- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
Filozof prenses'cim allah gonlundeki muradini versin insallah senin icin dua ettim...
Tez zamanda hayirli birinin karsima cikmasi ve hayirli mutlu bir evlilik yapmam icin dua ederseniz sevinirm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah senin de butun sikintilarini gidersin/ AminOKUDUM RABBİM KABL ETSİN. HEPİNİZE AYRI AYRI OKUDUM. RABBİM KALBİNİZDEN DİLİNİZDEM GEÇENLER İ KABUL ETSİN
BENDE DUA İSTİYORUM
RABBİM İÇİMDEKİ HUZURSUZLUKLARI GİDERSİN. BANA DOĞRU YOLDA YÜRÜMEYİ NASİP ETSİN
KIZ KARDEŞİM İNŞallah KPSS VE dgs SINAVINDAN İYİ PUANLAR ALIR
ALLAH RAZI OLSUN
Naracim allah gonlune gore versin.okudum senin icin duami..
Ben en kisa zamanda hayirli birini bulup evlenmek istiyorum....ictenlikle ederseniz duami cok ihtiyacim varr..kulun kula ettigi daima daha makbul olurmus...simdiden allah razi olsun!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım duamı ettim inş. tez zamanda hayirli biri karşına çıkar hayırlı ve mutlu sağlıcakla bi evin evliliğin yuvan olur inş.Rabbim gönlündekini hakkına hakkındakini gönlüne hayırla nasip eder inş.
senin için 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum canım ama sen dileğini yazmamışsın. ben de gönlünden geçen neyse diye dua ettim Allah kabul etsin.
Alttaki de benim için hakkımda hayırlı olan gönlümün de razı olacağı ve mutlu olacağım bir iş bulmam için dua edebilir mi?
Allah en kısa zamanda çıkarır inşallah karşına duanı ettim
banada en kısa zamanda kendi evimize çıkmak için dua eder misin alttaki güzel yürekli.
Okudum senin için, inşaallah evinize çıkarsınız,
Bana dua edecek arkadaş dualarımın hayırlısıyla kabul olması için dua edebilir Allah razı olsun şimdiden
kedicik duanı okudum Allah en yakın zamanda gönlüne göre bir ev maddi sıkıntılarına care versin insallah amin
bebeğimi saglıklı sıhatli kucagıma almam 9 ay saglıklı bir hamilelik gecirmem için için dua istiyorum Allah razı olsun
bende okudum allah kabul etsin inş.
benim içinde hayırlı doğum yapayım. sağlıklı sıhatli bebeğimi kucağıma almam için okurmusunuz.
Okudum Allah kabul etsin İnşaallah
Maddi manevi sıkıntılarımdan kurtulmam için okurmusunuz
Okudum. Dua ettim. Rabbim kabul buyurur inşallah.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Okudum dua ettim. Benum içinde hayırlı biriyle karsilasip hayirli ve mutlu bir evlilik yapmam için dua eder misiniz?
Okudum. Dua ettim. Rabbim kabul buyurur inşallah.
Alttaki arkadaşım duamı ettim. Benim niyetime göre dua eder misin?
Rabbim gönlündekini kabul eder inşallah
hayırlısıyla hamile kalmam için dua edermisin
Rabbim inşallah en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin size duami okudum alttaki üye bana da gönlümdeki dileğim için dua eder mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?