- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 43
- 34
3 ihlas 1 fatiha sizin icin okudum . Allah dualarinizi kabul etsin aradaki engelleriniz kalksinSizin için okudum rabbim kabul etsin inşallah
ismim özlem duam gönlümdeki kişiyle aradaki engellerin kakması afiyetle bir araya gelmek inşallah..
Çok şanslıyım hamile duasını kaptım mı yani3 ihlas 1 fatiha sizin icin okudum . Allah dualarinizi kabul etsin aradaki engelleriniz kalksin
bir Fatiha üç ihlâs okudum hayırlısı ile duanızin kabul olması içinÇok şanslıyım hamile duasını kaptım mı yaniolur inşallah afiyetle
Okudum Allah hayırlısını versin.bir Fatiha üç ihlâs okudum hayırlısı ile duanızin kabul olması için
3 ıhlas 1 fatıha okudum Allah kabul etsın duanızı.. benım duamada amın dermısınız gönlümdeki duamın hayırlısıyla kabul olmasını dılıyorumOkudum Allah hayırlısını versin.
Aminn. Bende size 3 ihlas,1 fatiha ile amin dedim,Rabbim hayırlı birşekilde kabul etsin dualarımızı3 ıhlas 1 fatıha okudum Allah kabul etsın duanızı.. benım duamada amın dermısınız gönlümdeki duamın hayırlısıyla kabul olmasını dılıyorum
Sizin için 1 fatiha 3 ihlas okudum Rabbim kabul etsinAminn. Bende size 3 ihlas,1 fatiha ile amin dedim,Rabbim hayırlı birşekilde kabul etsin dualarımızı
3 ihlas 3 salatı tefriciye 3 fatiha okudum rabbim gönül muradnızı hayırlaştrsn güzelleştirsn nasip etsn inşallahSizin için 1 fatiha 3 ihlas okudum Rabbim kabul etsin
3 ihlas 3 Fatiha 3 İnşirah okudum inşallah Allah kabul etsin ne muradınız varsa3 ihlas 3 salatı tefriciye 3 fatiha okudum rabbim gönül muradnızı hayırlaştrsn güzelleştirsn nasip etsn inşallah
3 ihlas bir fatiha okudum. Allah kabul etsin inşallah3 ihlas 3 Fatiha 3 İnşirah okudum inşallah Allah kabul etsin ne muradınız varsa
3 İhlas bir fatiha okudum Rabbim dileklerizi kabul etsin3 ihlas bir fatiha okudum. Allah kabul etsin inşallah
3ihlas, 1fatiha, 1nas,1felak,1insirah okudum. ALLAH ne dilegin varsa versin.3 İhlas bir fatiha okudum Rabbim dileklerizi kabul etsin
1 fatiha okudum 3 ihlas. Allah muradını versin3ihlas, 1fatiha, 1nas,1felak,1insirah okudum. ALLAH ne dilegin varsa versin.
3 ıhlas 1 fatıha sızın ıcın okudum Allah kabul etsın inşallah.... benim duam1 fatiha okudum 3 ihlas. Allah muradını versin
3 ıhlas 1 fatıha 1 ayetel kursi sızın ıcın okudum Allah kabul etsın inşallah.... benim duam gönlümdeki dualarimin hayirlisiyla kabul olmasi3 İhlas 1 fatiha 1 ayatel kursi okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum rabbim gönlünüzdekileri kabul etsin inşallah3 ıhlas 1 fatıha 1 ayetel kursi sızın ıcın okudum Allah kabul etsın inşallah.... benim duam gönlümdeki dualarimin hayirlisiyla kabul olmasiAminn
Bende size okudum.Rabbim kabul etsinSizin için okudum rabbim gönlünüzdekileri kabul etsin inşallah
ismim özlem duam gönlümdeki kişiyle yollarımızın açılması afiyetle bir araya gelmek inşallah
Sizin için okudumBende size okudum.Rabbim kabul etsin
Allah gonlunuzdeki muradi versin,tez zamanda sagliginiza kavusun insallah. Size hayirli bir evlat diliyorum sizin icin en dogru zamandaSizin için okudum
Benimde niyetim pazartesi zorunlu sebepten kürtaj olacağım kolayca saglima kavusabilmeyi hayırlı bir şekilde bir dahaki gebeligimin ve yavrumun sağlıklı olması için dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?