- 24 Ağustos 2019
- 2.727
- 8.430
Okudum inşallah3 ihlas, 1 fatiha, 1 ayetel kursi okudum. Sıradaki arkadaş, ferahlığa kavuşam ve Allah'ın beni daima koruması için okur musun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum inşallah3 ihlas, 1 fatiha, 1 ayetel kursi okudum. Sıradaki arkadaş, ferahlığa kavuşam ve Allah'ın beni daima koruması için okur musun?
Sizin için okudum.Rabbim en kısa zamanda ďuanızı kabul etsin hayırlı mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin.Alttaki arkadaş hayırlısıyla işim olması ve hayırlı bir evlilik için okuyabilir misinn
Sizin için dua ettim. İnşallah oğlunuz sınavda başarılı olsun.Emeğinin karşılığını alsın ınsallah..Sizin için okudum.Rabbim en kısa zamanda ďuanızı kabul etsin hayırlı mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin.
Benimde dileğim oğlumun lgs sınavında başarılı olması, emeğinin karşılığını alması sınavda heycanını ve kaygısını yenip başarılı olmasını ve hakkında hayırlı olacak okulu kazanmasını sağlıkla mutlulukla okumasını diliyorum.Rabbim bütün çocukların oğlumunda beraber emeğinin karşılğını almasını nasip etsin.Amin
Sizin için 3 Fatiha, 3 İhlas ve 1 Ayetel Kürsi okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat sahibi olmayı nasip etsin size. Amin.Sizin için dua ettim. İnşallah oğlunuz sınavda başarılı olsun.Emeğinin karşılığını alsın ınsallah..
Kız çocuğumun olmasını çok istiyorum. Özlem çekiyorum. Allahım nasip etsin inşallah. Duama ortak olunuz ınsallah ☺..
Ettik bileAllah gonlunuze gore versin insallah..okudum duami Allah kabul etsin...
Banada dilegimin tez zamanda olmasi icin dua ederseniz sevinirim..
Sizin için okudum inş hayırlısı ile dileğiniz gerçekleşsinEttik bile
Buna çok ihtiyacım var.Dün gittiğim psikiatrist bana alzheimer sin dedi.MR çektirdik.Sonucu alıp doğru nöroloğa gidicezSizin için okudum inş hayırlısı ile dileğiniz gerçekleşsin
Çok geçmiş olsun sizin için ben de okudum umarım sonuçlar temiz çıkar.Buna çok ihtiyacım var.Dün gittiğim psikiatrist bana alzheimer sin dedi.MR çektirdik.Sonucu alıp doğru nöroloğa gidicez
OkudumÇok geçmiş olsun sizin için ben de okudum umarım sonuçlar temiz çıkar.
Aile içi huzurum için bana da bir fatiha okuyabilirmisiniz? Artık kendimi çok daralmış bunalmış hissediyorum Rabbim hepimizin gönlüne inşiraf ferahlığı versin inşaallah ..
Elif ablam çok geçmiş olsun.Buna çok ihtiyacım var.Dün gittiğim psikiatrist bana alzheimer sin dedi.MR çektirdik.Sonucu alıp doğru nöroloğa gidicez
Okudum duami Allah kabul eylesin..benim icinde eder misiniz? zor bi surecteyim hayirlisiyla kurtulayim..Bende okudum.
Benim dileğim maddi, manevi sıkıntılarımdan kurtulmak, huzur bulmak..
Okudum sizin için . Umarım kurtulursunuz sıkıntılarınızdan.Okudum duami Allah kabul eylesin..benim icinde eder misiniz? zor bi surecteyim hayirlisiyla kurtulayim..
Okudum sizin için . Umarım tez zamanda şifa bulursunuz.Buna çok ihtiyacım var.Dün gittiğim psikiatrist bana alzheimer sin dedi.MR çektirdik.Sonucu alıp doğru nöroloğa gidicez
sizin için okudum Rabbim duanızı hayırlarla kabul etsin inşaallah aminOkudum sizin için . Umarım tez zamanda şifa bulursunuz.
Buna çok ihtiyacım var.Dün gittiğim psikiatrist bana alzheimer sin dedi.MR çektirdik.Sonucu alıp doğru nöroloğa gidicez
Çok geçmiş olsun sizin için ben de okudum umarım sonuçlar temiz çıkar.
Aile içi huzurum için bana da bir fatiha okuyabilirmisiniz? Artık kendimi çok daralmış bunalmış hissediyorum Rabbim hepimizin gönlüne inşiraf ferahlığı versin inşaallah ..
Elif ablam çok geçmiş olsun.
Rabbim şafi ismi ile şifalandırsın inşaALLAH.
Senin niyetin için okuyorum ablacım, çok çok geçmiş olsun.
Rabbim her daim yardımcın olsun, güzel haberlerini de okurum inşaALLAH.
Gittim psikiatra.Ben öle bişi demedim bunun için daha 15-20 senen var diyor ve sonuçlar temiz.MR rın raporundan aşağı yukarı bunu anlayabildim hem.Hayır işin fenası teyzem,dayım alzheimer,annem parkinson du.Epey riskliyim yaniOkudum sizin için . Umarım tez zamanda şifa bulursunuz.
Rabbim feraha çıkarsın inşaALLAH. Zorluklarınız kolaya dönsün, ummadığınız güzelliklerle sıkıntılarınız son bulsun inşaALLAH. Okudum niyetinize bende..Okudum duami Allah kabul eylesin..benim icinde eder misiniz? zor bi surecteyim hayirlisiyla kurtulayim..