- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
Sizin için 1 ihlas 1 fatiha 1 ayet-el kürsü okudum allah kabul etsin inşallahSizin icin okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için 1 ihlas 1 fatiha 1 ayet-el kürsü okudum allah kabul etsin inşallahSizin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin icin okudum.Rabbim gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla kabul etsin insallahSizin için 1 ihlas 1 fatiha 1 ayet-el kürsü okudum allah kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Allah kabul etsinSizin icin okudum.Rabbim gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla kabul etsin insallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum Allah kabul etsin
Senin için okudum canım,Allah gönlünden geçenleri yaşatsın.sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Senin için okudum canım,Allah gönlünden geçenleri yaşatsın.
Sizin için okudum. Ne dileğiniz varsa gerçek olsun.Senin icin okudum. Rabbim gönlündekileri gerceklestirsin insallah
sizin için okudum Rabbim kabul eylesin tüm sıkıntılarınızı açsın inşallahSizin için okudum. Güzel Rabbim Rıza'sına uygun dualarınızı en kısa zamanda kabul eder inşallah. Allahım size ve sevdiklerinize sağlık ve huzur versin. Amin.
sizin için okudum Rabbim kabul eylesin tüm sıkıntılarınızı açsın inşallah
Ben de sizin için okudum. Allah dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin, size ve sevdiklerinize herşeyin hayırlısını nasip etsin. Amin.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum, gönlünüzden ne geçiyorsa Allah kabul etsin inşallah.
sizin icin okudum Allah kabul etsin insallahsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah... Allahım tez zamanda müjdeli haberler vermeni nasip etsin canım...sizin icin okudum Allah kabul etsin insallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah... Allahım tez zamanda müjdeli haberler vermeni nasip etsin canım...
aminn ALLAH RAZI OLSUN. bende sizin icin okudum Allah muradinizi versinsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah... Allahım tez zamanda müjdeli haberler vermeni nasip etsin canım...
bende sizin icin okudum Allah hayirlisiyla tüm dualarinizi kabul etsinSizin için okudum. Allahım Rıza'sına uygun tüm dualarınızı kısa Zaman'da kabul etsin. Amin.
aminn ALLAH RAZI OLSUN. bende sizin icin okudum Allah muradinizi versin
bende sizin icin okudum Allah hayirlisiyla tüm dualarinizi kabul etsin
Ben de sizim icim okudum.Sizin için okudum. Allah tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin. Hastalıklardan, kazalardan, belalardan, tüm kötü yaratıkların şerrinden, korkularınızdan emin olursunuz inşallah. Amin.
Ben de sizim icim okudum.
Allah gonlunuzum muradini versin