- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
3 fatiha 1 ihlas suresi okudum. Rabbim niyetini hayırla kabul etsin.Sizin için okudum.Sınavınızda başarılar dilerim.
Ayrıca Yasin suresi 82. ayet = Innema emruhu iza erade şeyen en yekule lehu kun fe yekun. (Bir şeyi dilediği zaman, O’nun emri o şeye ancak “Ol!” demektir. O da hemen oluverir.)
Alttaki arkadaş benim için de bir fatiha okur musun?
3 fatiha 1 ihlas suresi okudum. Rabbim niyetini hayırla kabul etsin.
Sizin için 3 fatiha 3 ihlas 3 ayetel kürsü okudum. Rabbim kabul etsin duanızı.Dua ettim 3 fatiha 1 İhlas süresi okudum Rabbim dualarını kabul etsin.
Benim için dua edermisiniz? İçimdeki bunalımın sıkıntının geçmesi, hayırlısıyla huzurlu mutlu sağlıklı olmam için dua edermisiniz?
aminn canım aminnSizin için 3 fatiha 3 ihlas 3 ayetel kürsü okudum. Rabbim kabul etsin duanızı.
Benim de şu an kalbimden geçen duama amin der misiniz?
amin okudum Allah kabul etsinaminn canım aminn
rabbimden hayırlı bir evlilik diliyorum amin diyip dua edermisin
Okudum. Allah tez zamanda hayırlısıyla bebeğinize can versin inşamin okudum Allah kabul etsin
hayırlı sağlıklı bi bebeğimin olmasını istiyorum
inşallah sınavında başarılı olursun Allah kolaylık versin amin .Okudum. Allah tez zamanda hayırlısıyla bebeğinize can versin inş
Sınavımı kolaylıkla ve başarıyla sonuçlandırmam için dua eder misiniz?
3 fatiha okudum Allah gönlünüze göre hayırla nasip etsin.inşallah sınavında başarılı olursun Allah kolaylık versin amin .
Allahım gönlümden geçen evliliği tez zamanda bana ver Amin.
dua edip amin der misin duama ?
sizin için okudum ALLAH kabul etsin.3 fatiha okudum Allah gönlünüze göre hayırla nasip etsin.
Ben okuyabildiğim kadar okurum. Rabbim hayırlısıyla sınavınızda güzel sonuçlar nasip etsin İnşaAllah.sizin için okudum ALLAH kabul etsin.
gireceğim sınavda başarılı olmam için dua istiyorum birde okuyabildiğiniz kadar YA ALİM okur musunuz benim için, lütfen mesajımı görenler ALLAH rızası için dua etsin bana.
Ben okuyabildiğim kadar okurum. Rabbim hayırlısıyla sınavınızda güzel sonuçlar nasip etsin İnşaAllah.
Kızımın şifası için dua istiyorum, Rabbim dualarınızı(mızı) kabul eylesin.
ALLAH razı olsun kızınız için dua ettim RABBİM ŞAFİ ismiyle şifa versin.Ben okuyabildiğim kadar okurum. Rabbim hayırlısıyla sınavınızda güzel sonuçlar nasip etsin İnşaAllah.
Kızımın şifası için dua istiyorum, Rabbim dualarınızı(mızı) kabul eylesin.
sizin için okudum ALLAH kabul etsin.Sizin icin 3 ihlas 1 fatiha, Yunus a.s duasi,Fetih suresinin ilk ayeti bir kac safi,1 tane insirah okudum acil sifalar diliyorum
Siradaki arkadasim duama amin dermisin?
Amin, ben de sizin için Ya Alim tesbihini çektim, dua ettim. Rabbim kabul eylesin.ALLAH razı olsun kızınız için dua ettim RABBİM ŞAFİ ismiyle şifa versin.
Gireceğim sınavda başarılı olup hayırlısıyla kazanmam için dua istiyorum.
Arkadasim sizin icin dua ettim Rabbim yavrunuza şifa versin tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah AminAmin, ben de sizin için Ya Alim tesbihini çektim, dua ettim. Rabbim kabul eylesin.
Arkadasim sizin icin dua ettim Rabbim yavrunuza şifa versin tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah Amin
Alttaki arkadaşım hakkımızda hayirli kapılar acilmasi için eşimle bana dua eder misin ALLAH razi olsun
ya şafi ismiyle dua ettim allah ya şafi vasfıyla şifanızı versin AminYa Fettah,fatiha suresi ve inşirah suresi okudum Açılmayan kapıları açan Fettah olan Allah yardımcı olsun sizlere
Sağlığım için dua istiyorum şimdiden teşekkür ederimm
Senin için okudum canım. Bu arada elbet biliyorsundur amam niyetin için cuma suresi çok etkili.ya şafi ismiyle dua ettim allah ya şafi vasfıyla şifanızı versin Amin
Allahım tez vakitten hayırlı bir evlilik istiyorum öyle ani öyle güzel olsun ki ben bile şaşırayım mucizene AMİN
1 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum içimden amin arkadaşım...
Allahım tez vakitte evlendir özge kulunu diyip amin diyip benim için dua eder misin
Senin için okudum canım. Bu arada elbet biliyorsundur amam niyetin için cuma suresi çok etkili.
Ben nişanlımla bir araya gelmeden evvel hayırlı bir yuva niyetiyle cuma günleri sela vakti cuma suresi okumuştum. (Bir cuma okudum bir kaç kerede akşam okudum. Sela vakitleri çalıştığım için fırsatım yoktu )Sayısını hatırlamıyorum okuma usulü nette vardır. İş yerindeyim araştıramıyorum. Tavsiye ederim.
Benim duamda Haftasonu gireceğim tüm sınavları kolaylıkla ve başarıyla sonuçlandırmak. Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?