Bir uçurumun kıyısında gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum.. :(

Alışkanlıktan kopamıyorsunuz belli ki. Saçma sapan bir insanla beraberlik sürdürüyorsunuz. Aynaya bakıp ben bunlara layık miyim diye bir sorun. Cevabınıza göre hareket edersiniz.

diyoprum ya kopamıyorum ki elimde değil öyle bağlamış ki kendine resmen koşturuyor bende durduramadan kendimi koşuyorum
Sen bilirsin o zaman...
Ben eskiden gururumdan dolayı çok yanlışlar yaptığımı düşünürdüm.
Ama demekki gurur iyi bişeymiş.

nasıl koptun nasıl tuttun kendini nasıl dayandın anlatır mısın
Canım benim ilt ilişkim çok kötüydü travma yaşattı bana resmen ondan tecrübeliydim çok peşine düşersem bana saygı duymayacağını biliyordum .2 gün arasam sonra aklımı başıma alıp kendimi çekebiliyordum + kişisel gelişim kitapları çok okudum yine ilk ilişkim gibi rezil bir hale düşmemek için. Duygularımı kontrol etmeyi öğrendim kitaplar sayesinde. En son yine beni bıraktığında kpss tercihlerimi değiştirip onun bulunduğu şehiri silip çok zıt bir şehir yazdım ve direkt yazdığım yere atandım. Muhtemelen bu davr. yapmamı beklemiyordu. Yani silmemi aklının ucuna getirmemiştir eminim. O orayı yazıp oraya gelip peşine düşeceğimi sürekli
Yollarına çıkıp ne olur diye yalvaracağımı düşündü. Bende tam tersi davrandım tabi şoka girdi. Sürekli aramaya sormaya başladı. Ben ise içten içe bu istemediğim şehirde olmamın tek sebebi o diye daha çok kinlendim . Tellerini açmak gelmemeye başladı içimden . Sonra hiç açmaz oldum bitirdim ona da söyledim 14 ay oldu bitireli . Hala peşimde evlenmek istiyor. O zamanlar aşık değildi öyle olduğunu söylüyordu sadece ama şuan köpek gibi aşık tabiri caizse. Ama iş işten geçti. Benim için herşeyin büyüsü bozuldu.

Allah aşkına neden bu kadar ezdiyor bu kadınlar kendini anlam veremiyorum sanki dünyada başka erkek yok gibi gidip saplanıyorsunuz dengesizlere sonra acı çeke çeke aynı ilişkiye defalarca başlıyorsunuz. Mazoşist misiniz? Eşini seven bir kadın olarak söylüyorum;
Böyle dengesiz bir adamı yakınımda hayatımda bir dk tutmam def ederim. Şu ölümüne saplanmak nedir zaten anlam veremiyorum. Bir insan vazgeçmeyi bilmeli kendini sevmeli biraz. Saf mısınız nesiniz bir de 'seviyor biliyorum' demişsiniz.
Ne sevgisi allah aşkına?
Bir an önce çıkın hayal dünyanızdan.
Olayı bu kadar dramatikleştirmeye gerek yok.
Karşınızda adam olmayı becerememiş bir mahluk var.
Yapılması gereken tek şey o mahluktan kurtulmak.

Boşta kaldıkça sana gelmiş, seni hep cepte görüyor. Totosu arşa değer yakında. Allah aşkına böyle öküze gençliğini heba etme. Aramamak, sormamak, cavap vermemek, engellemek çok zor olmasa gerek. Biraz ıstikrar.

