- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Canim bebisin icin dua ettim insallah kabul olurokudum,ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım
bebeğimin sağlığı,bıngıldağının açık kalması ve kafasının büyümesi için dua eder misin
ALLAH razı olsun
hayırlı cumalar herkese
okudum dua ettim size.Canim bebisin icin dua ettim insallah kabul olur
Alttaki arkadasim borclarimi odemek icin hayirli bir rizik kapisi acilmasi icin dua eder misin
İnsallah allah hayirli,saglikli bi evlat nasip eder size ettim duami...asiasi5hayirli 36781163 .!.:okudum dua ettim size... ALLAH'ım inşallah kabul eder.....
alttaki arkadaşım hayırlı evlat için bana dua edermisin.....
ALLAH razı olsun
okudum,ALLAH kabul etsin,Rabbim sorunsuz sıkıntısız bir hamileliğin sonunda bebeğinizi kucaginiza almayi nasip etsin sizlere hayirli bir evlat olsun inşallah.
Ben de hayırlı birinin karsima çıkması ve hayırlı ve mutlu bir evlilik yapmam için dua istiyorum dua eder misiniz bana?
Dua ettim. Fatiha da okudum. Allah'ım kabul buyursun inşallah.okudum,ALLAH kabul etsin,
alttaki arkadaşım bebeğimin bıngıldağının açık kalması ve kafasının büyümesi için dua eder misin
ALLAH razı olsun
Canim anlamadim ne demek istedigini ama bebisinin cooook saglikli olmasi icin cani gonulden ettim duami....okudum,ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimin bıngıldağının açık kalması ve kafasının büyümesi için dua eder misin
ALLAH razı olsun
Bebeğiniz için dua ettim. Rabbim sağlık sıhhat versin.ALLAH razı olsun
ben de sizin için dua ettim
ALLAH razı olsun
okudum ALLAH kabul etsinBende senin için okudum Prenses
Allah sıkıntılarına derman olsun.
Allah dualarımızı kabul etsin. Hayırlı yollar çizsin amin. Gönlümden geçen dilekler kabul olsun.
Arkadaim senin icin dua ettim kabul olur insallahArkadaşım sen ve bebeğin için okudum ALLAH kabul etsin, Allah bebeğini hayırla sağlıkla sana bağışlasın, birlikte sağlıklı huzurlu uzun ömür nasip etsin. Alttaki arkadaşım sen de muradımın bana nasip olması ve sevgilimle tez zamanda hayırlısıyla kavuşmamız için dua eder misin.
Arkadaim senin icin dua ettim kabul olur insallah
Alttaki arkadasim borclarimi odemem icin hayirli bir rizik kapisi acilmasi icin dua eder misin bana
okudum arkadaşım ALLAH kabul etsinArkadaşım senin için okudum Allah kabul etsin ve tez zamanda rızkının hayırlı yerden çoğalıp borçlarını ödemeni kazancının bereketini görmeni nasip etsin inşallah. Amin
Alttaki arkadaşım sen de muradımın bana nasip olması, sevgilimle aramızdaki engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması ve tez zamanda kavuşmamız için dua eder misin?
Bebeğiniz için dua ettim. Rabbim sağlık sıhhat versin.okudum arkadaşım ALLAH kabul etsin
ALLAH razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?