Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir uçurumun kıyısında gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum.. :(
- Konu Sahibi eylul2468
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
Sizinki sevgi degil alişkanlik insan kendine dur demesini bilmeli ve sen artik durmalisin ney bu bulunmaz hint kumasimi? Birak gitsin hatta iteleki daha hizli uzaklasin sende onune bak aklini basina al.Sevgi Aşk Saygi Guven bunlar guzel seylerdir acitmaz kirmaz incitmez sizinki sadece aliskanlik.
- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
- 18
Sen şu anki vaziyetini aşktan, sevgiden zannediyorsun ama hiç normal değilsin. Saplantı haline getirmişsin. Psikolojik destek alarak çözebileceğine eminimSizlere daha önce defalarca anlatmıştım nişanlıydım gece yarısı bir kadınla msjlarını yakalamıştım nişan atmıştım çocuk kaçak göçek işler yapıyordu o kadınla msjların da şifre olduğunu söyledi ama yinede affetmedim ayrıldım onu dinlemedim hiç tek seferde bitirdim .. sonrasında çok zor günler geçirdim zehirdi her günüm .. Her gün bana gelecek diye bekledim çünkü çok seviyordum dayanamıyordum onsuz .. Benden sonra bir sürü kızla oldu konuştu ama sonra 2 ay sonra geri geldi ben sırf yakaladığım şeyleri kanıtları yüzüne vurmak için onu affettim.. Bir hafta geçirdik sonra baktım sürekli çevrimiçi yine aynı şeyler birileriyle konuşmalar ilgisizlik falan bende ayrıldım yine çünkü gücüm kalmamıştı tükeniyordum artık kafamı sürekli ona yormaktan kendimi kaybetmiştim takıntı haline gelmişti.. Sonra karar aldım ölsem de dönmeyecem unutacam diye kendime söz verdim onu da onun arkadaşını da her yerden sildim .. Ama kendimi ne kadar zorlasam da yine hergün düşünüyordum onu bekliyordum çok özlüyordum anılarımız aklıma geliyordu ağlıyordum zor zor 7 ay geçirdim ama bu 7 ay içinde çocuğun arkadaşı aniden aradı reddettim çocuk takip isteği attı reddettim karşıma çıktı ilgilenmedim bir sürü şey yaptı ama kendime söz verdim tuttum içim yana yana .. Sonra bu bana aniden bayram msjı attı bende onun bayramını kuladım eski anılardan konu açılmaya başladı ama aşırı ilgiliydi üzerime nasıl titriyor anlatamam telefonu kapatmıyor sürekli msj atıyor çok aşırı ilgi gülme duygu. İnandım bu defa değişmiş dedim bende çok sevdiğim için dayanamadım bunu affettim ilk iki gün her şey çok güzeldi üçüncü gün eski umursamazlık ilgisizlik başladı yine .. söz vermiştik birbirimize o kendini bende kendimi düzeltecektim ben onu sıkmayacaktım o da umursamaz olmayacaktı.. Ama üçüncü gün değişti her şey ben sözümde durdum aramıyordum ara demiyordum onun aramasını bekliyordum trip atmıyordum sürekli anlayış gösteriyordum ama o sözünde durmadı sabah günaydın msjından sonra geceye kadar ne arama ne msj yoktu ilk gün sordum neden diye ailenlesin rahatsız etmeyeyim dedim dedi, ikinci gün neden dedim çok yoğundum dedi gün boyu 2 dk olmadı mı dedim hayır dedi sabah 11 den gece 1 e kadar hiç vaktim olmadı dedi .. Sabah erkenden işe gitmeme rağmen onu saatlerce bekliyordum gece uykusuz kalıp konuşuyordum .. Ve son gün yine gün boyu hiç aramadı bekledim gece 1 oldu hala ses yok ama whatsappta çevrimiçi dayanamadım ben sözümde durdum boğmadım sıkmadım seni dedim ama sen başkalarına çevrimiçi bana 1 e kadar tek msj dahi mi atamıyorsun dedim off yoruldum bilmem ne dedi umursamaz cevaplar minnetsiz konuşmalar yaptı bende tersledim ve bitti... Şuan çok kötüyüm ona inandım değişti dedim yine güvendim kaptırdım kendimi ama onun umrunda değil ne arıyor ne soruyor gece 1lere kadar ses yok ama çevrimiçi benim ne yaptığımdan nereye gittiğimden haberi yok merak etmiyor yine sabredemedim kendimi tutamadım bitirdim .. