Bir türlü yoluna koyamadığım evliliğim

Bence acele karar verme. Iyi dusun. Kendine zaman tani. Onunla mi onsuz mu hayatina devam edersen daha mutlu olursun onu dusun. Eger onsuzlugu secersen kosullarini ayarla oyle hareket et. Gerekirse sen duzenini bozma o gitsin.

evet malesef öyle

Bence acele karar verme. Iyi dusun. Kendine zaman tani. Onunla mi onsuz mu hayatina devam edersen daha mutlu olursun onu dusun. Eger onsuzlugu secersen kosullarini ayarla oyle hareket et. Gerekirse sen duzenini bozma o gitsin.
şu anda olmaz zaten ilerde öyle yapmalı o çıkmaz mecbur ben giderim

Bu adamı önce çivili sopalarla dövüp sonra elektrik mi versem yoksa tam tersini mi yapsam karar veremedim.
Paşaya bak bir de evlilik bitecek diye para biriktiriyor.
Anneniz bakıyor yaranamıyor bakmıyor yaranamıyor, kendi çocuğuma bakayım bana olarak demek yok. Sanki kadın senet yaptı çocuğa bakmaya.
Acaba soruyor mu kendine ben ne yaptım da çocuğum hasta oldu diye?
Atlas gibi her şey omuzlarınızda , belki de bazı ağırlıkları balondan atıp yükselmek gerek...

Allah a havale ettim uzun zaman önce Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…