Ettim canım dua, Allah kabul eder inşAllah gönlündeki dileği.
Benim de kaza geçiren erkek arkadaşımın iyileşmesi için dua eder misiniz acaba?
Okudum dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Bende okudum canim Allah muradini kabul etsin kalbine gore versin insallah ...
Okudum dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
Allah duani kabul etsin ins. 1 fatiha da senin dileğin için canm... Benim tek dilegim rabbimden saglikli hayirli esimle birlikte yetistirecegim... Evlatlar inş.Duamı ettim, Allah inşallah gönlünüze göre verir her şeyi.
Hepimiz mutlu olalım
Okudum. Dua ettim size... Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bebecikler nasip eder inşallah.Allah duani kabul etsin ins. 1 fatiha da senin dileğin için canm... Benim tek dilegim rabbimden saglikli hayirli esimle birlikte yetistirecegim... Evlatlar inş.
Rabbim gönlünüze göre versin dualarinizi kabul etsin inşallah benim de duam tez vakitte hayirli birinin karsima çıkması ve hayırlı ve mutlu bir evlilik yapmam için dua eder misiniz?Okudum. Dua ettim size... Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bebecikler nasip eder inşallah.
okudum.. bnde babamın şifası için sizlerden dua istiyorum Rabb'im hepimize yardım etsin. Aminben de bir fatiha okudum. inşallah hayırlı dilekleriniz gerçekleşir.Allah yardımcınız olsun
ben de hayırlı bir evlilik yapmak istiyorum
Çok saolun sizinde ne muradınız varsa Rabbim nasip etsin inşallahokudum ALLAH hayırlısı ile kucağınızı doldursun
Okudum. Dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.Çok saolun sizinde ne muradınız varsa Rabbim nasip etsin inşallah
Bende sana okudum cnm Allah razı olsunOkudum. Dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.
Bende sana okudum cnm Allah razı olsun
amin :) okudum bile.senin gönlünde ne varsa hayırlısıyla olsun diye dua ettim.
alttaki üye de benim için hakkımda hayırlı olan ve gönlümün razı olabileceği bir işim olması için dua edebilir mi?
canım okudum senin içinde Allah kabul etsinokudum ALLAH dileklerimizi,dualarımızı kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?