- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 ihlas bir fatiha suresi okudum dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallahUste ki arkadasim senin icin 3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin,,,,,, benim duamada amin dermisiniz?
dileğiniz için okudum ALLAH kabul etsin1 ihlas bir fatiha suresi okudum dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah
alttaki arkadaşım duam içimde... bana dua eder misin? duama amin der misin? :)
dileğiniz için okudum ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım dileğimin kabul olması için dua eder misin
3 ihlas 1 nas 1 felak 1 kevser 1 fatiha okudum allah gönlüne göre versin
benim dileğim Allahımdam eşimle evliğimizin üzerindeki kara bulutların, negatif enerjlerin, huzurumuzu kaçıran her ne varsa kalkmasını yerine mutluluk, huzur, neşe,aşkın gelmesi ve sıcak bir yuvaya dönüşmesini ve eşimle barışmaya niyet ediyorum amin
3 fatiha 1 ihlas suresi okudum Rabbim kabul etsin hayırlısıyla dileğinizi:)Allahım hayırlısıyla havuştursun inşallah aşağıdaki duayı (41 defa) ve kenzül arş duasını (1 defa) sizin için okudum allahım kabul etsin
Ve elkaytü aleyke mehabbeten minni. Anlamı; 41 defa okunursa aile arasında muhabbet meydana gelir.
aşağıdaki arkadaşım benim duam yüreğimde rabbim duyuyor hayırlısıyla kabul olması için amin dermisin?
Fall
Sizden de Allah razi olsun birden bire pozititif enerji yukluyken direk bu sayfaya girdim, cok icten bir.sekilde size dua edesim geldi :) Allahim kabul etsin.Zaten size tam 3 kisi dua etmisiz :))))
okudum dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah. Allah gönlünün muradını versin. Kızına da şifa versin inşallah.canımsınnn
çok saol
valla ne güzel dua aldım
1 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum içimden amin arkadaşım...okudum dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah. Allah gönlünün muradını versin. Kızına da şifa versin inşallah.
okudum ALLAH kabul etsinokudum dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah. Allah gönlünün muradını versin. Kızına da şifa versin inşallah.
okudum ALLAH kabul etsin
gireceğim sınavda başarılı olmam için dua istiyorum birde okuyabildiğiniz kadar YA ALİM okur musunuz benim için, lütfen mesajımı görenler ALLAH rızası için dua etsin bana.
Senin için okudum Allah yardımcın olsun Başarıyla sonuçlandır sınavlarını inş
Benim duam ise nişanlımın hayırlı,bereketli bir iş bulup başlaması.Allah razı olsun
Okudum Allah kabul etsın dualarını ınslalah:)
Dileginiz icin 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kursi okudum,Allah kabul etsin.Allah gönlündekini hayırla versin umarım,3 fatiha suresi okudum.
duanızı okudum ALLAH kabul etsin.Dileginiz icin 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kursi okudum,Allah kabul etsin.
Siradaki arkadasim gonlumdeki duama amin der misin ?
duanızı okudum ALLAH kabul etsin.
gireceğim sınavda başarılı olmam için dua istiyorum birde okuyabildiğiniz kadar YA ALİM okur musunuz benim için, lütfen mesajımı görenler ALLAH rızası için dua etsin bana.
umutlu sen bir şey istememişsin allah işlerini kolaylaştırsın Amin....Okudum hem fatiha hem 100 Ya Alim
Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum. Allah düşüncelerinizden daha güzel daha huzurlu bereketli bir evlili nasip eder tez vakitte inş.umutlu sen bir şey istememişsin allah işlerini kolaylaştırsın Amin....
allahım tez vakitte bana gönlümden geçtiği gibi güzel bir evlilik nasip etsin
duama amin der misin ?
Sizin için okudum. Allah düşüncelerinizden daha güzel daha huzurlu bereketli bir evlili nasip eder tez vakitte inş.
Benim duamda haftasonu gireceğim sınavlardan kolaylıkla başarıyla çıkmak. allah razı olsun.