- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilirsin o zaman...diyoprum ya kopamıyorum ki elimde değil öyle bağlamış ki kendine resmen koşturuyor bende durduramadan kendimi koşuyorum
Canım benim ilt ilişkim çok kötüydü travma yaşattı bana resmen ondan tecrübeliydim çok peşine düşersem bana saygı duymayacağını biliyordum .2 gün arasam sonra aklımı başıma alıp kendimi çekebiliyordum + kişisel gelişim kitapları çok okudum yine ilk ilişkim gibi rezil bir hale düşmemek için. Duygularımı kontrol etmeyi öğrendim kitaplar sayesinde. En son yine beni bıraktığında kpss tercihlerimi değiştirip onun bulunduğu şehiri silip çok zıt bir şehir yazdım ve direkt yazdığım yere atandım. Muhtemelen bu davr. yapmamı beklemiyordu. Yani silmemi aklının ucuna getirmemiştir eminim. O orayı yazıp oraya gelip peşine düşeceğimi süreklinasıl koptun nasıl tuttun kendini nasıl dayandın anlatır mısın
Allah aşkına neden bu kadar ezdiyor bu kadınlar kendini anlam veremiyorum sanki dünyada başka erkek yok gibi gidip saplanıyorsunuz dengesizlere sonra acı çeke çeke aynı ilişkiye defalarca başlıyorsunuz. Mazoşist misiniz? Eşini seven bir kadın olarak söylüyorum;Sizlere daha önce defalarca anlatmıştım nişanlıydım gece yarısı bir kadınla msjlarını yakalamıştım nişan atmıştım çocuk kaçak göçek işler yapıyordu o kadınla msjların da şifre olduğunu söyledi ama yinede affetmedim ayrıldım onu dinlemedim hiç tek seferde bitirdim .. sonrasında çok zor günler geçirdim zehirdi her günüm .. Her gün bana gelecek diye bekledim çünkü çok seviyordum dayanamıyordum onsuz .. Benden sonra bir sürü kızla oldu konuştu ama sonra 2 ay sonra geri geldi ben sırf yakaladığım şeyleri kanıtları yüzüne vurmak için onu affettim.. Bir hafta geçirdik sonra baktım sürekli çevrimiçi yine aynı şeyler birileriyle konuşmalar ilgisizlik falan bende ayrıldım yine çünkü gücüm kalmamıştı tükeniyordum artık kafamı sürekli ona yormaktan kendimi kaybetmiştim takıntı haline gelmişti.. Sonra karar aldım ölsem de dönmeyecem unutacam diye kendime söz verdim onu da onun arkadaşını da her yerden sildim .. Ama kendimi ne kadar zorlasam da yine hergün düşünüyordum onu bekliyordum çok özlüyordum anılarımız aklıma geliyordu ağlıyordum zor zor 7 ay geçirdim ama bu 7 ay içinde çocuğun arkadaşı aniden aradı reddettim çocuk takip isteği attı reddettim karşıma çıktı ilgilenmedim bir sürü şey yaptı ama kendime söz verdim tuttum içim yana yana .. Sonra bu bana aniden bayram msjı attı bende onun bayramını kuladım eski anılardan konu açılmaya başladı ama aşırı ilgiliydi üzerime nasıl titriyor anlatamam telefonu kapatmıyor sürekli msj atıyor çok aşırı ilgi gülme duygu. İnandım bu defa değişmiş dedim bende çok sevdiğim için dayanamadım bunu affettim ilk iki gün her şey çok güzeldi üçüncü gün eski umursamazlık ilgisizlik başladı yine .. söz vermiştik birbirimize o kendini bende kendimi düzeltecektim ben onu sıkmayacaktım o da umursamaz olmayacaktı.. Ama üçüncü gün değişti her şey ben sözümde durdum aramıyordum ara demiyordum onun aramasını bekliyordum trip atmıyordum sürekli anlayış gösteriyordum ama o sözünde durmadı sabah günaydın msjından sonra geceye kadar ne arama ne msj yoktu ilk gün sordum neden diye ailenlesin rahatsız etmeyeyim dedim dedi, ikinci gün neden dedim çok yoğundum