- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin.. Benim de içimi huzursuz eden önemli bir durum var çok çok sevdiğim birinin yanlışlardan dönmesi için dua eder misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin.. Benim de içimi huzursuz eden önemli bir durum var çok çok sevdiğim birinin yanlışlardan dönmesi için dua eder misiniz
Senin icin okudum rabbim kabul etsinSizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizi için okudum RABBİM kabul etsin inşallahSenin icin okudum rabbim kabul etsin
Ben de Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahSizi için okudum RABBİM kabul etsin inşallah
Sizin için okudum, Allah kabul etsin inşallahBen de Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
sizin için okudum Rbbim kabul etsin inşallahSizin için okudum, Allah kabul etsin inşallah
sizin için okudum Rabbim kabul eylesin inşaAllahsizin için okudum Rbbim kabul etsin inşallah
sizin niyetinize okudum Rabbim ne muradınız varsa kabul etsinsizin için okudum Rabbim kabul eylesin inşaAllah
Sizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAHsizin niyetinize okudum Rabbim ne muradınız varsa kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAH
Sizin için okudum dualarınız kabul olsun inşallahsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Ben de sizin için okudum ALLAH kabul etsin.sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Senin icin okudum canım Rabbim en kısa zamanda dualarını kabul etsin İnşaAllahBen de sizin için okudum ALLAH kabul etsin.
Ben de sizin için okudum ALLAH kabul etsin INŞAALLAHSenin icin okudum canım Rabbim en kısa zamanda dualarını kabul etsin İnşaAllah
Benim için okuyacak olan arkadasım İsmim Büşra duam ise yavrularımı saglık sorunları olmadan büyütmek
sizin için okudum Allah kabul etsinBen de sizin için okudum ALLAH kabul etsin INŞAALLAH
Sizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsinsizin için okudum Allah kabul etsin
Muradınız neyse Rabbim nasip etsin okudum sizin içinSizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin
Muradınız neyse Rabbim nasip etsin okudum sizin için
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllahOkudum. Rabbim kabul etsin inşallah...Sağlıcakla, duayla...sevgiler