• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir uçurumun kıyısında gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum.. :(

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Sizlere daha önce defalarca anlatmıştım nişanlıydım gece yarısı bir kadınla msjlarını yakalamıştım nişan atmıştım çocuk kaçak göçek işler yapıyordu o kadınla msjların da şifre olduğunu söyledi ama yinede affetmedim ayrıldım onu dinlemedim hiç tek seferde bitirdim .. sonrasında çok zor günler geçirdim zehirdi her günüm .. Her gün bana gelecek diye bekledim çünkü çok seviyordum dayanamıyordum onsuz .. Benden sonra bir sürü kızla oldu konuştu ama sonra 2 ay sonra geri geldi ben sırf yakaladığım şeyleri kanıtları yüzüne vurmak için onu affettim.. Bir hafta geçirdik sonra baktım sürekli çevrimiçi yine aynı şeyler birileriyle konuşmalar ilgisizlik falan bende ayrıldım yine çünkü gücüm kalmamıştı tükeniyordum artık kafamı sürekli ona yormaktan kendimi kaybetmiştim takıntı haline gelmişti.. Sonra karar aldım ölsem de dönmeyecem unutacam diye kendime söz verdim onu da onun arkadaşını da her yerden sildim .. Ama kendimi ne kadar zorlasam da yine hergün düşünüyordum onu bekliyordum çok özlüyordum anılarımız aklıma geliyordu ağlıyordum zor zor 7 ay geçirdim ama bu 7 ay içinde çocuğun arkadaşı aniden aradı reddettim çocuk takip isteği attı reddettim karşıma çıktı ilgilenmedim bir sürü şey yaptı ama kendime söz verdim tuttum içim yana yana .. Sonra bu bana aniden bayram msjı attı bende onun bayramını kuladım eski anılardan konu açılmaya başladı ama aşırı ilgiliydi üzerime nasıl titriyor anlatamam telefonu kapatmıyor sürekli msj atıyor çok aşırı ilgi gülme duygu. İnandım bu defa değişmiş dedim bende çok sevdiğim için dayanamadım bunu affettim ilk iki gün her şey çok güzeldi üçüncü gün eski umursamazlık ilgisizlik başladı yine .. söz vermiştik birbirimize o kendini bende kendimi düzeltecektim ben onu sıkmayacaktım o da umursamaz olmayacaktı.. Ama üçüncü gün değişti her şey ben sözümde durdum aramıyordum ara demiyordum onun aramasını bekliyordum trip atmıyordum sürekli anlayış gösteriyordum ama o sözünde durmadı sabah günaydın msjından sonra geceye kadar ne arama ne msj yoktu ilk gün sordum neden diye ailenlesin rahatsız etmeyeyim dedim dedi, ikinci gün neden dedim çok yoğundum dedi gün boyu 2 dk olmadı mı dedim hayır dedi sabah 11 den gece 1 e kadar hiç vaktim olmadı dedi .. Sabah erkenden işe gitmeme rağmen onu saatlerce bekliyordum gece uykusuz kalıp konuşuyordum .. Ve son gün yine gün boyu hiç aramadı bekledim gece 1 oldu hala ses yok ama whatsappta çevrimiçi dayanamadım ben sözümde durdum boğmadım sıkmadım seni dedim ama sen başkalarına çevrimiçi bana 1 e kadar tek msj dahi mi atamıyorsun dedim off yoruldum bilmem ne dedi umursamaz cevaplar minnetsiz konuşmalar yaptı bende tersledim ve bitti... Şuan çok kötüyüm ona inandım değişti dedim yine güvendim kaptırdım kendimi ama onun umrunda değil ne arıyor ne soruyor gece 1lere kadar ses yok ama çevrimiçi benim ne yaptığımdan nereye gittiğimden haberi yok merak etmiyor yine sabredemedim kendimi tutamadım bitirdim .. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum onu son defa görmeyi çok istiyorum ama silip engellesem mi her yerden beklesem mi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum .. Beni sevdiğini çok iyi biliyorum eminim ama neden bu kadar beni zaafımdan vuruyor aramıyor sormuyor merak etmiyor biliyor ben kendimi yiyip bitiriyorum ama o tutuyor dayanıyor hiç belli etmiyor ayrıldığımız zamanda bensiz duramıyor herkese beni söylüyo siz olsaydınız ne yapardınız gün içinde sadece 1 defa gece 1 de arayan biri lütfen söyleyin bana onsuzda duramıyorum onunla mahvoluyorum bunun amacı nedir bir insan severken nasıl bir kızı bu hale getirir

Allah aşkına şöyle hıyarların bi tarafını kaldırmayın. Biraz kendinizi sevin yahu

Adam saatlerce çevrimiçi, size yazmıyor napıyor pardon? Alenen aldatıyor işte. Bırakın çapsız karaktersiz herifin teki. Siz bu kadar değersiz misiniz?