dedi gün boyu 2 dk olmadı mı dedim hayır dedi sabah 11 den gece 1 e kadar hiç vaktim olmadı dedi .. Sabah erkenden işe gitmeme rağmen onu saatlerce bekliyordum gece uykusuz kalıp konuşuyordum .. Ve son gün yine gün boyu hiç aramadı bekledim gece 1 oldu hala ses yok ama whatsappta çevrimiçi dayanamadım ben sözümde durdum boğmadım sıkmadım seni dedim ama sen başkalarına çevrimiçi bana 1 e kadar tek msj dahi mi atamıyorsun dedim off yoruldum bilmem ne dedi umursamaz cevaplar minnetsiz konuşmalar yaptı bende tersledim ve bitti... Şuan çok kötüyüm ona inandım değişti dedim yine güvendim kaptırdım kendimi ama onun umrunda değil ne arıyor ne soruyor gece 1lere kadar ses yok ama çevrimiçi benim ne yaptığımdan nereye gittiğimden haberi yok merak etmiyor yine sabredemedim kendimi tutamadım bitirdim .. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum onu son defa görmeyi çok istiyorum ama silip engellesem mi her yerden beklesem mi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum .. Beni sevdiğini çok iyi biliyorum eminim ama neden bu kadar beni zaafımdan vuruyor aramıyor sormuyor merak etmiyor biliyor ben kendimi yiyip bitiriyorum ama o tutuyor dayanıyor hiç belli etmiyor ayrıldığımız zamanda bensiz duramıyor herkese beni söylüyo siz olsaydınız ne yapardınız gün içinde sadece 1 defa gece 1 de arayan biri lütfen söyleyin bana onsuzda duramıyorum onunla mahvoluyorum bunun amacı nedir bir insan severken nasıl bir kızı bu hale getirir
Boşta kaldıkça sana gelmiş, seni hep cepte görüyor. Totosu arşa değer yakında. Allah aşkına böyle öküze gençliğini heba etme. Aramamak, sormamak, cavap vermemek, engellemek çok zor olmasa gerek. Biraz ıstikrar.Sizlere daha önce defalarca anlatmıştım nişanlıydım gece yarısı bir kadınla msjlarını yakalamıştım nişan atmıştım çocuk kaçak göçek işler yapıyordu o kadınla msjların da şifre olduğunu söyledi ama yinede affetmedim ayrıldım onu dinlemedim hiç tek seferde bitirdim .. sonrasında çok zor günler geçirdim zehirdi her günüm .. Her gün bana gelecek diye bekledim çünkü çok seviyordum dayanamıyordum onsuz .. Benden sonra bir sürü kızla oldu konuştu ama sonra 2 ay sonra geri geldi ben sırf yakaladığım şeyleri kanıtları yüzüne vurmak için onu affettim.. Bir hafta geçirdik sonra baktım sürekli çevrimiçi yine aynı şeyler birileriyle konuşmalar ilgisizlik falan bende ayrıldım yine çünkü gücüm kalmamıştı tükeniyordum artık kafamı sürekli ona yormaktan kendimi kaybetmiştim takıntı haline gelmişti.. Sonra karar aldım ölsem de dönmeyecem unutacam diye kendime söz verdim onu da onun arkadaşını da her yerden sildim .. Ama kendimi ne kadar zorlasam da yine hergün düşünüyordum onu bekliyordum çok özlüyordum anılarımız aklıma geliyordu ağlıyordum zor zor 7 ay geçirdim ama bu 7 ay içinde çocuğun arkadaşı aniden aradı reddettim çocuk takip isteği attı reddettim karşıma çıktı ilgilenmedim bir sürü şey yaptı ama kendime söz verdim tuttum içim yana yana .. Sonra bu bana aniden bayram msjı attı bende onun bayramını kuladım eski anılardan konu açılmaya başladı ama aşırı ilgiliydi üzerime nasıl titriyor anlatamam telefonu kapatmıyor sürekli msj atıyor çok aşırı ilgi gülme duygu. İnandım bu defa değişmiş dedim bende çok sevdiğim için dayanamadım bunu affettim ilk iki gün her şey çok güzeldi