- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.305
- 39
Kumral Ada Mavi Tuna Senin niyetin için okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı mutlu olabileceğin maaşı iyi ortamı güzel bir iş nasip etsin İNŞAALLAH. Benim de dileğim tez zamanda borclarimi ödeyebilmek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umut_2019 senin için okudumKumral Ada Mavi Tuna Senin niyetin için okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı mutlu olabileceğin maaşı iyi ortamı güzel bir iş nasip etsin İNŞAALLAH. Benim de dileğim tez zamanda borclarimi ödeyebilmek.
Senin niyetine okudum rabbim kabul etsinUmut_2019 senin için okudum
senin için okudum canım Rabbim kabul etsinSenin niyetine okudum rabbim kabul etsin
senin için okudum canım Rabbim kabul etsin
Sizin için 5Fatiha okudum Rabbim niyetinizi hayırla yaşatsın inşaallah .Benim niyetime okuyacak kardeşim duamin gönlüme göre nasip olmasiicin okursa çok sevinirimHayırlısı ile duanız kabul olsun inşallah
senin için okudum canım Rabbim kabul etsin inşallahhmbg senin niyetin için okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH.
Aminnn Allah razı olsun Rabbim kabul etsin ben sağlık istiyorum sadece bende size edeyim isminizi söylerseniz tekrar Allah razı olsun çok sevindimminikkkkkkk
Onceki sayfalarda toplu okudugunuzu gordum, ben de size niyet edip okudum. Allah dualarinizi kabul etsin her sey gonlunuzce olsun insallah
Umut_2019
Rabbim tez zamanda ferahlik versin borclarinizi odemeyi nasip etsin insallah
Amin sizden de Serap Hanim.Aminnn Allah razı olsun Rabbim kabul etsin ben sağlık istiyorum sadece bende size edeyim isminizi söylerseniz tekrar Allah razı olsun çok sevindim
Amin sizden de Serap Hanim.
ismim Gamze,
Niyetim de; sagligima kavusup, hayirli bir is bulmak.
cok tesekkur ediyorum, Allah ne muradiniz varsa versin
Aminnnnn canımAmin sizden de Serap Hanim.
ismim Gamze,
Niyetim de; sagligima kavusup, hayirli bir is bulmak.
cok tesekkur ediyorum, Allah ne muradiniz varsa versin
Sizin dileğiniz için okudum Allah kabul etsin tez vakitte gönlünüzdekini nasip etsin inşallahAminnnnn canım
Vaveyylla gönlündeki dilegini rabbim tez zamanda kapına getirsin fatihamı gönderdim sanaSizin dileğiniz için okudum Allah kabul etsin tez vakitte gönlünüzdekini nasip etsin inşallah ❤
Farikanı okuyup yolladım Rabbim tez zamanda seni bebeğine kavuşturduVaveyylla gönlündeki dilegini rabbim tez zamanda kapına getirsin fatihamı gönderdim sana
Hayırlı saglıklı salih saliha bir evlat istiyorum rabbimden okuyana simdiden tesekkür ederim allah razı olsun
Allah razı olsun canım benimde dualarım seninleSizin dileğiniz için okudum Allah kabul etsin tez vakitte gönlünüzdekini nasip etsin inşallah ❤