- 10 Ağustos 2020
- 5.376
- 26.949
Bende 5 tane okudum, şimdiden okuyan için teşekkür ederimbende 5 tane okudum rabbim ne muradiniz varsa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 5 tane okudum, şimdiden okuyan için teşekkür ederimbende 5 tane okudum rabbim ne muradiniz varsa versin
Ne isteğiniz varsa Rabbim nasip etsin5 Fatiha okudumBende 5 tane okudum, şimdiden okuyan için teşekkür ederim
Ne isteğiniz varsa Rabbim nasip etsin5 Fatiha okudum
Sizin için 5 tane okudum.Rabbim duanızı kabul etsin inşAllah.Ben de 5 tane fatiha okudum Allah kabul etsin
Sizin icin okudum Allah sifa versin yavrunuzaBende 5tane Fatiha okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah sizde kızıma şifa vermesi için dua edin lütfen
Allah razı olsunSizin icin okudum Allah sifa versin yavrunuza
Sizin için 7 tane okudum.Allah dileğinizi hayırlıların en güzeliyle kabul etsin inşAllahSizin icin okudum Allah sifa versin yavrunuza
Sizin için 7 tane okudum.Allah dileğinizi hayırlıların en güzeliyle kabul etsin inşAllah
Sizin için 7 tane okudum. Allah dileklerinizi kabul etsin.
Sizin için okudum 5 tane Allah ne muradın varsa versinSizin için 7 tane okudum Rabbim gönlünüzün muradını en güzelini şekilde nasip etsin inşallah
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarınızıSizin için okudum 5 tane Allah ne muradın varsa versin
Bende sizin için okudum Rabbim kalbinizdekini size nasip etsin inşallah..Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarınızı
Sizin icin okudum rabbim kabul etsin kalbinizdeki dualarınızıBende sizin için okudum Rabbim kalbinizdekini size nasip etsin inşallah..
Ben de size 3 tane okudum,Sizin icin okudum rabbim kabul etsin kalbinizdeki dualarınızı
annelerinizin şifası ve sizin niyetiniz için 3 tane okudum Rabbim kabul etsin inşallahBen de size 3 tane okudum,
alttaki kardeşim bir annem kanser bir annem de kronik hastalıklarla uğraşıyor. İçim parçalanıyor düşündükçe. onlar için okur musun lütfen
Ben de sizin niyetiniz için 7 tane okudum. Dileğiniz neyse Rabbim tez zamanda nasip eder inşallahannelerinizin şifası ve sizin niyetiniz için 3 tane okudum Rabbim kabul etsin inşallah