- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
Sizin için okudum. Allah kabul etsin İnşallah.Senin için okudum.Allah gönlünüzde ne geçiyosa onu nasip etsin.
Ben de hakkımda hayirli bir iş bulabilmek için dua istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum. Allah kabul etsin İnşallah.Senin için okudum.Allah gönlünüzde ne geçiyosa onu nasip etsin.
sizin icin okudum. rabbim tez zamanda hayirli bir is nasip etsin insallahSizin için okudum. Allah kabul etsin İnşallah.
Ben de hakkımda hayirli bir iş bulabilmek için dua istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Sizin için okudum, kalbinizden geçen kabul olur inşallah.sizin icin okudum. rabbim tez zamanda hayirli bir is nasip etsin insallah
Sizin için okudum Rabbim ne niyetiniz varsa kabul etsin inşallahSizin için okudum, kalbinizden geçen kabul olur inşallah.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum Rabbim ne niyetiniz varsa kabul etsin inşallah
sizin hayirli dileginiz icin okudum rabbim kabul etsin insallahsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
sizin hayirli dileginiz icin okudum rabbim kabul etsin insallah
Sizin okudumBende senin için okudum Rabbim ne muradın varsa versin inşallah
Ben sıkıntılı hamilelik sürecindeyim Rabbimden tek dileğim yavrumuzu sağlıcakla kucağıma alabilmek inşallah
sizin için okudum Rabbim ferahlık versinSizin okudum
Benim duam evimize icra memuru gelmeden Rabbimin bir kapı açmasını ve bu darlıktan kurtulmak
Sizin için okudum Rabbim ne niyetiniz varsa kabul etsin inşallahsizin için okudum Rabbim ferahlık versin
Sizin için okudum, gönlünüzden geçenler kabul olsun.Sizin için okudum Rabbim ne niyetiniz varsa kabul etsin inşallah
Sizin için okudum, gönlünüzden geçenler kabul olsun.
Sizin icin okudum. Allah kabul etsin.Sizin için okudum. Allah tüm Rıza'sına uygun dualarınızı en kısa zamanda kabul etsin. Amin.
Sizin için okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin inşallahSizin icin okudum. Allah kabul etsin.
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin inşallah
Senin için okudum Rabbim kabul etsin benim için okuyan içimdeki sıkıntıların bitmesi için okursa sevinirimsizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum. Allah kabul etsin.Senin için okudum Rabbim kabul etsin benim için okuyan içimdeki sıkıntıların bitmesi için okursa sevinirim
Senin için okudum Allah kabul etsnSizin icin okudum. Allah kabul etsin.
Benim icin okuyan arkadasim, kalbindeki dilegim icin okur musun?
Sizin için okudum Rabbim sıkıntılarınızı gidersin inşallahSenin için okudum Allah kabul etsn
Sizin için okudum Rabbim sıkıntılarınızı gidersin inşallah
Benim için okuyan arkadaşım hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmem için okurmusun şimdiden Allah razı olsun