- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
İnşallah en kısa zamanda sağlığına tekrar kavuşur. Babanız için fatiha okudum ve ya şafi zikri çektim. İnşallah evinde ve ailesiyle beraber olur en kısa zamanda.Kızlar merhaba.
Babam kanser hastasıydı , covid oldu 1 aydır hastanede tedavisi devame derken şimdi de hastane enfeksiyonu kaptı. Giderek kötüleşti ve şu an yoğunbakmda durumu çok ağır.
Sizlerden ricam gönlünüzden ne koparsa ne okuyabilirseniz babama dua okuyabilir misiniz lütfen?
İsmi Mehmet
Allah'ım sizin de dualarını kabuk etsin,
Amin inşallahİnşallah en kısa zamanda sağlığına tekrar kavuşur. Babanız için fatiha okudum ve ya şafi zikri çektim. İnşallah evinde ve ailesiyle beraber olur en kısa zamanda.
Amin inşallah canım. İkimizi de mutlu edecek tüm dileklerimiz kabul olsun.Amin inşallahAllah razı olsun ,Allahım sizinde tüm dualarınızı kabul etsin
Amin inşallah canım. İkimizi de mutlu edecek tüm dileklerimiz kabul olsun.
Canım niyetin için 7 Fatiha okudum Allah kabul etsin inşallah tez vakittesizin niyetinize fatiha okudum rabbim kabul etsin inşallah
bana okuyacak arkadaşım ismim özlem duam gönlümdeki kişiyle yollarımın afiyetle açılması inşallah aradaki engellerin kalkması.
Niyetin için 3 fatiha okudum Rabbim dualarını kabul eylesinCanım niyetin için 7 Fatiha okudum Allah kabul etsin inşallah tez vakitte
Benim isminde sıla duam hayirlis sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğimi kucağıma almak ve eşime Allah im güzel düşünceler nasip etsin inşallah
3 ihlas 1 fatiha okudum canım rabbim niyetini hayırla kabul ve makbul eylesinNiyetin için 3 fatiha okudum Rabbim dualarını kabul eylesin
Benim niyetimde sevdiğim insanla barışmak ve onunla mutlu bir yuva kurabilmek
3 İhlas ve 3 Fatiha okudum senin niyetine. Rabbim duanı kabul etsin.3 ihlas 1 fatiha okudum canım rabbim niyetini hayırla kabul ve makbul eylesin
İsmim özlem niyetim gönlümdeki kişiyle afiyetle yollarımızın açılması ve tekrardan mutlulukla bir araya gelmek inşallah
Ben de senin için dua ettim Allah kabul etsin :)3 İhlas ve 3 Fatiha okudum senin niyetine. Rabbim duanı kabul etsin.AMİN
Gönlümden rahmetli annem ve kendim için geçirdiğim duamın Rabbim tarafından kabul edilmesi ve hayırlı olması için dua ederse bir arkadaşım çok sevinirim. Allah cümlemizin duasını kabul etsin, herkesten razı olsun. AMİN
Allah razı olsun senden.Ben de senin için dua ettim Allah kabul etsin :)
Bu mesajı okuyan kişi önümde öyle bir kapalı kapı öyle bir engel var ki onun tez zamanda açılması için dua istiyorum :)
Rabbim kapalı kapı dedğiniz kapıları rahmetiyle hikmetiyle gönül muradınıza göre hayırlaştırsın güzelleştirsin kolaylaştırsın açsın inşallah sizn için 10 salavat 10 İhlas 10 fatiha okuyorum Rabbim kabul etsin inşallahBen de senin için dua ettim Allah kabul etsin :)
Bu mesajı okuyan kişi önümde öyle bir kapalı kapı öyle bir engel var ki onun tez zamanda açılması için dua istiyorum :)
Rabbim kapalı kapı dedğiniz kapıları rahmetiyle hikmetiyle gönül muradınıza göre hayırlaştırsın güzelleştirsin kolaylaştırsın açsın inşallah sizn için 10 salavat 10 İhlas 10 fatiha okuyorum Rabbim kabul etsin inşallah
Bu duayı okuyan kardeşim Rabbim bana Mustafamı gönül muradımı hayırlı sağlıklı şekılde nasip etsn
Rabbim duanizi kabul etsinÇok dua ettim size.. Allah'ım kabul etsin
Anne olmak istiyorum...
3 ihlas 1 fatiha oludum rabbim dualrinizi kabul etsin insallah tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsinÇok dua ettim size.. Allah'ım kabul etsin
Anne olmak istiyorum...
3 ihlas 1 fatiha oludum rabbim dualrinizi kabul etsin insallahRabbim duanizi kabul etsin
Aminn3 ihlas 1 fatiha oludum rabbim dualrinizi kabul etsin insallahbenim duamada amin dermisiniz.
Sizin için dua ettim Allah gönlünüzdekini versin inşallahAminn
Rabbim dularimizi kabul etsin
3 ıhlas 1 fatıha okudum rabbım dualarınızı kabul etsınSizin için dua ettim Allah gönlünüzdekini versin inşallah
Fatiha,İhlas,Felak,Nas,inşirah suresi okudum
Aminnnn3 ıhlas 1 fatıha okudum rabbım dualarınızı kabul etsınBenım duamada amın dermısınız?
Sizin için okudum rabbim kabul etsin inşallah3 ıhlas 1 fatıha okudum rabbım dualarınızı kabul etsınBenım duamada amın dermısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?