• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir uçurumun kıyısında gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum.. :(

Yapmayın ama yaa.
Bir kez daha dönmeyin lütfen.
Hiç mi kendinize sevginiz saygınız yok.
Kırmızı halı serse dönmeyin.
Hattınızı değiştirin.
Yaz geliyor tatile filan çıkın,kimlerle vakit geçirmekten hoşlanırsınız?
Onlarla olun.
Uzaklaşın,beyin olarak da...
Lütfen...
Okurken patladım,yazık gençliğinize.
diyorum ya elimde değil biliyorum kötü biri biliyorum oynuyor resmen benimle karakteri de böyle ilk gün aşırı ilgi sonra aniden kesiyor beni resmen süründürüyor gece saat 1 de arıyor müsait değildim yoğundum bilmem ne diyor

Beni sevdiğini biliorum mu Allahini seversen yazdıklarını bir oku seven adamın yapacağı şeyler mi bir erkek seviyorsa asla bu kadar kontak kurmadan yapamaz resmen olsa da olur olmasa da olursunuz onun için kendinize eziyet ediyorsunuz kendinize saygı gösterin dönmeyin daha çivi çiviyi sokecekse düzgün birileriyle konuşun en azında dönmesenize yardımcı olur

Siz gerçekten sevildiğinize emin misiniz? Bence sizi sevmiyor sadece ilginiz hoşuna gidiyor. O kaçıyor siz kovalıyorsunuz.
Egosunu şişiriyorsunuz o da bundan vazgeçemiyor.
Ayrıca fazlasıyla takıntı haline gelmiş çocuk sizde. Ulaşılmaz oldukça gözünüz de büyümüş.
Yapılacak şey ortada bu sefer geri dönmeyeceksiniz. Tabi yapabilirseniz.
işte nasıl yapacam bilmiyorum ama yapmam lazım onu biliyorum dayanamıyorum onsuz eskiler aklıma geliyor bi de yanyana çok mutluyuz çok

Ah güzel evladım.

Huyu huyuna, yolu yoluna...
Yaşın yahut eğitimin ne bilmiyorum. Kendini geliştir, önüne bak. Ne seveceğin insanlar daha karşına çıkacak.
24 yaşındayım üniversite mezunuyum mükemmel bir ailem var onun ise berbat bi ailesi kendisi de tehlikeli berbat biri ama nasıl oluyorsa vazgeçemiyorum kopamıyorum onsuz duramıyorum yanyana çok mutluyuz ama görüşmediğimiz zamanalr zehir beni bekletmeleri sürekli başkalarıyla konuşmaları beni değersiz görmesi değer vermemesi

Adam bariz baskalariyla konusuyor ve uzgunum ama seni yedekte tutuyor cunku ne yaparsa yapsin onu sevecek affedecek biri var...
Kendine biraz olsun saygin varsa sil heryerden engeli bas gitsin!
yapamıyorum deniyorum ama yine kaldırıyorum

Beni sevdiğini biliorum mu Allahini seversen yazdıklarını bir oku seven adamın yapacağı şeyler mi bir erkek seviyorsa asla bu kadar kontak kurmadan yapamaz resmen olsa da olur olmasa da olursunuz onun için kendinize eziyet ediyorsunuz kendinize saygı gösterin dönmeyin daha çivi çiviyi sokecekse düzgün birileriyle konuşun en azında dönmesenize yardımcı olur
deniyorum başkalarına da ısınamıyorum çevremde o kadar güzel insanlar var ama ısınamıyorum ona ait gibi hissediyorum kendimi

işte kopamıyorum ki bir türlü bırakamıyoprum kendimi zorluyorum ama yapamıyorum çok istiyorum onunla olmayı barışıyoruz gecem gündüzüm zehir ne onunla ne onsuz olmuyor işte ama görüp bunları yüzüne söylemeyi çok istiyorum 7 aydır hiç görmedim

Senin sorunun psikolojik.
Saplantılısın, aşırı bağlanma problemin var.
Bir psikiyatri uzmanıyla görüş.
Derdinin dermanı bu boş herifte değil, doktorda.

siz şu içinde sürekli "cafe" kelimesi geçen konuları açan üyesiniz hatırladım.
sizde çok ama çok ciddi takıntı olmuş bu durum. sevilmediğinizi kabul etmekle işe başlayın, sonrası çorap söküğü gibi gelir.
düşünüyorum ama bi görseniz davranışlarını konuşmalarını beni en çok bu adams eviyor dedirtiyor bazenn

Evet evet sizsiz duramiyor sizi seviyor sirf kendini tutup aramiyir yoksa ohooo yolunuza guller dokecek belli masallah... Kusura bakmayin da hala napayim diyorsaniz care bir uzmanla gorusmek bence...

