• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü yoluna koyamadığım evliliğim

oğlunuzun rahatsızlığı nedir?
adamın elle tutulur hiçbir yanını göremedim..insan ne için evlenir,mutlu olmak huzur bulmak,hayat arkadaşı olmak için değil mi..adam yanından geçmez hiçbirinin..bir de üstüne kambur olmuş sırtınıza..
Omurilik ile ilgili kaka ve çişini etkilemiş ilerde tutamama ihtimali yüksek yani bez kullanabilir yürümesini de etkileyebilir Allah korusun inşallah olmasın diye dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyor.Ailesi öyle yetiştirmiş kadınlara o gözle görüyorlar sadece ev hanımı olsam oğlum sağlıklı olsa zor gelmezdi belki işim zor oğlum sık sık hasta ve iştahsız üstüne dağınık pasaklı biri içtiği suyu bile benden isteer getirmesen kavga gürültü

Omurilik ile ilgili kaka ve çişini etkilemiş ilerde tutamama ihtimali yüksek yani bez kullanabilir yürümesini de etkileyebilir Allah korusun inşallah olmasın diye dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyor.Ailesi öyle yetiştirmiş kadınlara o gözle görüyorlar sadece ev hanımı olsam oğlum sağlıklı olsa zor gelmezdi belki işim zor oğlum sık sık hasta ve iştahsız üstüne dağınık pasaklı biri içtiği suyu bile benden isteer getirmesen kavga gürültü
Allah şifa versin inşallah..inanç ve çaba ile daha iyiye gideceğine inanıyorum..sevgi en büyük ilaç.
bence boşanıp oğlunuzla beraber ailenizin evinde yaşasanız hem sizin kafanız rahat olur ve oğlunuzla daha iyi ilgilenirsiniz hem de bu adamı çekmezsiniz...
en korktuğum insan tipi "vicdansız" olanıdır..

Allah şifa versin inşallah..inanç ve çaba ile daha iyiye gideceğine inanıyorum..sevgi en büyük ilaç.
bence boşanıp oğlunuzla beraber ailenizin evinde yaşasanız hem sizin kafanız rahat olur ve oğlunuzla daha iyi ilgilenirsiniz hem de bu adamı çekmezsiniz...
en korktuğum insan tipi "vicdansız" olanıdır..
Babam vefat etti bi kız kardeşim var bir de annem memlekette küçük bir yer bizim oralar dedikodusu bitmez hatta yüzüne bile söylerler onlar farklı bölümlere kontrolleri var ilde yaşadığımız halde bazı kontroller için il dışına gidiyoruz memlekette çocuk dr bile bulamazsın bazı zamanlar ayrılırsam oğlumla tek başıma yaşamak zorunda kalırım bu hasta haliyle bu sene bile merhametli bakıcı bulamam diye korkuyorum gün 10-15 kere kaka yapıyor oğlum

sen de mi çocuğum için boşanamıyorum uhuhuhuhu diyenlerdensin? çocuğuna babalık yapmayan adamın babalık vasfına kendi çocuğunuzdan daha fazla anlam yükleyip hayatı zindan etmeye devam edin siz. çok güzel.
Evli misiniz evliyseniz eşiniz merhametli biri mi çocuğunuz var mı sağlıklı mı ömür boyu koca adam olduğunda bile kakasını çişini tutabilcek mi bi gün hesap sorsa benim suçum neydi diye ne diyeyim benim için bunu yapmadın bu tedavi imkanını neden yapmadın gibi sorular sorsa ne diyeyim yaşadıklarımın farkında ve çaresizim Rabbim işinizi rast getirsin Allah a emanet olun kardeşim

Evli misiniz evliyseniz eşiniz merhametli biri mi çocuğunuz var mı sağlıklı mı ömür boyu koca adam olduğunda bile kakasını çişini tutabilcek mi bi gün hesap sorsa benim suçum neydi diye ne diyeyim benim için bunu yapmadın bu tedavi imkanını neden yapmadın gibi sorular sorsa ne diyeyim yaşadıklarımın farkında ve çaresizim Rabbim işinizi rast getirsin Allah a emanet olun kardeşim

iyi de ben çocuğunuzun hastalığı ile ilgili bi yorum yapmadım. ne alaka?

adam eve bakmıyor, çcuğuna bakmıyor, size şiddet uyguluyor. ama babacan :// diye boşanmıyorsunuz.