üçüncü gün eski umursamazlık ilgisizlik başladı yine .. söz vermiştik birbirimize o kendini bende kendimi düzeltecektim ben onu sıkmayacaktım o da umursamaz olmayacaktı.. Ama üçüncü gün değişti her şey ben sözümde durdum aramıyordum ara demiyordum onun aramasını bekliyordum trip atmıyordum sürekli anlayış gösteriyordum ama o sözünde durmadı sabah günaydın msjından sonra geceye kadar ne arama ne msj yoktu ilk gün sordum neden diye ailenlesin rahatsız etmeyeyim dedim dedi, ikinci gün neden dedim çok yoğundum dedi gün boyu 2 dk olmadı mı dedim hayır dedi sabah 11 den gece 1 e kadar hiç vaktim olmadı dedi .. Sabah erkenden işe gitmeme rağmen onu saatlerce bekliyordum gece uykusuz kalıp konuşuyordum .. Ve son gün yine gün boyu hiç aramadı bekledim gece 1 oldu hala ses yok ama whatsappta çevrimiçi dayanamadım ben sözümde durdum boğmadım sıkmadım seni dedim ama sen başkalarına çevrimiçi bana 1 e kadar tek msj dahi mi atamıyorsun dedim off yoruldum bilmem ne dedi umursamaz cevaplar minnetsiz konuşmalar yaptı bende tersledim ve bitti... Şuan çok kötüyüm ona inandım değişti dedim yine güvendim kaptırdım kendimi ama onun umrunda değil ne arıyor ne soruyor gece 1lere kadar ses yok ama çevrimiçi benim ne yaptığımdan nereye gittiğimden haberi yok merak etmiyor yine sabredemedim kendimi tutamadım bitirdim .. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum onu son defa görmeyi çok istiyorum ama silip engellesem mi her yerden beklesem mi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum .. Beni sevdiğini çok iyi biliyorum eminim ama neden bu kadar beni zaafımdan vuruyor aramıyor sormuyor merak etmiyor biliyor ben kendimi yiyip bitiriyorum ama o tutuyor dayanıyor hiç belli etmiyor ayrıldığımız zamanda bensiz duramıyor herkese beni söylüyo siz olsaydınız ne yapardınız gün içinde sadece 1 defa gece 1 de arayan biri lütfen söyleyin bana onsuzda duramıyorum onunla mahvoluyorum bunun amacı nedir bir insan severken nasıl bir kızı bu hale getirir
PEKİ NE YAPTINIZ NASIL UZAK DURDUNUZ İLETİŞİMİ NASIL KESTİNİZ SOSYAL MEDYA FALAN ARAMALAR TAKİP NASIL TTTUNUZ SOĞUTTUNUZ KENDİNİZİCanım benim ilt ilişkim çok kötüydü travma yaşattı bana resmen ondan tecrübeliydim çok peşine düşersem bana saygı duymayacağını biliyordum .2 gün arasam sonra aklımı başıma alıp kendimi çekebiliyordum + kişisel gelişim kitapları çok okudum yine ilk ilişkim gibi rezil bir hale düşmemek için. Duygularımı kontrol etmeyi öğrendim kitaplar sayesinde. En son yine beni bıraktığında kpss tercihlerimi değiştirip onun bulunduğu şehiri silip çok zıt bir şehir yazdım ve direkt yazdığım yere atandım. Muhtemelen bu davr. yapmamı beklemiyordu. Yani silmemi aklının ucuna getirmemiştir eminim. O orayı yazıp oraya gelip peşine düşeceğimi sürekli
Yollarına çıkıp ne olur diye yalvaracağımı düşündü. Bende tam tersi davrandım tabi şoka girdi. Sürekli aramaya sormaya başladı. Ben ise içten içe bu istemediğim şehirde olmamın tek sebebi o diye daha çok kinlendim . Tellerini açmak gelmemeye başladı içimden . Sonra hiç açmaz oldum bitirdim ona da söyledim 14 ay oldu bitireli . Hala peşimde evlenmek istiyor. O zamanlar aşık değildi öyle olduğunu söylüyordu sadece ama şuan köpek gibi aşık tabiri caizse. Ama iş işten geçti. Benim için herşeyin büyüsü bozuldu.
