- 30 Ocak 2014
- 4.441
- 8.677
Allah'ın izniyle borçlarımdan kurtulmak,gördüğüm tedavimin istediğim şekilde sonuçlanması,iyilik sağlık işteBende size okuyayım niyetiniz nedir ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ın izniyle borçlarımdan kurtulmak,gördüğüm tedavimin istediğim şekilde sonuçlanması,iyilik sağlık işteBende size okuyayım niyetiniz nedir ❤
Okudum Allah kabul etsin tez zamanda sıkıntınızı gidersin inşallahAllah'ın izniyle borçlarımdan kurtulmak,gördüğüm tedavimin istediğim şekilde sonuçlanması,iyilik sağlık işte
Allah razı olsun canım. İnşallahOkudum Allah kabul etsin tez zamanda sıkıntınızı gidersin inşallah ♥
Allah razı olsun. Diğer dileklerim için de amin amin çok amin:)))telasememuresi sizin için okudum Rabbim tez zamanda borçlarınızı bitirmeyi nasip etsin INŞAALLAH.
Benim niyetim borclarimi tez zamanda bitirebilmekUmut_2019 sizin niyetiniz nedir okuyayım :)
Benim niyetim borclarimi tez zamanda bitirebilmek
eilenn sizin için okuyorum ne dileğiniz varsa Allah im yerine getirsin insalah.
Ben sizin içinde okudum şimdiBurada bile beni geçip benim okuduğum kişiye okundu dua yani iki defa dua okunmuş oldu allah dileğinizi iki defa kabul etsin insalah eilenn keşke bana da okusaydiniz caylans17
Allah razı olsun ❤bende size okuyorum.Ben sizin içinde okudum şimdi ♥
Allah razı olsun Rabbim ettiğiniz duaların harfine bin sevap versin çok teşekkür ederim ❤Allah razı olsun ❤bende size okuyorum.
Sizin icin okudum kusura bakmayın uykusuzluktan görmemişim o zamanAllah razı olsun ❤bende size okuyorum.
Alalh razı olsunn❤Sizin icin okudum kusura bakmayın uykusuzluktan görmemişim o zaman