bence ilk adimi söyle atmalisin madem esinin ayligi güzel.cocguma bakabilmek icin isi birakiyorum diyeceksin. cocugumuzdan önemli degil ve senin maasinla idare ederiz de bence.
ailesine yardim edecegine hic olmazsa maddi yönden sorumlulugunu bilsin sizde bosa yorulmayin gercekten cocuugunuzla ilgilenin.
cok üzüldüm inan ki.
sen caresiz degilsin ona muhtac ve ona mecburda görme kendini allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin.
ev harcalamari vs vs ile ilgili liste yap eline ver sabahlari aksam isten gelirken bunlari al hayatim de. anlasin. harcasin, ödesin.
madem annen kötü oluyo bakmasinda artik cocuga kiymet bilmiyo kocaniz bakicida tutma ilk basta dedigim gibi kendin bak.
eve geldiginde dus alicam gibi seyler söyle cocugu ver kucagina mecbur kalsin vakit gecirmeye alismaya. sorumlulugu sen ögreteceksin ona. alisveris konusundada eger yapmam derse tamam eve gelince cocuga bakarsin ben gider gelirim de.
aglama sakin onun yaninda kararli bir kadin oldugunu güclü oldugunu göster. ama ben güclüyüm ben söyleyim demekle degil kararlarinin arkasinda durarak.
planlar yap aksam gelince cocuk hava almasi lazim yürüyüse cikalim de.....
suan aklima gelen bunlar inan esine cok sinirlendin o yüzden daha sonra devamini yazayim.
allah yardimcin olsun.
dik dur!