- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum. Allah kabul etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum. Allah kabul etsin.
Sizin için okudum allah kabul etsinSizin için okudum, gönlünüzden geçenler kabul olsun.
Senin için okudum cannon allah tez zamanda hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin ınsallahSizin için okudum Rabbim sıkıntılarınızı gidersin inşallah
Benim için okuyan arkadaşım hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmem için okurmusun şimdiden Allah razı olsun
Allah razı olsun canım benim bende senin için okudum Rabbim ne niyetin varsa nasip etsin inşallahSenin için okudum cannon allah tez zamanda hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin ınsallah
Allah razı olsun canım benim bende senin için okudum Rabbim ne niyetin varsa nasip etsin inşallah
Okudum Allah kabul etsinSizin için okudum,Allah kabul etsin
Sizin için okudum, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız, uzun ve çok güzel bi ömrü olur.Okudum Allah kabul etsin
Bebeğimi sağlıkla kucağımıza alabilmemiz için okuyup dua eder misiniz?
Senin için okudum canım Rabbim içinde bulunduğun sıkıntılardan kurtarsın seni inşallah hakkında hayırlı kapılar açsın inşallahMrb arkadaşlar artık dayanamayacak sorunlarım var evliliğim bitsin istiyorum ama eşimi çok seviyorum aynı şekildeoda beni ama ona artık zarar veriyorum atlatamadigim tramvalarim var bana dua edin lutfen
Senin için okudum canım Rabbim içinde bulunduğun sıkıntılardan kurtarsın seni inşallah hakkında hayırlı kapılar açsın inşallah
Senin için okudum. Kalbinden geçen duan kabul olsun.Senin için okudum. Allah dualarını kabul etsin. Amin.
Sizin için okudum Rabbim gonnlunuzdd geçenleri hayırla sonuclandirsin İNŞAALLAH .BANA OKUYACAK KARDESİMDE BU MÜBAREK GÜNLERDE DUAMI YAŞAMAYI NASİP ETSİN TÜM SİKİNTİDA OLAN KARDESLERİMLE BİRLİKTESenin için okudum. Kalbinden geçen duan kabul olsun.
Senin icin okudum canim Rabbim dualarini kabul etsin Insallah. Benim icin okuyacak olan Arkadaştan Allah simdiden razi olsun ins dileğim kabul olurSizin için okudum Rabbim gonnlunuzdd geçenleri hayırla sonuclandirsin İNŞAALLAH .BANA OKUYACAK KARDESİMDE BU MÜBAREK GÜNLERDE DUAMI YAŞAMAYI NASİP ETSİN TÜM SİKİNTİDA OLAN KARDESLERİMLE BİRLİKTE
Senin icin okudum canim Rabbim dualarini kabul etsin Insallah. Benim icin okuyacak olan Arkadaştan Allah simdiden razi olsun ins dileğim kabul olur
sizin icin okudum rabbim bebeginize saglik versin, sag salim kucaklamak nasip etsin.Bende senin için okudum Rabbim ne muradın varsa versin inşallah
Ben sıkıntılı hamilelik sürecindeyim Rabbimden tek dileğim yavrumuzu sağlıcakla kucağıma alabilmek inşallah
sizin icin okudum insirah ve fatiha. rabbim feraha cikarsin inslalah.Sizin okudum
Benim duam evimize icra memuru gelmeden Rabbimin bir kapı açmasını ve bu darlıktan kurtulmak
sizin icin okudum rabbim hayirli niyetinizi kabul etsinSizin için okudum. Zaman'ı şimdidir inşallah. Amin.
Sizin için okudumsizin icin okudum rabbim hayirli niyetinizi kabul etsin
Sizin için okudum
Duam :Rabbim borçlarımızı ödememizde kolaylık sağla ,dosta düşmana bizi ggüşdüme.Evimizin bereketini artır.
Amin