Canım dediğim gibi kendimi kötü hissedip ona her yazmak istediğimde . Kişisel gelişim okudum. İlişkiler hakkında genel itibari ile. Bağlanmama olsun, peşinden koşmama gibi şeyler içeren. İnstagram, faceten engelledim kitapları okudukça zaten onu takip etmek aklıma gelmiyordu beni rahatlatıyordu. Bir whatsaptan bakıyordum bazençevrimiçi gördüğüm çok oluyordu bazen saatlerce online, ama yazmıyordum işte kendime bir çizelge yapmıştım mesela. 1 den 180 güne kadar yazdım her onu aramadığım gün için yeşile boyuyordum ararsam kırmızı yapcam dedim. Bu 180 güne kadar hiç aramazsam ondan kurtulmuş olucam dedim . 6ay sonuçta ş, başardımda aramadım hatta 30günden sonra gerek bile kalmadı çizelgeye falan, aramak gelmiyordu zaten içimden. Kitapların çok etkisi oldu beni kendime getirdi.PEKİ NE YAPTINIZ NASIL UZAK DURDUNUZ İLETİŞİMİ NASIL KESTİNİZ SOSYAL MEDYA FALAN ARAMALAR TAKİP NASIL TTTUNUZ SOĞUTTUNUZ KENDİNİZİ
Er bu mu yani sana mesaj atınca sevdiğine emin mi oldun hemen onsuz duramadın mı söyleyin bi arkadaşınıza onun yerine size o mesaj atsın eksikliğini hissetmezsiniz Nasıl ilişki bu Allah’ın aşkına YÖK attı atmadı adam belki de evlendi yedi ay da sana öyle mesaj attı hemen mesajla telefonla ilişkiye mi başladın neden yüz yüze görüşme gibi bi olgunuz yokSizlere daha önce defalarca anlatmıştım nişanlıydım gece yarısı bir kadınla msjlarını yakalamıştım nişan atmıştım çocuk kaçak göçek işler yapıyordu o kadınla msjların da şifre olduğunu söyledi ama yinede affetmedim ayrıldım onu dinlemedim hiç tek seferde bitirdim .. sonrasında çok zor günler geçirdim zehirdi her günüm .. Her gün bana gelecek diye bekledim çünkü çok seviyordum dayanamıyordum onsuz .. Benden sonra bir sürü kızla oldu konuştu ama sonra 2 ay sonra geri geldi ben sırf yakaladığım şeyleri kanıtları yüzüne vurmak için onu affettim.. Bir hafta geçirdik sonra baktım sürekli çevrimiçi yine aynı şeyler birileriyle konuşmalar ilgisizlik falan bende ayrıldım yine çünkü gücüm kalmamıştı tükeniyordum artık kafamı sürekli ona yormaktan kendimi kaybetmiştim takıntı haline gelmişti.. Sonra karar aldım ölsem de dönmeyecem unutacam diye kendime söz verdim onu da onun arkadaşını da her yerden sildim .. Ama kendimi ne kadar zorlasam da yine hergün düşünüyordum onu bekliyordum çok özlüyordum anılarımız aklıma geliyordu ağlıyordum zor zor 7 ay geçirdim ama bu 7 ay içinde çocuğun arkadaşı aniden aradı reddettim çocuk takip isteği attı reddettim karşıma çıktı ilgilenmedim bir sürü şey yaptı ama kendime söz verdim tuttum içim yana yana .. Sonra bu bana aniden bayram msjı attı bende onun bayramını kuladım eski anılardan konu açılmaya başladı ama aşırı ilgiliydi üzerime nasıl titriyor anlatamam telefonu kapatmıyor sürekli msj atıyor çok aşırı ilgi gülme duygu. İnandım bu defa değişmiş dedim bende çok sevdiğim için dayanamadım bunu affettim ilk iki gün her şey çok güzeldi üçüncü gün eski umursamazlık ilgisizlik başladı yine .. söz vermiştik birbirimize o kendini bende kendimi düzeltecektim ben onu sıkmayacaktım o da umursamaz olmayacaktı.. Ama üçüncü