- 10 Mayıs 2014
- 4.885
- 5.508
- 32
Sizin için okudum Allah dileğinizi kabıl etsin inşalahSizin için okudum rabbim ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısıyla versin
@Canetti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum Allah dileğinizi kabıl etsin inşalahSizin için okudum rabbim ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısıyla versin
@Canetti
Sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum Allah dileğinizi kabıl etsin inşalah
Namaria canım Rabbim ne hayırlı duan varsa kabul etsin
Senin icin okudum allah kabul etsin insallah
Allah razı olsun kizlar bende sizin için okudumSelenofil sizin için okudum Rabbim kabul etsin
senin için okudum canım Rabbim kabul etsinAllah razı olsun kizlar bende sizin için okudum
Sizin için okudum, gönlünüzden her ne geçiyorsa kabul olsun inşallah.senin için okudum canım Rabbim kabul etsin
Canım bnde senin için okudum Allah kabul etsinSizin için okudum, gönlünüzden her ne geçiyorsa kabul olsun inşallah.
Amin canım çok saol Allah seninde ne muradın varsa versinSizin için okudum Allah ne muradınız varsa en yakın zamanda nasip etsin inşaallah.
Sizin için okudum. Allah kabul etsin.Amin canım çok saol Allah seninde ne muradın varsa versin
Sizin için okudum, inşallah en kısa zamanda hayırlı bi iş çıkar karşınızaSizin için okudum. Allah kabul etsin.
Ben de hayırlı bir iş istiyorum , içinizden gelerek bir Fatiha olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Tabiki yaparim ve okudum su an sizin icin. Allah kabul etsin.
Allahım hayırlı ömürler versin inş.okudum Allah kabul etsin.Tabiki yaparim ve okudum su an sizin icin. Allah kabul etsin.
Esim ve cocugumla saglikli huzurlu kotuluklerden uzak bir omur istiyorum, alttaki arkadasim benim icin okur musun lutfen?
Sağlığınız için okudum, inşallah sağlığınızla ilgili hep olumlu şeyler yaşarsınız. Allah kabul etsin.Allahım hayırlı ömürler versin inş.okudum Allah kabul etsin.
Alttaki arkadaşım sağlığım için okurmusun Allah razı olsun
Sağlığınız için okudum, inşallah sağlığınızla ilgili hep olumlu şeyler yaşarsınız. Allah kabul etsin.
Benim de yüreğimden geçen kişi için okuyabilir misiniz?
OkudumOkudum :)
Benimde içimden geçen bi dileğim var onun için okur musunuz
Okudum Allah kabul etsin bu guzel gunde hayirli haberler duyalim sizden insallahOkudum
Allah gönlünüze göre versin inşallah
Benim de hayırlısıyla tedavide olumlu sonuç almam için dua eder misiniz?