5 tane okudum duaların kabul olsun inşallahKonuya yazan herkes bütün duaları kabul olsun hastalarımıza şifa olsun 7 tane okudum hepimiz adına bir asker esi olarak bende hepinizden basta kendi esim olarak bu zor gunlerde tum asker polis ve saglik calisanlarimiza dua istiyorum tum asker polis ve saglik calisanlarimiz saglikla sihatle evlerine donebilsin insallah
Ben de sizin için 7 yane fatiha okudum. Allah kabul etsin inşallah5 tane okudum duaların kabul olsun inşallah
Allah razı olsun senin duanı da kabul etsin bende sana okuyorumBen de sizin için 7 yane fatiha okudum. Allah kabul etsin inşallah
Okudum. Allah kabul etsinOkudum arkadasım
Benim niyetim bu evham, kaygı bozuklugumun geçmesi için ya şafi ismi ile fatiha okursanız memnun olurum.
Okudum. Allah kabul etsin inşallahOkudum. Allah kabul etsin
Ben de hacetime tez zamanda kavuşmayı diliyorum.
Okudum Allah kabul etsinOkudum. Allah kabul etsin inşallah
benim duam da ben ve benim gibi evlat isteyenler için Rabbim sağlıklı. Sıhhatli evlat nasip etsin
Okudum.
Bende inşallah bu yıl kpss'den çok güzel bir puan alır ve istediğim yerde olurum.
Özlemcim niyetin üzere fatiha yı okudum Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.sizin için okudum rabbim tezden duanızı kabul etsin inşallah
ismim özlem duam istediğim kişiyle yollarımızın afiyetle açılması aradaki engellerin kalkması ve tekrardan bir araya gelebilmemiz.
Amin inşallah okudum.Özlemcim niyetin üzere fatiha yı okudum Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.
Bana da okuyacak arkadaş yakın zamanda tüp bebek transferim var. Rabbim hayırlısıyla onu bana evlat etsin.
Sizin için okudum dileğiniz hayırlısıyla inşallah kabul olurAmin inşallah okudum.
Bana okuyacak arkadaş, dileğime-duama tez zamanda kavuşayım inşallah
Sizin için okudum dileğiniz hayırlısıyla inşallah kabul olur
3 ihlas 1 fatiha okudum sizin icin . Hayirli dualarinizin kabul olmasi dilegiyleBen de sizin için okudum,Allah kabul etsin.
gönlümdeki duam inşallah hayırlısı ile olur...
Senin için 7 kez niyetin için okudum. Amin. Umarım dualarımız kabul olur.3 ihlas 1 fatiha okudum sizin icin . Hayirli dualarinizin kabul olmasi dilegiyleBenim gönlümdeki duamada amin dermisiniz . Rabbim kabul etsin insallah
Sizin için 7 Fatiha okudum. Allah kabul etsin ve ferahlığa ulaştırsınSenin için 7 kez niyetin için okudum. Amin. Umarım dualarımız kabul olur.
Benim için kötü günler geçiriyorum. Bu kötü günlerin bugün itibariyle bitmesi için dua eden arkadaşımıza şimdiden teşekkür ederim.
Amin çok sağol canım.Sizin için 7 Fatiha okudum. Allah kabul etsin ve ferahlığa ulaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?