Ayrıca şu "beni seviyor eminim" özgüveni nerden geliyor bir anlasam Gece gündüz beni arayıp duran merak eden sözlüm için bu lafları etmiyorum ben. Kendinize karşı dürüst olun.

-seviyorsa- bile sorumsuzluğunu şimdiden göstererek size sinyal yollamış. o yollamasa bile evren bir şekilde yolluyor zaten.
ne yapacaksın; önceki yaptığın gibi onu silip iletişim yollarını kesmek, döndüğünde de hayatını yeniden mahvetmesine izin vermemek.

Son düzenleme:
Sen şaka mısın?
Aldatılmışsın ne sevgisi?
7 ay ayrı kaldığın adama 3 günde tekrar ne ara bu kadar bağlandın?
Çok güzel dalgasını geçmiş seninle.
Hala son kez görmek istiyorum diyorsun .
Ne için?
Daha fazla seninle oynamasına izin vermek için?
Sevgisinden de eminmişsin, pehh bu da sevgiyse hiçbişey bilmiyorum ben.
Saçmalama, hadi toparlan, kendine gel.
Saplantı içinde debelenip duruyorsun, gerekirse yardım al.
Bu adamdan bir cacık olmaz.
Sıkıldıkça gelip gönül eğlendiriyor seninle.
Bu kadar değersiz misin sen?
Sevgi falan yok ortada kusura bakma.
Aşırı bağımlı sen ve karaktersiz bir adamdan başka birşey yok.

Yapmayın ama yaa.
Bir kez daha dönmeyin lütfen.
Hiç mi kendinize sevginiz saygınız yok.
Kırmızı halı serse dönmeyin.
Hattınızı değiştirin.
Yaz geliyor tatile filan çıkın,kimlerle vakit geçirmekten hoşlanırsınız?
Onlarla olun.
Uzaklaşın,beyin olarak da...
Lütfen...
Okurken patladım,yazık gençliğinize.

Siz gerçekten sevildiğinize emin misiniz? Bence sizi sevmiyor sadece ilginiz hoşuna gidiyor. O kaçıyor siz kovalıyorsunuz.
Egosunu şişiriyorsunuz o da bundan vazgeçemiyor.
Ayrıca fazlasıyla takıntı haline gelmiş çocuk sizde. Ulaşılmaz oldukça gözünüz de büyümüş.
Yapılacak şey ortada bu sefer geri dönmeyeceksiniz. Tabi yapabilirseniz.