gün değişti her şey ben sözümde durdum aramıyordum ara demiyordum onun aramasını bekliyordum trip atmıyordum sürekli anlayış gösteriyordum ama o sözünde durmadı sabah günaydın msjından sonra geceye kadar ne arama ne msj yoktu ilk gün sordum neden diye ailenlesin rahatsız etmeyeyim dedim dedi, ikinci gün neden dedim çok yoğundum dedi gün boyu 2 dk olmadı mı dedim hayır dedi sabah 11 den gece 1 e kadar hiç vaktim olmadı dedi .. Sabah erkenden işe gitmeme rağmen onu saatlerce bekliyordum gece uykusuz kalıp konuşuyordum .. Ve son gün yine gün boyu hiç aramadı bekledim gece 1 oldu hala ses yok ama whatsappta çevrimiçi dayanamadım ben sözümde durdum boğmadım sıkmadım seni dedim ama sen başkalarına çevrimiçi bana 1 e kadar tek msj dahi mi atamıyorsun dedim off yoruldum bilmem ne dedi umursamaz cevaplar minnetsiz konuşmalar yaptı bende tersledim ve bitti... Şuan çok kötüyüm ona inandım değişti dedim yine güvendim kaptırdım kendimi ama onun umrunda değil ne arıyor ne soruyor gece 1lere kadar ses yok ama çevrimiçi benim ne yaptığımdan nereye gittiğimden haberi yok merak etmiyor yine sabredemedim kendimi tutamadım bitirdim .. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum onu son defa görmeyi çok istiyorum ama silip engellesem mi her yerden beklesem mi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum .. Beni sevdiğini çok iyi biliyorum eminim ama neden bu kadar beni zaafımdan vuruyor aramıyor sormuyor merak etmiyor biliyor ben kendimi yiyip bitiriyorum ama o tutuyor dayanıyor hiç belli etmiyor ayrıldığımız zamanda bensiz duramıyor herkese beni söylüyo siz olsaydınız ne yapardınız gün içinde sadece 1 defa gece 1 de arayan biri lütfen söyleyin bana onsuzda duramıyorum onunla mahvoluyorum bunun amacı nedir bir insan severken nasıl bir kızı bu hale getirir
Psikolojik destek almalısınız. Şuan sağlıklı bir tuh halinde değilsiniz. Gerçekten yaşadığınız duygu aşk Yada sevgi değil emin olunaklım fikrim onda alamıyorum aklımı nasıl unutacam kurtulacam bilmiyorum çıkmazda gibiyim
Sizi defalarca aldatan aramayan sormayan insanın sizi çok sevdiğine eminsiniz gerçekten çok şaşırıyorum böyle insanlara bence bı daha barışın affedin bakalım bu defa ne olacak bı daha ki konunuzu bekliyorum...Sizlere daha önce defalarca anlatmıştım nişanlıydım gece yarısı bir kadınla msjlarını yakalamıştım nişan atmıştım çocuk kaçak göçek işler yapıyordu o kadınla msjların da şifre olduğunu söyledi ama yinede affetmedim ayrıldım onu dinlemedim hiç tek seferde bitirdim .. sonrasında çok zor günler geçirdim zehirdi her günüm .. Her gün bana gelecek diye bekledim çünkü çok seviyordum dayanamıyordum onsuz .. Benden sonra bir sürü kızla oldu konuştu ama sonra 2 ay sonra geri geldi ben sırf yakaladığım şeyleri kanıtları yüzüne vurmak için onu affettim.. Bir hafta geçirdik sonra baktım sürekli çevrimiçi yine aynı şeyler birileriyle konuşmalar ilgisizlik falan bende ayrıldım yine çünkü gücüm kalmamıştı tükeniyordum artık kafamı sürekli ona yormaktan kendimi kaybetmiştim takıntı haline gelmişti.. Sonra karar aldım ölsem