PEKİ NE YAPTINIZ NASIL UZAK DURDUNUZ İLETİŞİMİ NASIL KESTİNİZ SOSYAL MEDYA FALAN ARAMALAR TAKİP NASIL TTTUNUZ SOĞUTTUNUZ KENDİNİZİ

PEKİ NE YAPTINIZ NASIL UZAK DURDUNUZ İLETİŞİMİ NASIL KESTİNİZ SOSYAL MEDYA FALAN ARAMALAR TAKİP NASIL TTTUNUZ SOĞUTTUNUZ KENDİNİZİ
Canım dediğim gibi kendimi kötü hissedip ona her yazmak istediğimde . Kişisel gelişim okudum. İlişkiler hakkında genel itibari ile. Bağlanmama olsun, peşinden koşmama gibi şeyler içeren. İnstagram, faceten engelledim kitapları okudukça zaten onu takip etmek aklıma gelmiyordu beni rahatlatıyordu. Bir whatsaptan bakıyordum bazençevrimiçi gördüğüm çok oluyordu bazen saatlerce online, ama yazmıyordum işte kendime bir çizelge yapmıştım mesela. 1 den 180 güne kadar yazdım her onu aramadığım gün için yeşile boyuyordum ararsam kırmızı yapcam dedim. Bu 180 güne kadar hiç aramazsam ondan kurtulmuş olucam dedim . 6ay sonuçta ş, başardımda aramadım hatta 30günden sonra gerek bile kalmadı çizelgeye falan, aramak gelmiyordu zaten içimden. Kitapların çok etkisi oldu beni kendime getirdi.

Son düzenleme:
Senin basta hatan nerde biliyormusun "kaçak göçek işler" yapmasina göz yumup cizgiyi kadinla mesajlasmasinda cekmen. Öyle islerle ugrasandan dürüstlük mü beklenir? Kendine deger ver ve düzgün birini bul

Üzüldüm inşallah bir an önce kurtulursunuz bu tabiri caizse büyü gibi durumun içinden. Büyük konuşurdum eskiden benzerini yaşadım rezil oldum herkeslere içim hala sızlıyor sizi ayıplamıyorum ama önerilere kulak verin ne olur. Tecrübelere güvenin. Kolay gelsin.

Sizi sevmiyor! Aşktan gözünüz kör olmuş. Kendinize yazık etmeyin.

Er bu mu yani sana mesaj atınca sevdiğine emin mi oldun hemen onsuz duramadın mı söyleyin bi arkadaşınıza onun yerine size o mesaj atsın eksikliğini hissetmezsiniz Nasıl ilişki bu Allah’ın aşkına YÖK attı atmadı adam belki de evlendi yedi ay da sana öyle mesaj attı hemen mesajla telefonla ilişkiye mi başladın neden yüz yüze görüşme gibi bi olgunuz yok

Seven adam sabahtan akşama kadar her fırsatta arar, sorar merak eder. Hadi hiç vakti olmadı, gece çevrimiçi olacağına sizi arar, mesaj atar. Özür diler. Kendinizi kandırıp durmayın.
Net, sevmiyor. Başkaları ile ilgileniyor.
Çünkü her istediği anda sizi buluyor.
Kaybetse bile 2 güzel lafa tava geleceğinizi çok iyi biliyor.
Hala da çok seviyor- seviliyorum diyorsanız, kapısında yatın kalkın, alsın sizi.

Resmen sizi kuklası yapmış. Bir şekilde gönlünüzü alıyo 1-2 gün iyi sonra yine aynı. Halen beni seviyor mu diyorsunuz. Biraz kendinize saygınız olsun, kendinize değer verin ve o kişiyi unutun bir daha da kesinlikle muhatap dahi olmayın.

Bekle bekle gördüğün yerde atla üstüne hatta ya arkadaşım sevgisinden eminim diyosun da seven erkek böyle bişey mi senin dünyanda.
Sil at hayatından engelle her yerden sevmiyor adam seni aç gözünü.

Sizi defalarca aldatan aramayan sormayan insanın sizi çok sevdiğine eminsiniz gerçekten çok şaşırıyorum böyle insanlara bence bı daha barışın affedin bakalım bu defa ne olacak bı daha ki konunuzu bekliyorum...

Yahu niye silsin çantada kekliksin elinin altındasın işte.
Gel deyince geliyorsun ne güzel.
Çok seviyorsunuz birbirinizi madem evlenin yuva kurun.
Ondan sonra görürsün anyayi konyayı ne güzel geceleri koca yolu bekler güzel güzel aldatilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…