- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- 248
Canim insallah hayirli,saglikli evlat sahibi olursun...okudum senin icin duami...
Bende hayirli bi es tez zamanda bulmak istiyorum artik......;(
sizin için ve agustos ve sonraki arkadaş için 1 Fatiha 3 İhlas okudum,RABBİM dalarımızı kabul etsinbende senın için dua ettim..inş hayırlı gönlüne göre birisini allahım karsına cıkarsın....
gönlüm muradım olsun dıye dua eder misiniz?
Sizin için 3 ihlas 1 fatiha okudum. Benim için dua edecek arkadaşım sevdiğimle evlenebilmem için aramızdaki engellerin kalkması için dua eder misinokudum arkadaşım,Rabbim şifa versin.alta yazacak arkadaş,bana hayırlı kapıların açılması içen dua eder misin?
1Fatiha,3İhlas okudumSizin için 3 ihlas 1 fatiha okudum. Benim için dua edecek arkadaşım sevdiğimle evlenebilmem için aramızdaki engellerin kalkması için dua eder misin
3İhlas,1Fatiha okudum,ALLAH kabul etsinBenimaşkpastam sorunsuz bir hamilelik geçirmeniz için 3 İhlas 1 fatiha okudum.
Alttaki arkadaşım borçlarımı ödemem için hayırlı bir kapı , kolaylık nasip etmes için dua eder misin?
Okudum ve dua ettim.3İhlas,1Fatiha okudum,ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimin sağlığı ve bıngıldağının açık kalması için dua eder misin
ALLAH razı olsun,ben de sizin için okudumpoeticcry senin için dua okudum Allah kabul eder inşallah
inşallah bebeğinin sağlığı iyi olur ve bıngıldağı iyileşir
Alttaki arkadaşım lütfen borçlarımı ödemek için hayırlı bir kapı rızık kapısı açılması için dua eder misin?
ALLAH razı olsun,sizin için okudum,inşallah bebeğinizi sağlıkla kollaınıza alırsınız,Poeticcry senin icin okudum Allah dualarimizi kabul etsin...
Okudum ve dua ettim.ALLAH razı olsun,sizin için okudum,inşallah bebeğinizi sağlıkla kollaınıza alırsınız,
alttaki arkadaşım bebeğimin sağlığı,bıngıldağının açık kalması ve kafasının büyümesi için dua eder misin
ALLAH razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?