Allah oncelikle o masum bebeginize şifa versin dualarım once onunla simdi size gelelim aamacım kırmak uzmek değil be guzel kardeşim ama katlanma! Sna bişey olsa o cocuga nolur onu dusundun mu? Uvey ana elinde zaten hasta diyosun ki senin eşinde bu potansyeli gordum ben evlenir yani beklemez iyi dusun hep cocuk için katlanılıp kendi hayatlarını mahvedyo anneler bi arkadasım vardı uvey ana elinde buyumuş her gun dayak yerdi sonunda evlendi 3. Cocugunu dogurdu ve vefat etti smdi 3 cocuk oksuz kaldı baba desen zaaten calışmaz destrk cıkmazdı yani hayat zor once kendin once sen kendni topla sonra cocuguna sahip cık Allah yardımcın olsun

iyi de ben çocuğunuzun hastalığı ile ilgili bi yorum yapmadım. ne alaka?

adam eve bakmıyor, çcuğuna bakmıyor, size şiddet uyguluyor. ama babacan :// diye boşanmıyorsunuz.
Beni anlamanız için yaşadığım durumun içinde olmak gerekir çocuk için bişey demediğini biliyorum empati kurabilmeniz için yazdım kırmak değil niyetim afedersiniz

Beni anlamanız için yaşadığım durumun içinde olmak gerekir çocuk için bişey demediğini biliyorum empati kurabilmeniz için yazdım kırmak değil niyetim afedersiniz

benim de niyetim kırmak değil. engelli bi kardeşim de var. empati kurabiliyorum, merak etmeyin.

dayak yiyenin halinden anlamak için illa koca dayağı yememize gerek yok. şu durumda mantıklı olan boşanmak. ama yanaşmıyorsunuz. 10 sene 20 sene böyle devam edecek. buna razı mısınız?

Allah oncelikle o masum bebeginize şifa versin dualarım once onunla simdi size gelelim aamacım kırmak uzmek değil be guzel kardeşim ama katlanma! Sna bişey olsa o cocuga nolur onu dusundun mu? Uvey ana elinde zaten hasta diyosun ki senin eşinde bu potansyeli gordum ben evlenir yani beklemez iyi dusun hep cocuk için katlanılıp kendi hayatlarını mahvedyo anneler bi arkadasım vardı uvey ana elinde buyumuş her gun dayak yerdi sonunda evlendi 3. Cocugunu dogurdu ve vefat etti smdi 3 cocuk oksuz kaldı baba desen zaaten calışmaz destrk cıkmazdı yani hayat zor once kendin once sen kendni topla sonra cocuguna sahip cık Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun evet o potansiyelde biri benim ölmeme gerek yok yatalak olsam bile yapar haklısınız bi gün o gücü kendimde bulurum inşallah

Allah razı olsun evet o potansiyelde biri benim ölmeme gerek yok yatalak olsam bile yapar haklısınız bi gün o gücü kendimde bulurum inşallah

Bu insanlar kesin kendine "dindar" diyen insanlardır. Birçok din alimi, eğer bir hanede kadın erkek ikisi de çalışıyorsa, ev islerini psylasmalilar diyor. Hem eşim çalışsın, hem hizmetçi gibi ev islerini yapsın diyince hakka giriyorsunuz diyorlar.
Allah akıl, fikir, vicdan versin.

Korkulariniza kapılmayın ne olur. Sizi insan yerine koymuyor. Oturun düşünün bir plan yapmaya çalışın.

Babam vefat etti bi kız kardeşim var bir de annem memlekette küçük bir yer bizim oralar dedikodusu bitmez hatta yüzüne bile söylerler onlar farklı bölümlere kontrolleri var ilde yaşadığımız halde bazı kontroller için il dışına gidiyoruz memlekette çocuk dr bile bulamazsın bazı zamanlar ayrılırsam oğlumla tek başıma yaşamak zorunda kalırım bu hasta haliyle bu sene bile merhametli bakıcı bulamam diye korkuyorum gün 10-15 kere kaka yapıyor oğlum

Annen bir süre önce yanında ve çocuk bakıyormuş. Memlekette bağları yoksa sizin yaşadığınız ile gelebilirler. Hep birlikte bir eve çıkıp idare edebilirsiniz. Mallar ortak zaten yarısını alırsın. Gurursuz felan diyormus ya eşin olacak kişi yok onlar çocuğunun da hakkı.

Şiddet var dediniz çocuğunuz bu ortamda sağlıklı büyüyemez. Zaten hastalıkları da var. İyi düşünüp taşının. Çocuğunuz engelli sayılıyorsa anneniz bakım ücreti alabilir, araştırın.

benim de niyetim kırmak değil. engelli bi kardeşim de var. empati kurabiliyorum, merak etmeyin.

dayak yiyenin halinden anlamak için illa koca dayağı yememize gerek yok. şu durumda mantıklı olan boşanmak. ama yanaşmıyorsunuz. 10 sene 20 sene böyle devam edecek. buna razı mısınız?
Oğlumun biraZ büyümesini bekliycem inşallah o zamana kadar ben de cesaretimi toplarım teşekkür ederim

Bu insanlar kesin kendine "dindar" diyen insanlardır. Birçok din alimi, eğer bir hanede kadın erkek ikisi de çalışıyorsa, ev islerini psylasmalilar diyor. Hem eşim çalışsın, hem hizmetçi gibi ev islerini yapsın diyince hakka giriyorsunuz diyorlar.
Allah akıl, fikir, vicdan versin.

Korkulariniza kapılmayın ne olur. Sizi insan yerine koymuyor. Oturun düşünün bir plan yapmaya çalışın.
evet namazında niyazında biri eşim tespitleriniz çok doğru ama bunu ona anlatamıyorum alasa destek olsa problem kalmayacak anlamak nerdee yaptıklarımı beğenmiyor eksik buluyor kötülüyor

Kardeşimin okupu nedeniyle artık gelemez ne yazık ki engelli sayılmıyor oğlum

Ne okuyor. Lisede yada üniversite de olsa bile geçiş hakkı var. Kardeşin istemezse ayrı konu.

Ama o engellilik durumumu bir araştırın derim. Hastalıkları ömür boyu dediniz. Bir çok hastalık kapsam içine alındı

Mallar zaten evli olduğunuz için ortak hiç düşünmeyin size değer vermeyen yada en azından şu yaptıklarınız veya çektikleriniz için minnet etmeyen insanla ömür çürütülmez siz ayrılın annenizle şimdiki ilinizde yaşayın gidin bir güzel allah sabır versin

Babam vefat etti bi kız kardeşim var bir de annem memlekette küçük bir yer bizim oralar dedikodusu bitmez hatta yüzüne bile söylerler onlar farklı bölümlere kontrolleri var ilde yaşadığımız halde bazı kontroller için il dışına gidiyoruz memlekette çocuk dr bile bulamazsın bazı zamanlar ayrılırsam oğlumla tek başıma yaşamak zorunda kalırım bu hasta haliyle bu sene bi
le merhametli bakıcı bulamam diye korkuyorum gün 10-15 kere kaka yapıyor oğlum
sorum şu ki bu adam size oğlunuz konusunda yardımcı mı? yani her an yanınızda mı ,oğluyla ilgileniyor mu,itedavsine mi koşturuyor?? anlattığınız kadarıyla sizi süründürmekten öteye gitmiyor..
insanda vicdan olsa zaten hasta oğluna bakan kadına eziyet etmez..
yani tartmanız gerekn şu ki,boşanırsanız da yine herşeyle siz ilgileneceksiniz.par mı konu,babası olarak verecek nafaka tazminat falan.

6 yıllık evliyim.Doğuştan gelen rahatsızlıkları nedeniyle bir dizi ameliyat olmuş, zayıf ve hastalıkları kalıcı olan hastanelerden çıkamayan 3 yaşında bi oğlum var.Sevgililiğin hevesine kapılıp; evliliğin de böyle devam edeceğini düşünerek bi evlilik yaptım. Gezdik, dolaştık günümüzü gün ettik flört döneminde. O zaman başladı kavgalarımız.Ama gözüne perde inmiş deyimi benim için söylenmiş sanırım. Her şeyden kavga ettik.Kıyafet, iş arkadaşlarım, hayata dair görüşlerim vs. vs. Sonra baskısıyla sözlendik. Nişan yapmayı düşündüğümüz dönemde babamı kaybettim. Nikah yaptık. 10 ay sonra düğün. Nikahtan sonra daha da değişti eşim. Eşya için düğün için gelinlik için hep kavga ettik .Düğün günü bile kuaförde ağladım.Çünkü hiç bi isteğimi dikkate almadı ona sinirle ilk giydiğim beğenmediğim gelinliği giydim. Düğün yerini her şeyi o seçti.Kına gecem bile olmadı doğru düzgün . Neyse düğün oldu. Kavgalar devam etti. Yemek, temizlik, para vb. yaptığım yemeğe temizliğe kusur buldu.Ama kendisi de kalkıp elini sıcak sıdan soğuk suya sokmadı. Ben yarım gün çalışıyor muşum o tam gün masa başında çalışıyor. Bir iki resmi yazı sonra kahve çay akşama kadar.Kavgalar bir müddet sonra hakarete sonra benim ağlama krizlerime en sonunda şiddete dönüştü.Ne ben onu affedip yaptıklarını unutabildim ne o değişti.Kadın onun gözünde kul köle olmalı kocasının ayağını bile yıkamalı çalışıyorsa parasını kartını eline vermeli. O bana böyle davrandığı için vermedim paramı ama evin masrafını paylaştık evin yükü yine ben de ne kadar beğenmesede.Masrafları paylaşsakta eşya taksitlerini o ödediği için evden kovulan ben oldum benim harcadıklarım boşa gidiyor, onun harcamaları eşya araba gibi elle tutulur şeylere. Ben de isterdim her şey ortak olsun. Bana sağlığı yerindeyken yük olmak yükümü hafifletsin belki komiğinize gidecek ama onun bana yaptıklarının karşılığıymış gibi geliyor gerçi ihtiyacı yok benim maaşıma 3500-3500-4000 tl alıyor eve 1000tl harcıyor kalanını bu evliliğin biteceğine kesin gözüyle baktığı için biriktiriyor. Hamileyken bile elini soğuk sudan sıcak suya sokmadı. İşe gittim geldim her şeyi ben yaptım hergün ağladım onun yüzünden yemek yemedim ağlama krizlerine girdim dayak yedim sonunda oğlum hasta doğdu. Şimdi sürekli hastanedeyiz. Oğluyla bile sadece oyun oynar. Onun bakımıyla annem ve ben ilgileniyorum. Hastalıkları nedeniyle çok zayıf. Bakamıyor muşum ben gecemi gündüzüme katıyorum yesin diye her şey yapıyorum ama düzelmiyor bir türlü. Annem baktı ben işteyken ona bile imalarda bulundu en son annem bakmamaya karar verdi bakıcı bulcam bu sene şimdi de annem bakmıyor diyekavgalara başladı annem bahane aramış. çocuk hasta oldu hasta ettiniz diye tartıştı.İyi bir baba iyi bir koca değildir ama mükemmel bir evlattır eşim ailesinin tüm masraflarına koşar babası zengin olduğu halde tabi oğullarını haklı görüyor ailesi hatta kayınpederim dövmeye kalktı beni. Peki hala niye katlanıyorsub diye sorarsanız onun deyimiyle ikimizde birbirimize çocuk için katlanıyoruz. Cesaretimi de kaybettim bazı özel durumlar nedeniyle beni ve ailemi de tehdit ediyor. Ben korkuyorum oğluma bişey olur diye hastalıkları nedeniyle. Sadece çocuğa bunu içir bunu yedir demekten başka bişey yapmasa bile. babası için ölüyor oğlum babacan diye seviyor babasını. Cesaretimi o kırıyor birazda zaten zayıf ve hasta sen hepten öldürürSün diyor.Kötü örnek olmasa oğluma erkekler iş yapmaz sen kadın mısın demese. Ayrılır mıyım devam mı ederim bilmiyorum ama siz duasız bırakmayın bizi

Burda cocuk icin bile katlanilacak birsey kalmamis, daha nisanliyken daha size soz icin baski yaptiginda , daha siz adamin bu mnayka karakterini ilk gordugunuzde ayrilacaktiniz, hadi kandiniz evlendiniz bu evlilik kotuye gittikce hala bu gore gore neden hamile kaldiniz.. Gecmisi tartismak yersiz, bu adamdan ne iyi baba ne iyi es ne iyo ornek nede su yasadiginiz hayatta o cocuga iyi bir hayir cikar. Bence ayrilin alin annenizi yaniniza tam zamanli bir ise girin kurtulun bu manyak herifin pencesinden. Sonr evinide kanepesinide alsin basina calsin. Ruh hastasi herifler... bunlardan suruyle var turkiyede

Back