okuyup konuyu canlandiriyorum. Allah duanizi kabul etsin.
Sizin için okudumCamille Duana dua etmek benim nasibimmis. Allah en tez vakitte duanı kabul eder hayırlı şekilde inşallah.. sabah ezanina da denk geldi güzel oldu.
Okudum, Rabbim dualarinizi kabul etsin.Sizin için okudum
Okudum, Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Okudum rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum, gönlünüzden geçen en kısa sürede hayırlısıyla kabul olsun insallah
Okudum, Rabbim kabul etsinOkudum rabbim kabul etsin inşallah
okudumOkudum, Rabbim kabul etsin