Sizlere daha önce defalarca anlatmıştım nişanlıydım gece yarısı bir kadınla msjlarını yakalamıştım nişan atmıştım çocuk kaçak göçek işler yapıyordu o kadınla msjların da şifre olduğunu söyledi ama yinede affetmedim ayrıldım onu dinlemedim hiç tek seferde bitirdim .. sonrasında çok zor günler geçirdim zehirdi her günüm .. Her gün bana gelecek diye bekledim çünkü çok seviyordum dayanamıyordum onsuz .. Benden sonra bir sürü kızla oldu konuştu ama sonra 2 ay sonra geri geldi ben sırf yakaladığım şeyleri kanıtları yüzüne vurmak için onu affettim.. Bir hafta geçirdik sonra baktım sürekli çevrimiçi yine aynı şeyler birileriyle konuşmalar ilgisizlik falan bende ayrıldım yine çünkü gücüm kalmamıştı tükeniyordum artık kafamı sürekli ona yormaktan kendimi kaybetmiştim takıntı haline gelmişti.. Sonra karar aldım ölsem de dönmeyecem unutacam diye kendime söz verdim onu da onun arkadaşını da her yerden sildim .. Ama kendimi ne kadar zorlasam da yine hergün düşünüyordum onu bekliyordum çok özlüyordum anılarımız aklıma geliyordu ağlıyordum zor zor 7 ay geçirdim ama bu 7 ay içinde çocuğun arkadaşı aniden aradı reddettim çocuk takip isteği attı reddettim karşıma çıktı ilgilenmedim bir sürü şey yaptı ama kendime söz verdim tuttum içim yana yana .. Sonra bu bana aniden bayram msjı attı bende onun bayramını kuladım eski anılardan konu açılmaya başladı ama aşırı ilgiliydi üzerime nasıl titriyor anlatamam telefonu kapatmıyor sürekli msj atıyor çok aşırı ilgi gülme duygu. İnandım bu defa değişmiş dedim bende çok sevdiğim için dayanamadım bunu affettim ilk iki gün her şey çok güzeldi üçüncü gün eski umursamazlık ilgisizlik başladı yine .. söz vermiştik birbirimize o kendini bende kendimi düzeltecektim ben onu sıkmayacaktım o da umursamaz olmayacaktı.. Ama üçüncü gün değişti her şey ben sözümde durdum aramıyordum ara demiyordum onun aramasını bekliyordum trip atmıyordum sürekli anlayış gösteriyordum ama o sözünde durmadı sabah günaydın msjından sonra geceye kadar ne arama ne msj yoktu ilk gün sordum neden diye ailenlesin rahatsız etmeyeyim dedim dedi, ikinci gün neden dedim çok yoğundum dedi gün boyu 2 dk olmadı mı dedim hayır dedi sabah 11 den gece 1 e kadar hiç vaktim olmadı dedi .. Sabah erkenden işe gitmeme rağmen onu saatlerce bekliyordum gece uykusuz kalıp konuşuyordum .. Ve son gün yine gün boyu hiç aramadı bekledim gece 1 oldu hala ses yok ama whatsappta çevrimiçi dayanamadım ben sözümde durdum boğmadım sıkmadım seni dedim ama sen başkalarına çevrimiçi bana 1 e kadar tek msj dahi mi atamıyorsun dedim off yoruldum bilmem ne dedi umursamaz cevaplar minnetsiz konuşmalar yaptı bende tersledim ve bitti... Şuan çok kötüyüm ona inandım değişti dedim yine güvendim kaptırdım kendimi ama onun umrunda değil ne arıyor ne soruyor gece 1lere kadar ses yok ama çevrimiçi benim ne yaptığımdan nereye gittiğimden haberi yok merak etmiyor yine sabredemedim kendimi tutamadım bitirdim .. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum onu son defa görmeyi çok istiyorum ama silip engellesem mi her yerden beklesem mi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum .. Beni sevdiğini çok iyi biliyorum eminim ama neden bu kadar beni zaafımdan vuruyor aramıyor sormuyor merak etmiyor biliyor ben kendimi yiyip bitiriyorum ama o tutuyor dayanıyor hiç belli etmiyor ayrıldığımız zamanda bensiz duramıyor herkese beni söylüyo siz olsaydınız ne yapardınız gün içinde sadece 1 defa gece 1 de arayan biri lütfen söyleyin bana onsuzda duramıyorum onunla mahvoluyorum bunun amacı nedir bir insan severken nasıl bir kızı bu hale getirir

Ah güzel evladım.

Huyu huyuna, yolu yoluna...
Yaşın yahut eğitimin ne bilmiyorum. Kendini geliştir, önüne bak. Ne seveceğin insanlar daha karşına çıkacak.

seviyorsa bile sorumsuzluğunu şimdiden göstererek size sinyal yollamış. o yollamasa bile evren bir şekilde yolluyor zaten.
ne yapacaksın; önceki yaptığın gibi onu silip iletişim yollarını kesmek, döndüğünde de hayatını yeniden mahvetmesine izin vermemek.
işte her gelişinde affettim bunda da affetim bu defa nasıl davranacam bilmiyorum o da umursamaz beni çok iyi biliyor yine aynı şeyler oldu dedi yine aynı dedi ne yapacam birdirdi dün gece ama silemedim

Allah aşkına şöyle hıyarların bi tarafını kaldırmayın. Biraz kendinizi sevin yahu

Adam saatlerce çevrimiçi, size yazmıyor napıyor pardon? Alenen aldatıyor işte. Bırakın çapsız karaktersiz herifin teki. Siz bu kadar değersiz misiniz?

