• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü yoluna koyamadığım evliliğim

Annem kardeşimi memlekete aldırdı lise okuyor artık bakmıycam daha bundan sonra aldıramaz babası oğlunun fiziki bakımını yapmıyor ama tedavi için il dışına birlikte koşturuyoruz sürekli araştıruyoruz farklı illerde dr gidiyoruz dr mız profesör haliyle ücretli bu konuda parası esirgemez ben o olmadığı süreçte bu kadarını yapamazsam diye korkuyorum siz yazın ben takip ediyorum uzun süre cevap veremeyebilirim hastanede yatıyoruz yine ateşlendi enfeksiyondan görüşmek üzere

Allah yardımcınız olsun, oğlunuza sa şifa versin.
Kocanız sizi bu şekilde hayattan bezdirmeye devam ettikçe sizin çocuğunuza bakmak için de gücünüz kalmayacakki :(
Oysa ona güçlü, mutlu bir anne gerek.
Bu şartlar altında zor..

Üzüldüm gerçekten, Allah kolaylık versin, kurtarsın bu cendereden..

Allah yardımcınız olsun diyerek başlıyorum söze. Böyle başlayan bir evliliğe neden çocuk yaptın onu hiç anlamış değilim. Babasını çocuk tabi ki sever, sürekli onunla oynayan o. Anne her zaman büyüğünce sevilen tarafta oluyor.
Evliliğini çocuk için devam ettirmek bence yanlış, burada çocuğun psikolojisi de tamamen bozuluyor. Ve söyle bir durum var ki ayrılınca çocuk babasında kalır sen de değil. Maddi anlamda o bakar, emin ol buna.
Mutsuz bir çocuk yetiştirmektense senden nefret eden bir çocuğun olması daha mantıklı gelir

(ben mantık açısından bakıyorum, çocuğum olmadığı için biraz katı olabilirim kusura bakmayın(

Ben de sizin gibi düşünüyorum ama öyle görmüyor bu evdeki her şey benim biri gidecekse bu sensin hatta gidemezsin gurursun gibi konuşuyor.

böyle diyen birine en güzel cevap boşanip o malların satılmasıni sağlayıp yasal hakkını almak olur
görür bakalım o zaman kiminmis ev
bence oğlunuzun doktoruna konuşup bir yol cizebilirsiniz kendinize
ayrıca sizi neyle tehdit ediyor
şikayet edin tehdit için

oğlunuza maddi olanakları dışında bir katkısı var mı? şehir dışına kendiniz gidemez misiniz araba kullanmıyor musunuz? yani adamın artısı nedir? o da istemiyor anladığım kadarıyla, en doğrusu boşanmanız ama evladınız iyileşene kadar en azından daha iyi idare edebilmeniz gerekir. evde huzurlu ortam gerekir. madem bekleyeceksiniz oturun konuşun terapiye gidin, eş değil ama en azından kavga etmeyen iki ev arkadaşı olun. evladınız iyileşince yollarınızı ayırın kurtulun.

Allah yardımcınız olsun diyerek başlıyorum söze. Böyle başlayan bir evliliğe neden çocuk yaptın onu hiç anlamış değilim. Babasını çocuk tabi ki sever, sürekli onunla oynayan o. Anne her zaman büyüğünce sevilen tarafta oluyor.
Evliliğini çocuk için devam ettirmek bence yanlış, burada çocuğun psikolojisi de tamamen bozuluyor. Ve söyle bir durum var ki ayrılınca çocuk babasında kalır sen de değil. Maddi anlamda o bakar, emin ol buna.
Mutsuz bir çocuk yetiştirmektense senden nefret eden bir çocuğun olması daha mantıklı gelir

(ben mantık açısından bakıyorum, çocuğum olmadığı için biraz katı olabilirim kusura bakmayın(
Ben de çalışıyorum meb de öğretmenim boşanınca bekar biriyle evlenmek isteyen biri hasta çocuğu niye alsın benden o istese evleneceği kadın ister mi günde 10-15 kaka yapıyor bezini almaya ben yetişemiyorum şimdi 3 yaşımda kaç sene böyle olacağı belli değil annesinden başka kim dayanır bu sürece oğlum beni de seviyor hamdolsun onu bırakırsam o zaman nefret eder oğlum yaşama sebebim bırakabilir miyim onu

