Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım cümlemize Allah razı olsun.ftmclk , Rakika , Dil-i bitab , ve burdaki bütun kardeslerime okudum ayrı ayrı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize inşallah
ftmclk , Rakika , Dil-i bitab , ve burdaki bütun kardeslerime okudum ayrı ayrı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize inşallah
sizin için de okudum Rabbim kabul etsinAmin canım cümlemize Allah razı olsun.
Allah razı olsun tuğbacım, cümlemize inşallah ❤❤ hayızım bi üstteki arkadaşa okuyamıyorum.ftmclk , Rakika , Dil-i bitab , ve burdaki bütun kardeslerime okudum ayrı ayrı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize inşallah
Hem Namaria hem de sizin için okudum :)Allah razı olsun tuğbacım, cümlemize inşallah ❤❤ hayızım bi üstteki arkadaşa okuyamıyorum.
Fatmam şimdi gördüm Allah razı olsun ❤Rakika Hanifem Dil-i bitab Saliham icroc Tuğbam sizin için okudum ayrı ayrı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize inşallah
Allah razı olsun kardeşim :)
Amin Allah razı olsun, ben şuan okuyamıyorum Rabbim sizinde ne muradiniz varsa hayırlısı ile versinsizin için okudum Rabbim kabul etsin
sizin için de okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için de okudum :)Amin Allah razı olsun, ben şuan okuyamıyorum Rabbim sizinde ne muradiniz varsa hayırlısı ile versin
Amin cümlemizinSizin için de okudum :)
Ne dileğiniz varsa Rabbim en kısa zamanda kabul etsin.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için de okudum :)
Ne dileğiniz varsa Rabbim en kısa zamanda kabul etsin.
sizin için de okudum Rabbim kabul etsin inşallahAmin cümlemizin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
sizin için de okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Rabbim ne niyetiniz varsa hayırlısyla kabul etsin inşallahSizin için okudum. Allah tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin. Allah'ın Rıza'sını kazandığınız Mutlu, hayırlı ve huzurlu bir yaşamınız olur inşallah.
Sizin için okudum allahım bütün dualarınızı içinizden ne geciyorsa onu hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Sizin için okudum Rabbim ne niyetiniz varsa hayırlısyla kabul etsin inşallah
Senin için okudum canım Rabbim kabul etsinSizin icin okudum Allah kabul etsin
Senin için okudum, kalbinizden geçen kabul olsun inşallah.Senin için okudum canım Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum Allah kabul etsinSenin için okudum, kalbinizden geçen kabul olsun inşallah.
Sizin için okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin
Senin için okudum.Allah gönlünüzde ne geçiyosa onu nasip etsin.Sizin için okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin inşallah