- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.450
Size okudum. Allah kabul etsin@3cadianasi
Sizin icin okudum, Allah dileklerinizi dualarinizi kabul etsin hakkinizda hayirljsi olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size okudum. Allah kabul etsin@3cadianasi
Sizin icin okudum, Allah dileklerinizi dualarinizi kabul etsin hakkinizda hayirljsi olsun insallah
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Ben de size okudum allah duanızı kabul ve makbul etsin❤Sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Bende sizin niyetinize okudum Allahim inşa etsin.Ben de size okudum allah duanızı kabul ve makbul etsin❤
sizin için okudum Rabbim kabul etsinBende sizin niyetinize okudum Allahim inşa etsin.
Allah sizden razı olsunbende sizin için okudum
Sizin niyetinze okudum insallahsizin için okudum Rabbim kabul etsin
Bende sizim için okudum Rabbim dualarınız niyetlerinizi kabul etsinSizin niyetinze okudum insallah
Allah razi olsun. Bende sizin icin okudumBende sizim için okudum Rabbim dualarınız niyetlerinizi kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin
sizin için okudum, Rabbim kabul etsin inşaAllah.sizin için okudum Rabbim kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsinsizin için okudum, Rabbim kabul etsin inşaAllah.
Senin icin okudum rabbim kabul etsinsizin için okudum Rabbim kabul etsin
Senin icin okudum rabbim kabul etsin
sizin için okudum Allah kabul etsin
sizin için okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah kabul etsin.. Benim de içimi huzursuz eden önemli bir durum var çok çok sevdiğim birinin yanlışlardan dönmesi için dua eder misinizOkudum Allah kabul etsin. Ben bugün benim için çok çok önemli bir görüşme yapacağım. Hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını, dualarımın kabul olması, dualarıma cevap alabilmem ve iç ferahlığım için bana dua eder misiniz lütfen...