Ayrıca şu "beni seviyor eminim" özgüveni nerden geliyor bir anlasam Gece gündüz beni arayıp duran merak eden sözlüm için bu lafları etmiyorum ben. Kendinize karşı dürüst olun.
işte her şey için çok geç tamamen şımarttım onu kendini bi şey sanmaya başladı resmen beni peşinde koşturuyor bende aşık olduğum için koşuyorum yol gösterenim de yok çıkmazdayım dün gece bitirdim yine ama silemiyorum onu o da silmiyor beni

Seni sevdiği falan yok, kendini kandırma. Çocuğun hayatında başkaları var , boşta kaldığı an sana geliyor sonra tekrar başka Kişiler hayatına girdiğinde sana ihtiyacı kalmıyor. Aklını başına topla hayatına bak. Adam mı yok memlekette ?
aklım fikrim onda alamıyorum aklımı nasıl unutacam kurtulacam bilmiyorum çıkmazda gibiyim

siz şu içinde sürekli "cafe" kelimesi geçen konuları açan üyesiniz hatırladım.
sizde çok ama çok ciddi takıntı olmuş bu durum. sevilmediğinizi kabul etmekle işe başlayın, sonrası çorap söküğü gibi gelir.

Canım kesinlikle seni sevmiyor öncelikle, seni kırmadan yazmaya çalışıyorum. Aynı davr. bana eski erkek arkadaşım yapardı. Eski konularımda görürsün bakarsan. Bazen arar bazen aramaz çok az iletişim kurabiliyorduk. Kurduğumuzda beni çok sevdiğini söylerdi sonra yine aramazdı. Gel zaman git zaman ben koptum bir şekilde ondan.1,5 yıl çektim sanırım onu . Sonra içim soğudu ona karşı şimdi hayatımda başkası var tabii o bilmiyor. Bana sürekli yazıyor sana çok aşığım o zamankine aşk zannediyordum ama değilmiş diyor. Yani bende olmadığını anladığım için ayrılmıştım. Bence geriye bakma. Boşver senin hayatına daha iyileri girer üzme kendini. Bak benim hayatıma daha iyisi girdi. Ve o çok pişman hala.

Lütfen barışma sakın

Sizi sevmiyor. Sevgi böyle bir şey değil. Siz de sevmiyorsunuz. Resmen sizde bu kişi saplantı olmuş. Nedir bu ölümüne ask onsu hiç yapamam tavırları bunu da anlamıyorum. Başka biri illaki vardır. Sizi daha mutlu edebilecek birini kaçırıyor olabilirsiniz. Duygular çok değerlidir. Aşkı sevgiyi dilenerek ayağa düşünmeyin. Aşkta yeri geldi mi gurur vardır evet. Yok diyen halt etmiş. Aldatilip umursanmayinc ak kişiye dönmek çok büyük haksızlık. Duygularınız bu kadar değersiz mi?

Okurken sinir oldum
Ya ac artık gözlerini aç.Adam seni sevmiyor.
Ayrıca hic inanmıyorum onun sana bayram mesaji attığına bence sen attin o mesajı.
Ya lutfen bir erkege karşı bu kadar kücültmeyin kendinizi .

Nasıl eminsin arkadaşım seven insan hic böyle yaparmı sevdiğine,elinde oyuncak olmuşsun resmen bırak artık zorlama erkmi yok sana hak ettiğin değeri verecek,tepene cıkarmışsın resmen acı cekmek ateşe atlamak istiyorsan buyur devam et bekle hayat senin hayatın ne diyeyim başka

Sen şaka mısın?
Aldatılmışsın ne sevgisi?
7 ay ayrı kaldığın adama 3 günde tekrar ne ara bu kadar bağlandın?
Çok güzel dalgasını geçmiş seninle.
Hala son kez görmek istiyorum diyorsun .
Ne için?
Daha fazla seninle oynamasına izin vermek için?
Sevgisinden de eminmişsin, pehh bu da sevgiyse hiçbişey bilmiyorum ben.
Saçmalama, hadi toparlan, kendine gel.
Saplantı içinde debelenip duruyorsun, gerekirse yardım al.
Bu adamdan bir cacık olmaz.
Sıkıldıkça gelip gönül eğlendiriyor seninle.
Bu kadar değersiz misin sen?
Sevgi falan yok ortada kusura bakma.
Aşırı bağımlı sen ve karaktersiz bir adamdan başka birşey yok.
işte kopamıyorum ki bir türlü bırakamıyoprum kendimi zorluyorum ama yapamıyorum çok istiyorum onunla olmayı barışıyoruz gecem gündüzüm zehir ne onunla ne onsuz olmuyor işte ama görüp bunları yüzüne söylemeyi çok istiyorum 7 aydır hiç görmedim

Back