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum onu son defa görmeyi çok istiyorum ama silip engellesem mi her yerden beklesem mi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum .. Beni sevdiğini çok iyi biliyorum eminim ama neden bu kadar beni zaafımdan vuruyor aramıyor sormuyor merak etmiyor biliyor ben kendimi yiyip bitiriyorum ama o tutuyor dayanıyor hiç belli etmiyor ayrıldığımız zamanda bensiz duramıyor herkese beni söylüyo siz olsaydınız ne yapardınız gün içinde sadece 1 defa gece 1 de arayan biri lütfen söyleyin bana onsuzda duramıyorum onunla mahvoluyorum bunun amacı nedir bir insan severken nasıl bir kızı bu hale getirir
Sizlere daha önce defalarca anlatmıştım nişanlıydım gece yarısı bir kadınla msjlarını yakalamıştım nişan atmıştım çocuk kaçak göçek işler yapıyordu o kadınla msjların da şifre olduğunu söyledi ama yinede affetmedim ayrıldım onu dinlemedim hiç tek seferde bitirdim .. sonrasında çok zor günler geçirdim zehirdi her günüm .. Her gün bana gelecek diye bekledim çünkü çok seviyordum dayanamıyordum onsuz .. Benden sonra bir sürü kızla oldu konuştu ama sonra 2 ay sonra geri geldi ben sırf yakaladığım şeyleri kanıtları yüzüne vurmak için onu affettim.. Bir hafta geçirdik sonra baktım sürekli çevrimiçi yine aynı şeyler birileriyle konuşmalar ilgisizlik falan bende ayrıldım yine çünkü gücüm kalmamıştı tükeniyordum artık kafamı sürekli ona yormaktan kendimi kaybetmiştim takıntı haline gelmişti.. Sonra karar aldım ölsem de dönmeyecem unutacam diye kendime söz verdim onu da onun arkadaşını da her yerden sildim .. Ama kendimi ne kadar zorlasam da yine hergün düşünüyordum onu bekliyordum çok özlüyordum anılarımız aklıma geliyordu ağlıyordum zor zor 7 ay geçirdim ama bu 7 ay içinde çocuğun arkadaşı aniden aradı reddettim çocuk takip isteği attı reddettim karşıma çıktı ilgilenmedim bir sürü şey yaptı ama kendime söz verdim tuttum içim yana yana .. Sonra bu bana aniden bayram msjı attı bende onun bayramını kuladım eski anılardan konu açılmaya başladı ama aşırı ilgiliydi üzerime nasıl titriyor anlatamam telefonu kapatmıyor sürekli msj atıyor çok aşırı ilgi gülme duygu. İnandım bu defa değişmiş dedim bende çok sevdiğim için dayanamadım bunu affettim ilk iki gün her şey çok güzeldi üçüncü gün eski umursamazlık ilgisizlik başladı yine .. söz vermiştik birbirimize o kendini bende kendimi düzeltecektim ben onu sıkmayacaktım o da umursamaz olmayacaktı.. Ama üçüncü gün değişti her şey ben sözümde durdum aramıyordum ara demiyordum onun aramasını bekliyordum trip atmıyordum sürekli anlayış gösteriyordum ama o sözünde durmadı sabah günaydın msjından sonra geceye kadar ne arama ne msj yoktu ilk gün sordum neden diye ailenlesin rahatsız etmeyeyim dedim dedi, ikinci gün neden dedim çok yoğundum dedi gün boyu 2 dk olmadı mı dedim hayır dedi sabah 11 den gece 