- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 29
Canım bnde senin için okudum Allah kabul etsinOkudum Allah kabul etsin bu guzel gunde hayirli haberler duyalim sizden insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bnde senin için okudum Allah kabul etsinOkudum Allah kabul etsin bu guzel gunde hayirli haberler duyalim sizden insallah
sizin için okudum allah dualarınızı kabul tsinOkudum Allah kabul etsin bu guzel gunde hayirli haberler duyalim sizden insallah
sizin icin okudum Allah kabul etsin insallahsizin için okudum allah dualarınızı kabul tsin
Sizin için okudum, ne dileğiniz varsa kabul olsun.sizin icin okudum Allah kabul etsin insallah
Sizin icin okudum Allah kabul etsinSizin için okudum, ne dileğiniz varsa kabul olsun.
Canım bnde senin için okudum Allah kabul etsin
Allah razi olsun bende sizler icin okudum :)rabbim kabul etsin
senin için okudum canım Rabbim kabul etsinAllah razi olsun bende sizler icin okudum :)rabbim kabul etsin
senin için okudum Rabbim kabul etsin inş Benim için okuyacak olanda hayırlısıyla atanmam için ederse mutlu olurumsenin için okudum canım Rabbim kabul etsin
Senin için okudum canım Rabbim hayırlısyla atanmanı nasip eder inşallahsenin için okudum Rabbim kabul etsin inş Benim için okuyacak olanda hayırlısıyla atanmam için ederse mutlu olurum
Bende sizin için okudum Rabbim ne derdiniz varsa derman olsunSenin için okudum canım Rabbim hayırlısyla atanmanı nasip eder inşallah
Allah razı olsun canım amin inşallahBende sizin için okudum Rabbim ne derdiniz varsa derman olsun
Bende sizin için okudum rabbim kabul etsin inşallahAllah razı olsun canım amin inşallah
Allah razı olsun canım bende senin için okudum Rabbim ne niyetin varsa kabul etsin inşallahBende sizin için okudum rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum, ne dileğiniz varsa kabul olsun.Allah razı olsun canım bende senin için okudum Rabbim ne niyetin varsa kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Rabbim niyetinizi tez vakitte kabul etsin inşallahSizin için okudum, ne dileğiniz varsa kabul olsun.
Amin Allah razı olsun canım cümlemize ❤❤❤@HemDeliHemAsik Hanifem Dil-i bitab Saliham icroc Tuğbam sizin için okudum ayrı ayrı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize inşallah
Ağzına sağlik bacım Allah razı olsun@HemDeliHemAsik Hanifem Dil-i bitab Saliham icroc Tuğbam sizin için okudum ayrı ayrı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize inşallah
Sendende canımAğzına sağlik bacım Allah razı olsun