• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir üstteki üyenin hayırlı dileği için Fatiha..

Yakininizin saglik haberinin gelmesi, onun saglikli, huzurlu, upuzun bir omru olmasi icin okudum, Rabbim kabul etsin.🌹
Allah razı olsun, cok tesekkür ederim😍🤗Ben de sizin gonlünüzde her ne dileginiz varsa en yakın ve en hayırlı zamanda gerceklesmesi için okudum, Rabbım kabul etsin ve sızı de sevindirsin insallah💐

Allah razı olsun, cok tesekkür ederim😍🤗Ben de sizin gonlünüzde her ne dileginiz varsa en yakın ve en hayırlı zamanda gerceklesmesi için okudum, Rabbım kabul etsin ve sızı de sevindirsin insallah💐
Yakınınızdan iyi haber almanız için okudum rabbim kabul etsin inşallah 🙏🏻
Benim de inşallah çocuğum sağlıklı sağ salim hiçbir rahatsızlığı olmadan doğar

Yakınınızdan iyi haber almanız için okudum rabbim kabul etsin inşallah 🙏🏻
Benim de inşallah çocuğum sağlıklı sağ salim hiçbir rahatsızlığı olmadan doğar
Ben de size niyet okudum, yavrunuza saglıcakla ve en hayırlı vakıtte kavusursunuz insallah ❤️

Sizin için 1 Fatiha okudum, Rabbim kabul eylesin. Gönlünüzden dilinize düşen duanız hayırlı bir şekilde kabul olsun inşallah 🤲
Senin için 1 Fatiha okudum rabbim gönlünün dileğini versin inşallah 🌸
Bende rabbimden sağlıklı hayırlı evlat istiyorum birde mutlu ve huzurlu olabileceğimiz bir yere tayin olmak🤲🏻

Sizin için 1 Fatiha okudum, Rabbim kabul eylesin. Gönlünüzden dilinize düşen duanız hayırlı bir şekilde kabul olsun inşallah 🤲
Ay Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Sizin de inşallah gönlünüzden geçen sizin için hayırlı olan bütün dileklerinizi rabbim kabul etsin 🙏🏻

Senin için 1 Fatiha okudum rabbim gönlünün dileğini versin inşallah 🌸
Bende rabbimden sağlıklı hayırlı evlat istiyorum birde mutlu ve huzurlu olabileceğimiz bir yere tayin olmak🤲🏻
Ben de sizin için 1 fatıha okudum, Allah niyetinizi duanızı kabul etsin inşallah ❤️

Back