1 e kadar hiç vaktim olmadı dedi .. Sabah erkenden işe gitmeme rağmen onu saatlerce bekliyordum gece uykusuz kalıp konuşuyordum .. Ve son gün yine gün boyu hiç aramadı bekledim gece 1 oldu hala ses yok ama whatsappta çevrimiçi dayanamadım ben sözümde durdum boğmadım sıkmadım seni dedim ama sen başkalarına çevrimiçi bana 1 e kadar tek msj dahi mi atamıyorsun dedim off yoruldum bilmem ne dedi umursamaz cevaplar minnetsiz konuşmalar yaptı bende tersledim ve bitti... Şuan çok kötüyüm ona inandım değişti dedim yine güvendim kaptırdım kendimi ama onun umrunda değil ne arıyor ne soruyor gece 1lere kadar ses yok ama çevrimiçi benim ne yaptığımdan nereye gittiğimden haberi yok merak etmiyor yine sabredemedim kendimi tutamadım bitirdim .. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum onu son defa görmeyi çok istiyorum ama silip engellesem mi her yerden beklesem mi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum .. Beni sevdiğini çok iyi biliyorum eminim ama neden bu kadar beni zaafımdan vuruyor aramıyor sormuyor merak etmiyor biliyor ben kendimi yiyip bitiriyorum ama o tutuyor dayanıyor hiç belli etmiyor ayrıldığımız zamanda bensiz duramıyor herkese beni söylüyo siz olsaydınız ne yapardınız gün içinde sadece 1 defa gece 1 de arayan biri lütfen söyleyin bana onsuzda duramıyorum onunla mahvoluyorum bunun amacı nedir bir insan severken nasıl bir kızı bu hale getirir
Bacım sen ilk aldatilmadan sonraki bütün aldatilmalari hakketmişsin. Buna bi dur de ya da bu böyle uzaar gider. O çocuk seni sevmiyor bu arada
- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Yahu nisanli degilsin evli degilsin ki cabala ugras diyim en guzeli bastan gormussun kisiliksizligini hemen yol ver cunku bu seni hep uzerSizlere daha önce defalarca anlatmıştım nişanlıydım gece yarısı bir kadınla msjlarını yakalamıştım nişan atmıştım çocuk kaçak göçek işler yapıyordu o kadınla msjların da şifre olduğunu söyledi ama yinede affetmedim ayrıldım onu dinlemedim hiç tek seferde bitirdim .. sonrasında çok zor günler geçirdim zehirdi her günüm .. Her gün bana gelecek diye bekledim çünkü çok seviyordum dayanamıyordum onsuz .. Benden sonra bir sürü kızla oldu konuştu ama sonra 2 ay sonra geri geldi ben sırf yakaladığım şeyleri kanıtları yüzüne vurmak için onu affettim.. Bir hafta geçirdik sonra baktım sürekli çevrimiçi yine aynı şeyler birileriyle konuşmalar ilgisizlik falan bende ayrıldım yine çünkü gücüm kalmamıştı tükeniyordum artık kafamı sürekli ona yormaktan kendimi kaybetmiştim takıntı haline gelmişti.. Sonra karar aldım ölsem de dönmeyecem unutacam diye kendime söz verdim onu da onun arkadaşını da her yerden sildim .. Ama kendimi ne kadar zorlasam da yine hergün düşünüyordum onu bekliyordum çok özlüyordum anılarımız aklıma geliyordu ağlıyordum zor zor 7 ay geçirdim ama bu 7 ay içinde çocuğun arkadaşı aniden aradı reddettim çocuk takip isteği attı reddettim karşıma çıktı ilgilenmedim bir sürü şey yaptı ama kendime söz verdim tuttum içim yana yana .. Sonra bu bana aniden bayram msjı attı bende onun bayramını kuladım eski anılardan konu açılmaya başladı ama aşırı ilgiliydi üzerime nasıl titriyor anlatamam telefonu kapatmıyor sürekli msj atıyor çok aşırı ilgi gülme duygu. İnandım bu defa