Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum Allah kabul etsinSizin için okudum..ALLAH kabul etsin inşallah
sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşallahBella_cullen sizin icin okudum,Allah duanizi en guzeliyle kabul etsin inşallah
Ben de size okudum,Dualariniz kabul olsun inşallahsizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşallah
Ne dileğiniz varsa gerçekleşir inşallah, size okudum bende.Ben de size okudum,Dualariniz kabul olsun inşallah
Amin..teşekkür ederimSizin için okudum Allah kabul etsin
Bende sizin için okudum.Allah gönlünüze göre versinAmin..teşekkür ederim
siz atlanmışsınız listede size okudum Rabbim kabul etsinNe dileğiniz varsa gerçekleşir inşallah, size okudum bende.
Sizin için de okudum Rabbim kabul etsinBende sizin için okudum.Allah gönlünüze göre versin
Allah razı olsun,bende okudum gönlünüzdeki neyse hakkinizda hayirli olsunsiz atlanmışsınız listede size okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için de okudum Rabbim kabul etsin
Allah razı olsun karşılıklı dua ile.En makbul dua hiç tanimadigin kardeşine, arkadaşına yapılan dua.Allah gönlünüzdeki murâdinizi versin3cadianasi
Sizin icin okudum, Allah dileklerinizi dualarinizi kabul etsin hakkinizda hayirljsi olsun insallah