• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir üstteki üyenin hayırlı dileği için Fatiha..

Allah gonlunuzdeki muradi versin,tez zamanda sagliginiza kavusun insallah. Size hayirli bir evlat diliyorum sizin icin en dogru zamanda

3 ihlas 1 fatiha,1 ayetel kursi okudum. Allah kabul etsin insallah
Bende sızın için 3 ihlas 1 fatiha,1 ayetel kursi okudum. Allah kabul etsin insallah,,,

Benım duamada amin dermisiniz gönlümdeki dualarımın kabul olmasını dılıyorum🤲

Merhaba ben de sizin icin 3 ihlas,1 Fatiha,1Ayetel Kursi okudum. Allah gonlunuzdeki muradi versin dualariniz kabul olsun insallah 🤗

Sizin icin 7 fatiha okudum. Rabbim ne dileginiz varsa kabul oldu sevinci yasatsin, ne kadar kilitli kapiniz varsa hepsini acsin niyeti ile okudum. Allah kabul etsin 🤲

Sizin icin 7 fatiha okudum. Rabbim ne dileginiz varsa kabul oldu sevinci yasatsin, ne kadar kilitli kapiniz varsa hepsini acsin niyeti ile okudum. Allah kabul etsin 🤲
Cancagizim,seni gorunce kosa kosa geldim. Senin icin 7 fatiha 7 ayetel kursi okudum. Allah muradini versin gonlundeki duan kabul olsun.

7 Fatiha 7 ayetel kursi okudum duanız kabul olsun inşallah :KK36:
Duam yuvamızın huzurlu olması çocuklarımın sağlıkla büyümesi

7 Fatiha 7 ayetel kursi okudum duanız kabul olsun inşallah :KK36:
Duam yuvamızın huzurlu olması çocuklarımın sağlıkla büyümesi
4 fatiha 4 ayetel kürsi okudum sizin için .inşallah rabbim dualarımı kabul ederek ,dualarınızın kabul olmasını sağlar.

Benim niyetim ;başımda şuanda olan büyük bi sıkıntı var .Rabbimin izniyle inşallah hayırlı bir sonucla ,hayırlı bir sekilde feraha kavuşmak ismim Özlem

4 fatiha 4 ayetel kürsi okudum sizin için .inşallah rabbim dualarımı kabul ederek ,dualarınızın kabul olmasını sağlar.

Benim niyetim ;başımda şuanda olan büyük bi sıkıntı var .Rabbimin izniyle inşallah hayırlı bir sonucla ,hayırlı bir sekilde feraha kavuşmak ismim Özlem
3 ihlas 1 fatiha okudum Allah kabul etsin insallah 🤲 benimde duam gönlümdeki dualarimin kabul olmasi🤲

Back