- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
Rabbim kabul etsinDuanızın kabulu ıcın 3 fatıha 3 İhlas okudum, rabbımız kabul etsinRabbım benım de beklediğim hayırlı saglık haberini bana en kısa ve hayırlı zamanda ulastırsın amın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim kabul etsinDuanızın kabulu ıcın 3 fatıha 3 İhlas okudum, rabbımız kabul etsinRabbım benım de beklediğim hayırlı saglık haberini bana en kısa ve hayırlı zamanda ulastırsın amın
Amın amın, Rabbım kımseyı hayırlı haber almakta bekletmesin insallahRabbim kabul etsin
Rabbim size sağlık şifa versin inşaallahDuanızın kabulu ıcın 3 fatıha 3 İhlas okudum, rabbımız kabul etsinRabbım benım de beklediğim hayırlı saglık haberini bana en kısa ve hayırlı zamanda ulastırsın amın
Allah razı olsun, bir yakınımın tam saglık haberini bekliyorum, Rabbım en hayırlı haberi aldırsın aminRabbim size sağlık şifa versin inşaallah
Allah razı olsun, bir yakınımın tam saglık haberini bekliyorum, Rabbım en hayırlı haberi aldırsın amin
Allah razı olsun, cok tesekkür ederimBen de sizin gonlünüzde her ne dileginiz varsa en yakın ve en hayırlı zamanda gerceklesmesi için okudum, Rabbım kabul etsin ve sızı de sevindirsin insallahYakininizin saglik haberinin gelmesi, onun saglikli, huzurlu, upuzun bir omru olmasi icin okudum, Rabbim kabul etsin.
Yakınınızdan iyi haber almanız için okudum rabbim kabul etsin inşallahAllah razı olsun, cok tesekkür ederimBen de sizin gonlünüzde her ne dileginiz varsa en yakın ve en hayırlı zamanda gerceklesmesi için okudum, Rabbım kabul etsin ve sızı de sevindirsin insallah
Ben de size niyet okudum, yavrunuza saglıcakla ve en hayırlı vakıtte kavusursunuz insallahYakınınızdan iyi haber almanız için okudum rabbim kabul etsin inşallah
Benim de inşallah çocuğum sağlıklı sağ salim hiçbir rahatsızlığı olmadan doğar
Amin Allah razı olsunBen de size niyet okudum, yavrunuza saglıcakla ve en hayırlı vakıtte kavusursunuz insallah
Sizin için 1 Fatiha okudum, Rabbim kabul eylesin. Gönlünüzden dilinize düşen duanız hayırlı bir şekilde kabul olsun inşallahAmin Allah razı olsun
Senin için 1 Fatiha okudum rabbim gönlünün dileğini versin inşallahSizin için 1 Fatiha okudum, Rabbim kabul eylesin. Gönlünüzden dilinize düşen duanız hayırlı bir şekilde kabul olsun inşallah
Ay Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Sizin de inşallah gönlünüzden geçen sizin için hayırlı olan bütün dileklerinizi rabbim kabul etsinSizin için 1 Fatiha okudum, Rabbim kabul eylesin. Gönlünüzden dilinize düşen duanız hayırlı bir şekilde kabul olsun inşallah
Ben de sizin için 1 fatıha okudum, Allah niyetinizi duanızı kabul etsin inşallahSenin için 1 Fatiha okudum rabbim gönlünün dileğini versin inşallah
Bende rabbimden sağlıklı hayırlı evlat istiyorum birde mutlu ve huzurlu olabileceğimiz bir yere tayin olmak
Allah razı olsun aminBen de sizin için 1 fatıha okudum, Allah niyetinizi duanızı kabul etsin inşallah
Ben de sizin için 1 fatıha okudum, Allah niyetinizi duanızı kabul etsin inşallah
Sizin için 3 Fatiha okudum.Sizin icin okudum, Rabbim dileklerinizi en hayirli sekilde versin size. Sevdiklerinizle birlikte mutlu, saglikli olun
3 Fatiha okudum.Sizin için 3 Fatiha okudum.
Allah duanızı hayırlısıyla ve en güzel haliyle gerçeğe dönüştürsün.
3 Fatiha okudum.
Rabbim gönlünuzden geçeni hayırlı kılsın, kolaylaştırsin
Sizin için 1 Fatiha suresi okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşallahOkudum, Rabbim duanizi kabul etsin. Saglikli, mutlu, sevdiklerinizle upuzun bir omur nasip etsin
Sizin için 3 Fatiha okudum gönlünuzdeki kabul olsunSizin için 1 Fatiha suresi okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşallah