• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü yoluna koyamadığım evliliğim

Can'ım benim; cesaret et ... Nasıl yaşayacağına karar ver önce. Okurken cok cok hissettim ızdırabını. Tabbim feraha ulaştırsın. Otur ailenle konus ayrılmayı ayrılmamayı... Sen zaten çalışıyormuşsun korkma hic bi seyden. Her seyin sahibi Allah. Yapamam edemem diye boyun eğme. Karar senin... Rabbim seni senden iyi bilir. İnsallah güzel bi yasamın olur oğlunla ...
Aminler olsun dualarınıza sağolun oğlum biraz toplasa kendini o zaman cesaretim olur ancak kendi mutluluğum için oğlumun sağlığını riske edemiyorum Allah razı olsun

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Öncelikle eğer boşanmaya karar verirseniz çocuğu anneye veriyorlar merak etmeyin. Anne çalışmasa dahi o yaştaki çocuğun velayeti anneye verilir, sadece babası belirli gün ve saatlerde görür çocuğunu. Evlendikten sonra edinilen mallar paylaştırılır.
kimsenin yuvasının yıkılmasını istemem ama eşinizde de bu evliliği yürütmek için pek bir çaba yok gibi. Aslında onunla oturup etraflıca sakin bir şekilde konuştunuz mu? Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok mutlu olmanızı dilerim.

Aminler olsun dualarınıza sağolun oğlum biraz toplasa kendini o zaman cesaretim olur ancak kendi mutluluğum için oğlumun sağlığını riske edemiyorum Allah razı olsun
Ben sunu cok acı öğrendim; Mutlu cocuk için Mutlu anne Mutlu aile gerekiyor... Ayrılın demiyorum yanlıs anlamayın. Düzelme umudu varsa uğrasın elbette. Ama umut yoksa mutsuz kavgalı siddet dolu bi ailede oğlunuza daha cok zarar verirsiniz.

Flört döneminde de öyleydi zaten evliliüin sorumlulukları olmadığı için gezip tozma olduğu için farkına varamamışım sadece kadın dediği benim gibi olmazmış istediği gibi olmadığımı söylüyor çocuk için katlandığından bahsediyor

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Öncelikle eğer boşanmaya karar verirseniz çocuğu anneye veriyorlar merak etmeyin. Anne çalışmasa dahi o yaştaki çocuğun velayeti anneye verilir, sadece babası belirli gün ve saatlerde görür çocuğunu. Evlendikten sonra edinilen mallar paylaştırılır.
kimsenin yuvasının yıkılmasını istemem ama eşinizde de bu evliliği yürütmek için pek bir çaba yok gibi. Aslında onunla oturup etraflıca sakin bir şekilde konuştunuz mu? Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok mutlu olmanızı dilerim.
Beni de en çok bu üzüyor benim çabamı görmüyor sürekli beni eleştiriyor yapıyorum elimden geldiğince yeterli gelmiyor beğenmiyor oğlum için bile beni suçluyor böyle doğduğu için bi çocuk doğurmayı becerememişim ben her türlü hakaretini duydum ama en çok bu kırdı beni

Evli misiniz evliyseniz eşiniz merhametli biri mi çocuğunuz var mı sağlıklı mı ömür boyu koca adam olduğunda bile kakasını çişini tutabilcek mi bi gün hesap sorsa benim suçum neydi diye ne diyeyim benim için bunu yapmadın bu tedavi imkanını neden yapmadın gibi sorular sorsa ne diyeyim yaşadıklarımın farkında ve çaresizim Rabbim işinizi rast getirsin Allah a emanet olun kardeşim

Siz çok güzel bir insansınız.
Burada zaten yıkılmış bir insanı tokatlayarak kendine getirebilecegini sanan ve öylesine sert yazan insanlara bile böyle güzel cevap verebiliyorsunuz.

Kolay bir durumun içinde değilsiniz. Dışardan konuşması hep kolaydır.

Allah yardımcınız olsun.
Eşiniz olacak adamın yüreğine merhamet versin.
Doğru kararları alarak uygulayabilmenizi dilerim.
Üzülmeyin lütfen. .

Siz çok güzel bir insansınız.
Burada zaten yıkılmış bir insanı tokatlayarak kendine getirebilecegini sanan ve öylesine sert yazan insanlara bile böyle güzel cevap verebiliyorsunuz.

Kolay bir durumun içinde değilsiniz. Dışardan konuşması hep kolaydır.

