Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sizin için okudum ALLAH kabul etsin İNŞALLAH. Kardesiniz tez zamanda şifalansinUmut_2019
Okudum, Allah kabul etsin.
Insallah tez zamanda odersiniz.
Benim duam ; Kardesimin tez zamanda sagligina kavusmasi
Benim ismim de Sahire Gökçe bana da ismimle dua edersen çok sevinirim. Ben de sana edeceğim Serap tez zamanda feraha çıkarsın INŞAALLAHiyi geceler arkadaşlar ben hepinize toplu yasin ve fatiha okuyacağım sizde bana sağlık dileyip okursanız çok sevinirim son zamanlarda hiç iyi değilim adım serap Allah razı olsun hepinizden
Yazdım ismini dua edicem sendende Allah razı olsunBenim ismim de Sahire Gökçe bana da ismimle dua edersen çok sevinirim. Ben de sana edeceğim Serap tez zamanda feraha çıkarsın INŞAALLAH
sizin için okudum Rabbim kabul eylesinYazdım ismini dua edicem sendende Allah razı olsun
Çanım senin niyetin için okudum ALLAH kabul etsin INŞAALLAHsizin için okudum Rabbim kabul eylesin
Sizin için okudumÇanım senin niyetin için okudum ALLAH kabul etsin INŞAALLAH
Allah kqbul etsin Allah razı olsun cuma günü eyüp sultanda olucam dualarım sizede inşAllahsizin için okudum Rabbim kabul eylesin
Bi fatihada benden sana .Sizin için okudum
Rabbim tum hayirli dualarini kabul etsin canim. Dualasmak ne guzel. Bende sana okudum.T Translokasyon1521 senin niyetin için okudum. ALLAH tez zamanda sağlıklı güzel huylu hayırlı evlat nasip etsin İNŞAALLAH
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahRabbim tum hayirli dualarini kabul etsin canim. Dualasmak ne guzel. Bende sana okudum.
Senin niyetin ne canım? Ben de okuyayım.sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
canım sıkıntılardan ve borçtan kurtulmak çok teşekkür ederimSenin niyetin ne canım ben de okuyayım?
Okudum kuzu,Allah kabul etsin inşallahcanım sıkıntılardan ve borçtan kurtulmak çok teşekkür ederim
Bende size okuyayım niyetiniz nedir ❤Okudum kuzu,Allah kabul etsin inşallah
El FatihaBende size okuyayım niyetiniz nedir ❤