değişmiş dedim bende çok sevdiğim için dayanamadım bunu affettim ilk iki gün her şey çok güzeldi üçüncü gün eski umursamazlık ilgisizlik başladı yine .. söz vermiştik birbirimize o kendini bende kendimi düzeltecektim ben onu sıkmayacaktım o da umursamaz olmayacaktı.. Ama üçüncü gün değişti her şey ben sözümde durdum aramıyordum ara demiyordum onun aramasını bekliyordum trip atmıyordum sürekli anlayış gösteriyordum ama o sözünde durmadı sabah günaydın msjından sonra geceye kadar ne arama ne msj yoktu ilk gün sordum neden diye ailenlesin rahatsız etmeyeyim dedim dedi, ikinci gün neden dedim çok yoğundum dedi gün boyu 2 dk olmadı mı dedim hayır dedi sabah 11 den gece 1 e kadar hiç vaktim olmadı dedi .. Sabah erkenden işe gitmeme rağmen onu saatlerce bekliyordum gece uykusuz kalıp konuşuyordum .. Ve son gün yine gün boyu hiç aramadı bekledim gece 1 oldu hala ses yok ama whatsappta çevrimiçi dayanamadım ben sözümde durdum boğmadım sıkmadım seni dedim ama sen başkalarına çevrimiçi bana 1 e kadar tek msj dahi mi atamıyorsun dedim off yoruldum bilmem ne dedi umursamaz cevaplar minnetsiz konuşmalar yaptı bende tersledim ve bitti... Şuan çok kötüyüm ona inandım değişti dedim yine güvendim kaptırdım kendimi ama onun umrunda değil ne arıyor ne soruyor gece 1lere kadar ses yok ama çevrimiçi benim ne yaptığımdan nereye gittiğimden haberi yok merak etmiyor yine sabredemedim kendimi tutamadım bitirdim .. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum onu son defa görmeyi çok istiyorum ama silip engellesem mi her yerden beklesem mi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum .. Beni sevdiğini çok iyi biliyorum eminim ama neden bu kadar beni zaafımdan vuruyor aramıyor sormuyor merak etmiyor biliyor ben kendimi yiyip bitiriyorum ama o tutuyor dayanıyor hiç belli etmiyor ayrıldığımız zamanda bensiz duramıyor herkese beni söylüyo siz olsaydınız ne yapardınız gün içinde sadece 1 defa gece 1 de arayan biri lütfen söyleyin bana onsuzda duramıyorum onunla mahvoluyorum bunun amacı nedir bir insan severken nasıl bir kızı bu hale getirir
- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- 298
- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Ona dönmeyerek iyi kalpli bi kız nasıl kaybedilirmiş göstereceksin yalama olmuş artık o yapıyo sen affediyosun sevgi saygı kaybetme korkusu hiçbi halt kalmamış kiişte her gelişinde affettim bunda da affetim bu defa nasıl davranacam bilmiyorum o da umursamaz beni çok iyi biliyor yine aynı şeyler oldu dedi yine aynı dedi ne yapacam birdirdi dün gece ama silemedim
Denenmiş denenir mi
Sen affettim dedikçe ben gerildim yorulur insan ayrıl barış ayrıl barış
Yeni aşklara yelken aç
- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
Vazgeçemiyosan aldatılmayı ve ilgisizliği kabul edip silik yaşayacaksın. Ayrılırsan karşına seni gerçekten seven biri çıkacak ve mutlu olacaksınSizlere daha önce defalarca anlatmıştım nişanlıydım gece yarısı bir kadınla msjlarını yakalamıştım nişan atmıştım çocuk kaçak göçek işler yapıyordu o kadınla msjların da şifre olduğunu söyledi ama yinede affetmedim ayrıldım onu dinlemedim hiç tek seferde bitirdim .. sonrasında çok zor günler geçirdim zehirdi her günüm .. Her gün bana gelecek diye bekledim çünkü çok