Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım okudum senin içinde Allah kabul etsin
ben de okudum ALLAH kabul etsin
canım duanı okudum ben Rabbim inşallah gönlüne göre versin .Her ikiniz için de ayrı ayrı okudum. Dua ettim. Rabbim gönüllerinizin muradını versin inşallah, hayırlısıyla...
Alttaki arkadaşım benim önemli bir dileğim var. Niyetimi ettim. Niyetime / dileğime göre dua eder misin? Allah razı olsun.
ınsallah saglıgına kavusur bır an once canım...okudum duamı..Ettim canım dua, Allah kabul eder inşAllah gönlündeki dileği.
Benim de kaza geçiren erkek arkadaşımın iyileşmesi için dua eder misiniz acaba?
ınsallah saglıgına kavusur bır an once canım...okudum duamı..
bende hayırlısıyla gonlume gore bırını bulmak ıstıyorum onun ıcın dua edersenız sevınırım...
okudum. dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.ben de okudum,ALLAH kabul etsin
okudum. dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.
alttaki arkadaşım ben niyetimi, duamı diledim. Sen de benim duama göre dua eder misin?
Allah razı olsun.
Adi_sevda, okudum dua ettim size, inşallah bebeğinizi kolayca doğurur, sağlıcakla kucağınıza alırsınız.niyetin için okudum allah kabul etsin.
bende hamileyim kolay doğum yapmam için sağlıklıca bebeğimi kucağıma almam için dua okurmusunuz.
Allah gonlune gore versin canim okudum duami...rabbim kabl etsin okudum.
Alttaki arkadaşım, ben niyetimi ettim. Niyetime göre dua eder misin?
Allah razı olsun.
Allah gonlune gore versin canim okudum duami...
Bende hayirlisiyla gonlume gore birini bulmak istiyorum artik.bunun icin dua ederseniz sevinirim..allah razi olsun simdiden...
Okudum, inşallah sağlık sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz : )
Kpss'de atanmak dileğim.. Bir de huzur...
okudum ALLAH kabul etsin,inşallah atanırsınız
alttaki arkadaşım,bebeğimin sağlığı için,bıngıldağının açık kalması için dua ede misin,ALLAH razı olsun
okudum canım senin için. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. benim için kim okuyacak bakalım.Allah, bebeğine sağlık versin. Amin...
Gönlümden geçirdiğim dileğim kabul olsun Ya rabbim hayırlısını versin.