Allah yardımcınız olsun.
Eşiniz olacak adamın yüreğine merhamet versin.
Doğru kararları alarak uygulayabilmenizi dilerim.
Üzülmeyin lütfen. .
Güzel gören gözlerini siz de iyi biriniz belki tuhaf gelecek ama mutlu oldum böyle görmenizden Aminler olsun inşallah dualarınıza çok büyük korkularım kaygılarım var sadece kendime değil oğluma hayata belki de 10-0 geriden başlayan oğlum için bu kaygılarım korkularım dualarınızı eksik etmeyin lütfen Allah razı olsun şimdiden

bence ilk adimi söyle atmalisin madem esinin ayligi güzel.cocguma bakabilmek icin isi birakiyorum diyeceksin. cocugumuzdan önemli degil ve senin maasinla idare ederiz de bence.
ailesine yardim edecegine hic olmazsa maddi yönden sorumlulugunu bilsin sizde bosa yorulmayin gercekten cocuugunuzla ilgilenin.
cok üzüldüm inan ki.
sen caresiz degilsin ona muhtac ve ona mecburda görme kendini allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin.
ev harcalamari vs vs ile ilgili liste yap eline ver sabahlari aksam isten gelirken bunlari al hayatim de. anlasin. harcasin, ödesin.
madem annen kötü oluyo bakmasinda artik cocuga kiymet bilmiyo kocaniz bakicida tutma ilk basta dedigim gibi kendin bak.
eve geldiginde dus alicam gibi seyler söyle cocugu ver kucagina mecbur kalsin vakit gecirmeye alismaya. sorumlulugu sen ögreteceksin ona. alisveris konusundada eger yapmam derse tamam eve gelince cocuga bakarsin ben gider gelirim de.
aglama sakin onun yaninda kararli bir kadin oldugunu güclü oldugunu göster. ama ben güclüyüm ben söyleyim demekle degil kararlarinin arkasinda durarak.
planlar yap aksam gelince cocuk hava almasi lazim yürüyüse cikalim de.....
suan aklima gelen bunlar inan esine cok sinirlendin o yüzden daha sonra devamini yazayim.
allah yardimcin olsun.
dik dur!

Güzel gören gözlerini siz de iyi biriniz belki tuhaf gelecek ama mutlu oldum böyle görmenizden Aminler olsun inşallah dualarınıza çok büyük korkularım kaygılarım var sadece kendime değil oğluma hayata belki de 10-0 geriden başlayan oğlum için bu kaygılarım korkularım dualarınızı eksik etmeyin lütfen Allah razı olsun şimdiden

Ben de kolay bir yaşamın içinde değilim. Ama sağlık konusunun yaninda lafı bile edilemez. Utanirim. Allah acil şifalar versin yavrunuza. Hep söylüyorum ben sırami beklerim Allah önce sizin gibi daha zorda olanlara yardım etsin..
Umudunuzu kaybetmeyin. Güzel günler yakındır inşallah. .

gercekten anne olan annelerdensiniz..
normal bir cocuga bakmak kolay bi durum degilken siz buyuse bile hep muhtac olan evladiniza bakmaniz gerekecek bi omur..
ama siz evladim da evladim diyorsunuz..
evladinizin babasiyla olan mutlulugunu bozmak istemiyorum deyip katlanilmayacak adama katlaniyorsunuz evladiniz icin..
aslinda esiniz hamileyken size ettigi eziyetlerden dolayi oglunun sagligi icin kendini sucluyor ancak vicdan yapmamak icin butun sucu size atip size saldiriyor bu duygudan kurtulmak istiyor bi sekilde..
eger yapabilecekseniz annenizle evladiniza bakin ayrilin ancak once esinizle konusup sizi uzmeyecekse yipratmayacaksa devam edin evlilige..