diyorum ya elimde değil biliyorum kötü biri biliyorum oynuyor resmen benimle karakteri de böyle ilk gün aşırı ilgi sonra aniden kesiyor beni resmen süründürüyor gece saat 1 de arıyor müsait değildim yoğundum bilmem ne diyor
Aşkı yaşamak varken böylesi bir manyağın oyuncağı olmak mı tercihin?
Burda sevgi yok.
Herkes tercihini yaşar;)
Biz de sevdik,herkes sevdi.
Ama aşklar biter bazen.
Kah karşıdaki bitirir.
Kah zaman ayırır,kah birileri.
Sizinki de bitti kabullenin.
Yeni bir sayfa açın.
Vallahi uzaktan bakınca size çok kızdım.
İniallah dönersiniz bu koca yanlıştan.

Canım kesinlikle seni sevmiyor öncelikle, seni kırmadan yazmaya çalışıyorum. Aynı davr. bana eski erkek arkadaşım yapardı. Eski konularımda görürsün bakarsan. Bazen arar bazen aramaz çok az iletişim kurabiliyorduk. Kurduğumuzda beni çok sevdiğini söylerdi sonra yine aramazdı. Gel zaman git zaman ben koptum bir şekilde ondan.1,5 yıl çektim sanırım onu . Sonra içim soğudu ona karşı şimdi hayatımda başkası var tabii o bilmiyor. Bana sürekli yazıyor sana çok aşığım o zamankine aşk zannediyordum ama değilmiş diyor. Yani bende olmadığını anladığım için ayrılmıştım. Bence geriye bakma. Boşver senin hayatına daha iyileri girer üzme kendini. Bak benim hayatıma daha iyisi girdi. Ve o çok pişman hala.

Lütfen barışma sakın
nasıl koptun nasıl tuttun kendini nasıl dayandın anlatır mısın

Sizi sevmiyor. Sevgi böyle bir şey değil. Siz de sevmiyorsunuz. Resmen sizde bu kişi saplantı olmuş. Nedir bu ölümüne ask onsu hiç yapamam tavırları bunu da anlamıyorum. Başka biri illaki vardır. Sizi daha mutlu edebilecek birini kaçırıyor olabilirsiniz. Duygular çok değerlidir. Aşkı sevgiyi dilenerek ayağa düşünmeyin. Aşkta yeri geldi mi gurur vardır evet. Yok diyen halt etmiş. Aldatilip umursanmayinc ak kişiye dönmek çok büyük haksızlık. Duygularınız bu kadar değersiz mi?
evet büyük saplantı oldu kurtulamıyorum sürekli ayrıl barış rezil duruma geldik ama ne birlikte olabiliyoruz ne ayrı kalabiliyoruz onunla olmasını çok istiyorum ama 2 gün sonra zehir gibi geceler geçiriyorum bütün günüm onu beklemek düşünmekle geçiyor beni merak etmiyor kıskanmıyor

Nasıl eminsin arkadaşım seven insan hic böyle yaparmı sevdiğine,elinde oyuncak olmuşsun resmen bırak artık zorlama erkmi yok sana hak ettiğin değeri verecek,tepene cıkarmışsın resmen acı cekmek ateşe atlamak istiyorsan buyur devam et bekle hayat senin hayatın ne diyeyim başka
haklısınız bende bunların çok farkındayım inanın bana ama elimde olmayan bir şey tutamıyorum kendimi durduramıyorumaffediyorum sonra hemen kaptırıyorum

Burda sevgi yok.
Herkes tercihini yaşar:KK66:
Ama aşklar biter bazen.
Kah karşıdaki bitirir.
Yeni bir sayfa açın.
Burda sevgi yok.
Herkes tercihini yaşar:KK66:
Ama aşklar biter bazen.
Kah karşıdaki bitirir.
Yeni bir sayfa açın.

diyoprum ya kopamıyorum ki elimde değil öyle bağlamış ki kendine resmen koşturuyor bende durduramadan kendimi koşuyorum

diyoprum ya kopamıyorum ki elimde değil öyle bağlamış ki kendine resmen koşturuyor bende durduramadan kendimi koşuyorum
Sorun ne biliyor musunuz? Sizi kosturmak gibi bir derdi yok. Sizi ekde etmek gibi bir derdi yok. Hatta siz onun umrunda bile degilsiniz. Hazirsiniz. Adam alo dediginde boynuna atlayacak olansiniz. O da ohhh elin kadinlariyla geziyor tozuyor. Ortamda baska kiz bulamadi mi 2 3 gun sizle egleniyor. Sonra baskasini buluyor ve gidiyor. Hani ben umursamaz davraniyim da cildirsin. Ben aramayim da bana baglansin vs vs derdi degil. Umrunda dahi degilsiniz. Bunu kabul etmelisiniz. Kendinize cok ama cok buyuk saygisizlik ediyorsunuz. Kendinizi bu kadar dusurmeyin lutfen. Bi de okumus akilli kizlarimiz boyle yapiyor ya cok uzuluyorum cok....