seviyordum dayanamıyordum onsuz .. Benden sonra bir sürü kızla oldu konuştu ama sonra 2 ay sonra geri geldi ben sırf yakaladığım şeyleri kanıtları yüzüne vurmak için onu affettim.. Bir hafta geçirdik sonra baktım sürekli çevrimiçi yine aynı şeyler birileriyle konuşmalar ilgisizlik falan bende ayrıldım yine çünkü gücüm kalmamıştı tükeniyordum artık kafamı sürekli ona yormaktan kendimi kaybetmiştim takıntı haline gelmişti.. Sonra karar aldım ölsem de dönmeyecem unutacam diye kendime söz verdim onu da onun arkadaşını da her yerden sildim .. Ama kendimi ne kadar zorlasam da yine hergün düşünüyordum onu bekliyordum çok özlüyordum anılarımız aklıma geliyordu ağlıyordum zor zor 7 ay geçirdim ama bu 7 ay içinde çocuğun arkadaşı aniden aradı reddettim çocuk takip isteği attı reddettim karşıma çıktı ilgilenmedim bir sürü şey yaptı ama kendime söz verdim tuttum içim yana yana .. Sonra bu bana aniden bayram msjı attı bende onun bayramını kuladım eski anılardan konu açılmaya başladı ama aşırı ilgiliydi üzerime nasıl titriyor anlatamam telefonu kapatmıyor sürekli msj atıyor çok aşırı ilgi gülme duygu. İnandım bu defa değişmiş dedim bende çok sevdiğim için dayanamadım bunu affettim ilk iki gün her şey çok güzeldi üçüncü gün eski umursamazlık ilgisizlik başladı yine .. söz vermiştik birbirimize o kendini bende kendimi düzeltecektim ben onu sıkmayacaktım o da umursamaz olmayacaktı.. Ama üçüncü gün değişti her şey ben sözümde durdum aramıyordum ara demiyordum onun aramasını bekliyordum trip atmıyordum sürekli anlayış gösteriyordum ama o sözünde durmadı sabah günaydın msjından sonra geceye kadar ne arama ne msj yoktu ilk gün sordum neden diye ailenlesin rahatsız etmeyeyim dedim dedi, ikinci gün neden dedim çok yoğundum dedi gün boyu 2 dk olmadı mı dedim hayır dedi sabah 11 den gece 1 e kadar hiç vaktim olmadı dedi .. Sabah erkenden işe gitmeme rağmen onu saatlerce bekliyordum gece uykusuz kalıp konuşuyordum .. Ve son gün yine gün boyu hiç aramadı bekledim gece 1 oldu hala ses yok ama whatsappta çevrimiçi dayanamadım ben sözümde durdum boğmadım sıkmadım seni dedim ama sen başkalarına çevrimiçi bana 1 e kadar tek msj dahi mi atamıyorsun dedim off yoruldum bilmem ne dedi umursamaz cevaplar minnetsiz konuşmalar yaptı bende tersledim ve bitti... Şuan çok kötüyüm ona inandım değişti dedim yine güvendim kaptırdım kendimi ama onun umrunda değil ne arıyor ne soruyor gece 1lere kadar ses yok ama çevrimiçi benim ne yaptığımdan nereye gittiğimden haberi yok merak etmiyor yine sabredemedim kendimi tutamadım bitirdim .. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum onu son defa görmeyi çok istiyorum ama silip engellesem mi her yerden beklesem mi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum .. Beni sevdiğini çok iyi biliyorum eminim ama neden bu kadar beni zaafımdan vuruyor aramıyor sormuyor merak etmiyor biliyor ben kendimi yiyip bitiriyorum ama o tutuyor dayanıyor hiç belli etmiyor ayrıldığımız zamanda bensiz duramıyor herkese beni söylüyo siz olsaydınız ne yapardınız gün içinde sadece 1 defa gece 1 de arayan biri lütfen söyleyin bana onsuzda duramıyorum onunla mahvoluyorum bunun amacı nedir bir insan severken nasıl bir kızı bu hale getirir
- 3 Ocak 2017
- 75
- 103
- 93
- 29