Bir türlü yoluna koyamadığım evliliğim

Hastanedesiniz galiba.Geçmiş olsun .Allah şifa versin yavrunuza.Umarım verdiğiniz bütün maddi manevi emeklerin karşılığını alırsınız.
Çok zor çok yıpratıcı bir süreç üstüne eşinizin tahammül edilemez davranışları daha da zorlaştırmış hayatınızı.Önceliğiniz çocuğunuz olmuş onun iyileşmesi için gereken şeyleri tek kalınca yapamam diye korkuyorsunuz.

Bu işlerin ne kadar zor olduğunu biliyorum benimde hasta bir oğlum var.Raporları her ay alınması gereken ilaçları ,maması, bezi ,hiç bitmeyen doktor kontrolleri Allahtan onların çoğunu eşim hallediyor.Banyosunu ,altını değiştirmesini,mamasını hazırlamayı beraber yapıyoruz ya da kim müsaitse o yapıyor.

Bir ilaç için önce rapor yazdırıp yurtdışından geldiği için karşı tarafa geçip sıra bekleyip almak falan kolay işler değil.Benimde eşimle sorunlarım var.En başından beri var birde ailede hasta çocuk olunca hayat daha da zor oluyor.Milletin kocasıyla eğlenmelere tatillere gittiği zamanlarda basit şeyleri sorun yaptıklarında sen hep ciddi işlerle uğraşıyorsun.Hayatının önemli bir bölümünü hastanede sinir stres içinde geçiriyorsun.Zaman zaman bende ayrılsam tek bakabilirmiyim diye düşünüyorum.Bende çalışıyorum.Seni çok iyi anlıyorum.

Yalnız şu durumda eşinin tahammül edilebilir bir tarafı kalmamış canım.İşin içine şiddette girmiş.En ufak bir anlayış yardım.v.s yok.Ağzına geleni söyleyen git diyen bir adam var.Çocuğuna ne kadar üzüldüğünü ,pişmanlık yaşamak istemediğini görüyorum ama inan düzelecek gibi gözükmüyor eşin.Ayrılman gerektiğini düşünüyorum ve asla işini bırakma.Sevgiler

ruh hastası diyorum

Önerilerin için sağolasın oğlun için de çok üzüldüm anne olunca dünyadaki bütün çocukların annesi olursun der bi arkadaşım her çocuk iyi olsun mıtlu olsun isteersin Rabbim hakkkımızda hayırlısını nasip etsin

Yavrumuza rabbim şifa versin
Öncelikle siz mutlu olmalısınız ki o da mutlu olsun
Eve hafta bir kadın alın ütü temizlik yapsın
Eşiniz başta mirin kırın eder ama boşver sen yavrunla ilgilen
Çocuğa göre yemek yap o zaten beğenmiyor
Mantıklı olan su anda boşanmaman
akılli ol önce kendini ve oğlunu dusun
Onu duymamazlıktan gel
Kendine bak psikolojik yardım al

Onun cahilce soylemleri sizi uzmesin. Siz bundan sonra nasil mutlu yasarim nasil bir hayat istiyorum kendime diye dusunun. Bu arada bosanmaya karar verirseniz cocugun nafakasini da isteyin. Tazminat da isteyin. Hakaretleri ispat icin bir tanik gosterin. Takilarinizi da isteyebilirsiniz. Bundan sonra kendinizi ve cocugunuzu dusunun. Nankor insana ne soyleseniz fayda etmez.

Yemek yapmazsam kıyametleri koparır temİzlikçi kadını denedim ama çenesi bitmedi bırakmak zorunda kaldım inanın kendim yardım almam için vakit bile ayıramıyorum aylardır belim ağrıyor ona bile gidemem bu sene annemde yok hiç vakit bulamam herhalde yinede sağolun

Anneni çocuğa bakması için ikna edemezmisin acaba.Senin halinden anlaması lazım.Kocanın dediklerini kulak ardı edemez mi?
yaklaşık 3 yıldır kulak ardı etti kardeşimin okul naklini aldı artık çok geç ben de istemiyorum kendi annesi gelince baş köşede oturtur işten gelir ben yapardım benim annemi hizmetçi gibi kullandı suyunu bile istedi zoruna gidiyor annemin damadına hizmet etmek iyilik bilmediği için

Bunlar gerçekten kadını köle zannediyor .Pes artık annenden de su istiyorsa .Kadın bıkmıştır.

düğünde takılan 7-8 milyarı harcadı 15 çeyrekle beraber bilezikleri vermedim almaak için uğraşıyor ama vermiyorum onlar oğlumun ilerde lazım olabilir diye

Zaten bu tür şeyler aileden geçiyor artık normal görmeye başlıyorlar.Sevgi ortamında büyüseler farklı olurdu.Sizde durum ne peki hala şiddet uyguluyor mu?
evet kesinlikle haklısınız en son 3 ay önce oldu ama her tartışmada canın dAyak istiyor diye laf vurduruyor

İlla evde duracağım diyorsan ya duymamazlıktan geleceksin sadece kendini ve çocuğunu düşüneceksin ya da altta kalmayıp ağzının payını vereceksin.Cevap vermedikçe de iyice ezebilir bilmiyorum üstü bıyık altı sakal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…