Bunların olmasına sen izin veriyorsun ayrı olmak seni üzüyorda yedekte olmak üzmüyor mu biraz gurur ya memlekette adam kalmamıs gibi böyle sevgi de sevgili de olmaz sonra cok vurursun kafana umarım karsına dogru biri cıkar

Acı çekmen çok normal. Ki en güzeli bu acıyı şimdi yaşayıp bitirmen. Hepimiz yaşadık bir şekilde bu dertleri. Söylemek istediğim şeyleri herkes yazmış zaten. Üzgünüm ama biri değil birileri var. Onlarlayken sen aradığında beni sıkıyorsun diyorlar ben hep öyle gördüm. Halbuki senin isteğin çok normal ama işte paşanın keyfi bozuluyor. Sevmiyor seni. Sadece birisin. Gelirsin gidersin. Sen onun avucundasın. Kaybetmek istemediği sen değil diğerleri, ortamı. Yanlız kalınca seni arayıp gazını alıyor tabiri caizse. Nasılsa beni seviyor diyor. Bu bir hastalık bana göre. Yalnız kalamıyor bazı insanlar. Sürekli elinin altında ilgi gösteren biri oluyor ve kendileri hep başkalarının peşinden koşuyor. Yaptığı şeyi aldatmak olarak görmüyor. Arkadaşlarımla takılıyorum ne var bunda diye düşünüyor. Sevmeni anlıyorum, kapılmanı anlıyorum ama artık kendine gelmen lazım bunu da sen anla. Ben ilk nişanı atınca köpek gibi acı çektim hastanelik oldum derdimden. Ama geçti. Geçiyormuş. İkinci nişanı bile attım. Üçüncüde evlendim:) boşver diyemem. Veremezsin zaten acını yaşa ama kendini tut. Kendine hep şunu hatırlat “geçecek” ne acılar geçti gitti be... insanlar eşlerinin evlatlarını anne babalarını kaybetti ama yaşadılar bir şekilde. Hatta eşini kaybeden zamanla evlendi, evladını kaybeden yeniden doğurdu. Bu hayat işte. Seninki çok küçük bir acı. Allah başka dert vermesin ama yaşamadığın için bunu hayatın boyunca yaşayabileceğin en büyük acı gibi görüyorsun. Değil. Sana çok büyük samimiyetle söylüyorum eeeeeen fazla üç ay sonra ayak serçe parmağını sert yere çarpınca hissettiğin acı, şuanki acıdan daha büyük olacak. Dönme tekrar. Ben genç kızlara çok üzülüyorum kendilerini bile isteye ateşe atıyorlar. Lütfen dönme. Lütfen. Sana değer veren biri mutlaka çıkacak. Ha çıkmazsa da çıkmaz. Hiç evlenmeden çalışıp misler gibi yaşayan o kadar çok güçlü kadınlar var ki. Bende dedim onsuz ölürüm diye. Ama bak ölmedim. Hiç sevemem artık diyordum. Aşık oldum harika bir adama. Evlendim. İşimiz iyi. Maddi durumumuz çok iyi. Çok güzel sade bir evim var, arabamızı aldık. Kuş bile sahiplendim :KK68: eşimle her fırsatta geziyoruz. Arabamızda karton bardaklarımız, kahvelerimiz hazırdır. Hemen su kaynatıp termosa çıkarız. Bir gün bile boşluk olsa en yakın ile gidip meşhur yemekleri tadıyoruz. Bunları seninde yaşamak hakkın. Saçma sapan biriyle neden kendini heba ediyorsun. Allahıma binnnnlerce kere şükür. Ben o nişanı atmayıp kahır çekseydim şimdi dertten yüz kilo olmuş üç çocukla annem para versin de kendime çocuğuma kıyafet alayım diye beklerdim. Benden daha akılsız değilsin sadece tecrübesizsin. Bu kadar insan seni hiç tanımadan iyiliğini düşünüyor kendine yazık etme. Önce ondan kurtul. Sonra iş bul. Mesleğinle alakalı olmasa da en kolay şu yaz aylarında garsonluk olabilir. Kafanı dağıt. Onu çok aramanın bir sebebi de boş olman. Kendini boş bırakma. Bak uzun uzun yazdım üşenmedim. Bu kadar tavsiye var herkes kendince en iyisini yazmış. Sana en uygun olanı seç ve öyle davran. Ama ne olursa olsun onu bırak artık. Seni daha fazla aşağıya çekmesine izin verme. :KK5:

Back