Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin bir an önce yavrunuzu kucağınıza alın İNŞAALLAH aminnnnnnYenidogan kizim su an kuvozde.daha dogru duzgun koklayamadim bile..nolur iyilesmesi icin dualarinizi esirgemeyin
Sizin adınıza okudum kalbinizden gecen dualarınızın kabulü içinSizin için okudum RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin bir an önce yavrunuzu kucağınıza alın İNŞAALLAH aminnnnnn
Ben de okudum,Bende ustte olan herkesin Allah diledigini versin insallah. Okudum
sizin icin okudum hayırlısıyla kolaylıklarla doğum yapın insallah.Ben de okudum,
Sağlıkla kolaylıkla doğumumu yapmayı istiyorum,sonrasında da bebeğimde ben de sağlıklı olayım inşallah
Sizin için okudum, Rabbim ne sıkıntınız varsa gidersin. Gönlünüzdeki muradınızı nasip etsin.sizin icin okudum hayırlısıyla kolaylıklarla doğum yapın insallah.
Sevgili A R Y A uzun aylar senle gebelik planlayanlar topiklerinde gezdik elhamdülillah sende gebelik oluştu. Allah bizlere de nasip etsin inşallah. Senin için Fatiha okudum. Rabbim senin için herşeyin en hayırlısını nasip etsin. Dualarini kabul ve karin eylesinSizin için okudum, Rabbim ne sıkıntınız varsa gidersin. Gönlünüzdeki muradınızı nasip etsin.
Bende uzun uğraşlar sonucu hamileyim, Rabbim sağlıkla mutlulukla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Senin icin okudum bendeSevgili A R Y A uzun aylar senle gebelik planlayanlar topiklerinde gezdik elhamdülillah sende gebelik oluştu. Allah bizlere de nasip etsin inşallah. Senin için Fatiha okudum. Rabbim senin için herşeyin en hayırlısını nasip etsin. Dualarini kabul ve karin eylesin
Bende senin icin okudum. Herkesin dileklerini Allah kabul etsin.Senin icin okudum bende
Bende sizin için okudum Rabbim aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallahBende senin icin okudum. Herkesin dileklerini Allah kabul etsin.
Cok tesekkur ederim sizinde olsun insallahBende sizin için okudum Rabbim aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallah
Bende sizin için okudum Rabbim aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallah
Bende sizin için okudum Rabbim aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallah
Allah razı olsun seninde aklından kalbinden geçen ne dileğin varsa nasip etsin inşaallahRabbim gonlunuzdeki duanizin karşılığını iki cihanda da versin size sizin için okudum
Okudum RABBİM tez günde hayırlısı ile nasip etsin aminnnAllah razı olsun seninde aklından kalbinden geçen ne dileğin varsa nasip etsin inşaallah
Okudum Allah kabul etsin duaniOkudum RABBİM tez günde hayırlısı ile nasip etsin aminnn
Okudum Allah dularinizinkabul etsinokudum sizin için Rabbim dualarımızı kabul etsin
Okudum Allah dularinizinkabul etsin
Okudum , Allah dualarınızı ve gönlünüzden geçenleri kabul etsinAllah hayırla ve kolaylıkla sağlıkla mutlulukla huzurla tez vakitte dileğinizi kabul etsin. Amin