- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
senin içinde 184 defa ya mukaddim okudum arkadaşım insallah iyi geçer sınav
benim dileğim Allahımdam eşimle evliliğimizin üzerindeki kara bulutların, negatif enerjlerin, huzurumuzu kaçıran her ne varsa kalkmasını yerine mutluluk, huzur, neşe,aşkın gelmesi ve sıcak bir yuvaya dönüşmesine ve eşimle barışmaya niyet ediyorum amin
Senin için fatiha ve sayısız ya vedüd ya cami okudum. Eşinle tez zamanda aranız düzelsin sevgi saygı dolu olun inş.
Duanızı ettim ALLAH kabul etsin.Canım ben de senin için okudum 3 îhlas 1 Fatiha 1 Ayetel Kürsi. Rabbim kabul eder inşallah gönlündeki dileği.
Benim duâm Rabbimin çok şükür kabul ettiği duamin devamını nasip etsin İnşaAllah
Cnm 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kursi okudum sinavinda basarilarDuanızı ettim ALLAH kabul etsin.
Alttaki arkadaşım girecegim sınavlarda başarılı olmam için dua eder misin.
Senin için dua ettim arkadaşım. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda.Siradaki arkadas Rabbim hayirlisiylaben kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin diye dua edermisin Rabbim kabul etsin
Allah gireceğin sınavda başarılı kılsın seni canım amin .Senin için dua ettim arkadaşım. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda.
Haftasonu gireceğim sınavlarımı başarıyla sonuçlandırmam için dua eder misiniz?
Allah razı olsun.
Hayırlı cumalar
Bu cuma sela vakti sebebin olsun gönlündeki gibi evliliği sana nasip etsin inş. Senin için okudum canımAllah gireceğin sınavda başarılı kılsın seni canım amin .
1 ihlas 1 fatiha 11 tane fetih suresinin 1.ayetini ve 41 ya mukaddim okudum
Allahım sen bana tez zamanda hayırlı güzel mutlu olabileceğim sevilip seveceğim her yönüyle güzel bir evlilik bahşet...
duama amin diyip benim için dua edermisin
duanızı okudum ALLAH kabul etsin.Bu cuma sela vakti sebebin olsun gönlündeki gibi evliliği sana nasip etsin inş. Senin için okudum canım
Benim duamda hafta sonu gireceğim sınavları başarıyla sonuçlandırmak. Nişanlımın hayırlı bir iş bulup kalıcı bir şekilde başlaması ve tez zamanda kolaylaıkla yuvamızı kurup bir araya gelmemiz.amin der misiniz? Allah razı olsun.
Canım senin için 3 ihlas 1 Fatiha 3 inşirah okudum Rabbim dileğini kabul etsin İnşallah.Okudum duanizi. Zihin açıklığı icin ayriyeten de dua ettim. Allah yar ve yardimciniz olsun.. Basariyla verin sinavlarinizi amin...
Bir dilegim var benim icin dua eder misiniz alttaki uye Allah razi olsun.
Arkadaşlar hayırlısyla evlat sahibi olmak istiyorum. Lütfen bana dua edilir msnz?
Cnm insallah en kisa zamanda kizina ve kocana kavusursun 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kursi okudum Rabbim kabul etsinSenin duan için 3 ihlas 1fatiha 1 inşirah 1 ayet el kursi Okudum rabbim kabul etsin.
Benim duam en kisa zamanda kizima ve kocama kavuşmak insallah
Allah sizin de niyetinizi hayırlarla versin 3 fatiha okudum.Benim duam RABBİM en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin
Allah sizin de niyetinizi hayırlarla versin 3 fatiha okudum.
duanızı ettim ALLAH kabul etsin.Dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah dualarinizi
Ben duamı ettim içimdeki duamın hayırlısıyla kabul olması için dua edermisiniz banada, Allah razı olsun.
Rabbim Dua bekleyenlerin dualarını inşaallah hayırlısıyla kabul etsin yar ve yardımcımız olsun .
Senin için dua ettim arkadaşım. Allah kalbindekini tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş. Ve sınavını kolaylıkla başarıyla sonuçlandırmanı nasip etsin.duanızı ettim ALLAH kabul etsin.
dileğim hayırlısıyla girecegim sınavlarda başarılı olmak çekebildiğiniz kadar YA ALİM çekerek dua eder misiniz
Senin için dua ettim arkadaşım. Allah kalbindekini tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş. Ve sınavını kolaylıkla başarıyla sonuçlandırmanı nasip etsin.
Benim duamda nişanlımın tez vakitte hayırlı kalıcı bir iş bulup başlaması.Evlilik yolumuzdaki engellerin kalkması ve yuvamızı kurmamız. Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?