de dönmeyecem unutacam diye kendime söz verdim onu da onun arkadaşını da her yerden sildim .. Ama kendimi ne kadar zorlasam da yine hergün düşünüyordum onu bekliyordum çok özlüyordum anılarımız aklıma geliyordu ağlıyordum zor zor 7 ay geçirdim ama bu 7 ay içinde çocuğun arkadaşı aniden aradı reddettim çocuk takip isteği attı reddettim karşıma çıktı ilgilenmedim bir sürü şey yaptı ama kendime söz verdim tuttum içim yana yana .. Sonra bu bana aniden bayram msjı attı bende onun bayramını kuladım eski anılardan konu açılmaya başladı ama aşırı ilgiliydi üzerime nasıl titriyor anlatamam telefonu kapatmıyor sürekli msj atıyor çok aşırı ilgi gülme duygu. İnandım bu defa değişmiş dedim bende çok sevdiğim için dayanamadım bunu affettim ilk iki gün her şey çok güzeldi üçüncü gün eski umursamazlık ilgisizlik başladı yine .. söz vermiştik birbirimize o kendini bende kendimi düzeltecektim ben onu sıkmayacaktım o da umursamaz olmayacaktı.. Ama üçüncü gün değişti her şey ben sözümde durdum aramıyordum ara demiyordum onun aramasını bekliyordum trip atmıyordum sürekli anlayış gösteriyordum ama o sözünde durmadı sabah günaydın msjından sonra geceye kadar ne arama ne msj yoktu ilk gün sordum neden diye ailenlesin rahatsız etmeyeyim dedim dedi, ikinci gün neden dedim çok yoğundum dedi gün boyu 2 dk olmadı mı dedim hayır dedi sabah 11 den gece 1 e kadar hiç vaktim olmadı dedi .. Sabah erkenden işe gitmeme rağmen onu saatlerce bekliyordum gece uykusuz kalıp konuşuyordum .. Ve son gün yine gün boyu hiç aramadı bekledim gece 1 oldu hala ses yok ama whatsappta çevrimiçi dayanamadım ben sözümde durdum boğmadım sıkmadım seni dedim ama sen başkalarına çevrimiçi bana 1 e kadar tek msj dahi mi atamıyorsun dedim off yoruldum bilmem ne dedi umursamaz cevaplar minnetsiz konuşmalar yaptı bende tersledim ve bitti... Şuan çok kötüyüm ona inandım değişti dedim yine güvendim kaptırdım kendimi ama onun umrunda değil ne arıyor ne soruyor gece 1lere kadar ses yok ama çevrimiçi benim ne yaptığımdan nereye gittiğimden haberi yok merak etmiyor yine sabredemedim kendimi tutamadım bitirdim .. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum onu son defa görmeyi çok istiyorum ama silip engellesem mi her yerden beklesem mi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum .. Beni sevdiğini çok iyi biliyorum eminim ama neden bu kadar beni zaafımdan vuruyor aramıyor sormuyor merak etmiyor biliyor ben kendimi yiyip bitiriyorum ama o tutuyor dayanıyor hiç belli etmiyor ayrıldığımız zamanda bensiz duramıyor herkese beni söylüyo siz olsaydınız ne yapardınız gün içinde sadece 1 defa gece 1 de arayan biri lütfen söyleyin bana onsuzda duramıyorum onunla mahvoluyorum bunun amacı nedir bir insan severken nasıl bir kızı bu hale getirir
Yahu niye silsin çantada kekliksin elinin altındasın işte.işte her şey için çok geç tamamen şımarttım onu kendini bi şey sanmaya başladı resmen beni peşinde koşturuyor bende aşık olduğum için koşuyorum yol gösterenim de yok çıkmazdayım dün gece bitirdim yine ama silemiyorum onu o da silmiyor beni