Ben de çalışıyorum meb de öğretmenim boşanınca bekar biriyle evlenmek isteyen biri hasta çocuğu niye alsın benden o istese evleneceği kadın ister mi günde 10-15 kaka yapıyor bezini almaya ben yetişemiyorum şimdi 3 yaşımda kaç sene böyle olacağı belli değil annesinden başka kim dayanır bu sürece oğlum beni de seviyor hamdolsun onu bırakırsam o zaman nefret eder oğlum yaşama sebebim bırakabilir miyim onu

O yüzden demedim, geçen yazdığınız mesajda 4500-5000 bin tllerden bahsediyordunuz. O yüzden dedim.
Bu adam sizi aldatıyor mu? Ya da aldattı mı

evet namazında niyazında biri eşim tespitleriniz çok doğru ama bunu ona anlatamıyorum alasa destek olsa problem kalmayacak anlamak nerdee yaptıklarımı beğenmiyor eksik buluyor kötülüyor
Yazıklar olsun.....

Ben de esimle son zamanlarda çok problem yaşadım, o da namaz kılar ve bu durum onun bana karşı daha yumuşak, daha anlayışlı olmasını sağladı çok şükür. İnsallah sizin için de bir gün aynı etkiyi yapar... Dua ediyorum sizin için

sonra söz verince hamile olunca değişeceğini ben de inandım ona ama daha kötü oldu herşey

Sonra düzelir diyen kızlar bakın düzelmiyor daha beter oluyo her şey..

Rabbim hayırlı kapılar açsın önünüzde evladınıza da şifa versin inşallah.. ne desem bilemedim çekilcek cinsten değil..

oğlunuza maddi olanakları dışında bir katkısı var mı? şehir dışına kendiniz gidemez misiniz araba kullanmıyor musunuz? yani adamın artısı nedir? o da istemiyor anladığım kadarıyla, en doğrusu boşanmanız ama evladınız iyileşene kadar en azından daha iyi idare edebilmeniz gerekir. evde huzurlu ortam gerekir. madem bekleyeceksiniz oturun konuşun terapiye gidin, eş değil ama en azından kavga etmeyen iki ev arkadaşı olun. evladınız iyileşince yollarınızı ayırın kurtulun.
ehliyetim var ama alalı çok oldu şoförlük kötü Arabayı o kullanıyor sürekli vermez yani ameliyatlarını profösörlere yaptırdık 30000 tl verdik üç sene önce riskli diye ilaçları gıda takviyesi bezi kremleri her şeyi en pahalısınıdan alıyoruz pişik vb. sorunlardan dolayı dr kontrolleri tetkikleri masraflı çocuk yani

O yüzden demedim, geçen yazdığınız mesajda 4500-5000 bin tllerden bahsediyordunuz. O yüzden dedim.
Bu adam sizi aldatıyor mu? Ya da aldattı mı
Maaşı fazla olunca babaya mı veriyorlar benim gibi bakamaz oğluma daha da çok hasta olur
Bilmiyorum yapmadım diyor aama Allah bilir

Can'ım benim; cesaret et ... Nasıl yaşayacağına karar ver önce. Okurken cok cok hissettim ızdırabını. Tabbim feraha ulaştırsın. Otur ailenle konus ayrılmayı ayrılmamayı... Sen zaten çalışıyormuşsun korkma hic bi seyden. Her seyin sahibi Allah. Yapamam edemem diye boyun eğme. Karar senin... Rabbim seni senden iyi bilir. İnsallah güzel bi yasamın olur oğlunla ...

işiniz zormuş. Allah kolaylık versin. bebeğinize de acil şifalar dilerim. adam niye bu kadar vicdansız birine dönüştü anlamadım. flört dönemi öyle olsa anlardınız. biraz onu önemsemeden yokmuş gibi mi davransanız acaba. bir nevi mantık evliliği yani. boşanmak istemiyorsunuz madem suyuna gitmekten başka çare görünmüyor. başka bir kadınla evlenme isteği nereden çıktı evliyken. çok garip geldi bana eşinizin hali.

Back