bence ilk adimi söyle atmalisin madem esinin ayligi güzel.cocguma bakabilmek icin isi birakiyorum diyeceksin. cocugumuzdan önemli degil ve senin maasinla idare ederiz de bence.
ailesine yardim edecegine hic olmazsa maddi yönden sorumlulugunu bilsin sizde bosa yorulmayin gercekten cocuugunuzla ilgilenin.
cok üzüldüm inan ki.
sen caresiz degilsin ona muhtac ve ona mecburda görme kendini allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin.
ev harcalamari vs vs ile ilgili liste yap eline ver sabahlari aksam isten gelirken bunlari al hayatim de. anlasin. harcasin, ödesin.
madem annen kötü oluyo bakmasinda artik cocuga kiymet bilmiyo kocaniz bakicida tutma ilk basta dedigim gibi kendin bak.
eve geldiginde dus alicam gibi seyler söyle cocugu ver kucagina mecbur kalsin vakit gecirmeye alismaya. sorumlulugu sen ögreteceksin ona. alisveris konusundada eger yapmam derse tamam eve gelince cocuga bakarsin ben gider gelirim de.
aglama sakin onun yaninda kararli bir kadin oldugunu güclü oldugunu göster. ama ben güclüyüm ben söyleyim demekle degil kararlarinin arkasinda durarak.
planlar yap aksam gelince cocuk hava almasi lazim yürüyüse cikalim de.....
suan aklima gelen bunlar inan esine cok sinirlendin o yüzden daha sonra devamini yazayim.
allah yardimcin olsun.
dik dur!
Düşüncelerinde geri kafalıdır eşim çalışmamı istemiyor kadrolu öğretmenim ben istifa edersem geri dönemem atanmak zor malum artık ilerde oğluma tek başıma bakmak zorunda kalırsam işsiz güçsüzz nasıl bakıcam denerim yine söylediklerinizi inşallah işe yarar sağolun

Za
gercekten anne olan annelerdensiniz..
normal bir cocuga bakmak kolay bi durum degilken siz buyuse bile hep muhtac olan evladiniza bakmaniz gerekecek bi omur..
ama siz evladim da evladim diyorsunuz..
evladinizin babasiyla olan mutlulugunu bozmak istemiyorum deyip katlanilmayacak adama katlaniyorsunuz evladiniz icin..
aslinda esiniz hamileyken size ettigi eziyetlerden dolayi oglunun sagligi icin kendini sucluyor ancak vicdan yapmamak icin butun sucu size atip size saldiriyor bu duygudan kurtulmak istiyor bi sekilde..
eger yapabilecekseniz annenizle evladiniza bakin ayrilin ancak once esinizle konusup sizi uzmeyecekse yipratmayacaksa devam edin evlilige..
Sağolun desteğiniz için ...

Ben de kolay bir yaşamın içinde değilim. Ama sağlık konusunun yaninda lafı bile edilemez. Utanirim. Allah acil şifalar versin yavrunuza. Hep söylüyorum ben sırami beklerim Allah önce sizin gibi daha zorda olanlara yardım etsin..
Umudunuzu kaybetmeyin. Güzel günler yakındır inşallah. .
Rabbim size de yardım etsin karşılıklı dua makbul olanmış nerde darda sıkıntıda hastaysa yardımcısı olsun inşallah

O da benim için söyler bunu evlenilecek kadın değilmişim ben hiç bi işten anlamıyor muşum
dogruluk payı nedir çocuktan sonrasını geçiyorum yarım gün çalışıyorsunuz ve bunu diyor yani abartıyor mu yoksa tembel felan mısınız mesala bazıları ev işi felan bilmez onlardan mısınız? eşiniz titiz biri ise zor olabilir

Günde 10-15 kere bez değiştiriyorum günde üç çeşit mutlaka hergün yemek olur salatası olur hafta 3-4 kere çamaşır at as ayır dolabına koy bulaşık makinesi her gün açılır boşaltılır Her gün yada gün aşırı süpürürüm 15 günde bir detaylı temizlik oğlumun kemik suyuna ayrıyeten çorbası köftesi olur yoğurdumu bile kendim yaparım sadece ütüsünü o yapıyır benim yaptığımı beğenmiyor yemeği bitirip karnı doyana kadar sesini çıkarmaz sonra başlar kötülemeye annem harika yemek yapar ona bile yaptı defalarca elim lezzetlidi bekarken 4 arkadaş kalırdık arkadaşlarda beğenirdi o ne yapar biiliyor musunuz sadece yemekten önce elini yıkar kalkınca yıkamaz işten gelir bir oturur yatana kadar arada oğlunu sever çay içer bardağını bırakır evin her tarafına kıyafet çorap atar 1 aydır memleketteyim kardeşimin düğünü için geldi dün tel de diyorki iyyyy evi pislik götürüyor mutfak musluğunu bile kirlettim neyse gelimce temizlersin sen sanki çok temizsin temizlikçi çağırtmaz elimden geldiğince halıyı kAnepeleri kaldırıp süpürür temizlerim afedersini bazen sifonu bile çekmez beni üzmek için geçen sene tatil dönüşü 15 gün onun kirlettiği evi temizledik annemle ben senin kara gözün için mi aldım ben kirletecem sen yapacan diyor

Back